MMK Serviss

MMK Serviss SIA
Адрес: Biķernieku 121 K
Rīga
Latvia - LV-1021
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 26265050
Информация: Riepu montāža un remonts, riepu un disku tirdzniecība, disku pulverkrāsošana,
disku valcēšana un metināšana.
Время работы: 9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 18:00
закрыто
Категория: Авто / Транспорт  •  Автосервисы
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

5%
Жалобы
41
Разрешенные
2
C ответами
0
Посмотреть статистику

MMK Serviss - Жалобы и отзывы

MMK Serviss - Strādā kvalitatīvi

Strādā kvalitatīvi Ja jāmaina riepas, es vienmēr dodu priekšroku MMK Servisam. Viņi vienmēr strādā ātri, kvalitatīvi un ar smaidu. Man vienmēr saņem nekavējoties palīdzību, un riepu maiņa notiek bez jebkādām problēmām. MMK Serviss ir vienkārši ērts un uzticams, tāpēc es turpināšu tur iet, kad būs jāmaina riepas.

MMK Serviss - Ātrs un efektīvs serviss

Ātrs un efektīvs serviss MMK Serviss ir izrādījis augstu profesionālismu, piedāvājot klientiem plašu riepu izvēli. Viņi strādā ātri un efektīvi, ja nepieciešams mainīt riepas. Man bija patīkami pārsteigts par to, kā ātri un ķērīgi viņi nomainīja riepas, nodrošinot operatīvu servisu. . MMK Serviss ir kļuvis par manu prioritāti, kad runa ir par riepu izvēli un apkalpošanu.

MMK Serviss - Slikts serviss

Slikts serviss Apnicis, ka Mmk serviss visur izplata savas melīgās reklāmas. Vēlējos iegādāties riepas, reklāmā tika teikts, ka Mmk piedāvā viszemākās Cenas, ja atradīšot lētāk viņi piedāvāšot to pašu cenu. Kad izvēlējos konkrētu modeli kas citur bija lētāk, mmk atbildēja, ka tās jāpasūta, bet lētāk, it kā, esot tikai tās kas ir uz vietas. Kad atbraucu uz biķernieku ielas servisu uzlikt nopirktās riepas, pateica lai gaidu Rindā, bet mašīnu pie servisa novietot nedrīkst jo traucējot. Sanāca, ka tuvākā vieta...

MMK Serviss - Patērētāja maldinājums

Patērētāja maldinājums Lūgums patērētāju tiesību aizsardzības centram pievērst uzmanību Mmk serviss, it īpaši ņemot vērā "agresīvu" reklāmas kampaņu kas varētu aptvērt lielu patērētāju loku. Iepazīstoties ar informāciju portāla www.sūdzības.lv var secināt ka mmkserviss.lv kā minimums no 2019. Gada piekopj līdzīgu patērētāju maldinošu praksi - visu nedēļu vēlējos iegādāties konkrēta ražotāja ziemas riepas kuras pēc mmk serviss informācijas (gan portālā gan telefonsarunā) atrodas uz vietas veikalā. Ierodoties uz...

MMK Serviss - Slikts serviss

Slikts serviss Sazvanīties ir vienkārši neiespējami! Man trīs automašīnām ir noliktavē riteņi, vēlos pierakstīties uz montāžu, bet tas vienkārši nav iespējams! Telefons ir izslēgts vai neviens nepaceļ klausuli. Iestādiet atdalītu telefonlīniju saviem klientiem, kuri pie jums glabā riepas! Mēslē sērviss.

РешеноMMK SERVISS SIA - Krāpšana

Krāpšana Sveiki ja nu gadījumā esat darba meklējumos un apsveriet domu doties strādāt uz MMK servisu, silti neiesaku, kolektīvs visā kopumā ir foršs un Feins, bet priekšnieks nebūs tas labākais, par visādam darbībām ko viņš pats izdoma un grib izdarīt vienu dienu tā otru savādāk nesasakņojot ar saviem darbiniekiem, darbības tiek iesāktas un pamestas novārta, pēcāk par to pats priekšnieks vainas apzinu Vsp nejut un mak izteikt tik virsu saviem darbiniekiem, ka ari kvalitātes zina tīrākais krāpnieks gan...

MMK Serviss - Nepieskrūvēti automašīnas riteņi

Nepieskrūvēti automašīnas riteņi 5. Novembrī 2022. Gadā aizbraucu uz Mmk servisu Mūkusalas ielā 72d, tur arī iegādājos jaunas ziemas riepas. Nomainīja man riepas. Pēc divām nedēļām sāka kaut kas mašīnas priekšpusē grabēt. Piezvanīju savam servisa meistaram, viņš nevarēja uzreiz apskatīt auto, tāpēc pierakstīja uz nākamo nedēļu. Pēc nedēļas aizdzinu savu automašīnu uz servisu, atstāju to tur. Pēc pāris stundām man zvana meistars un prasa kur es mainīju riepas? Teicu, ka nopirku riepas mmk servisā un tur pat arī nomainīju...

MMK Serviss - Slikts serviss

Slikts serviss 21.11.2022 nopirku riepas - uzmanieties paši pārbaudiet vai visas riepas iedotas pa pareizam izmēram, jo neviens no darbiniekiem neskatās vai riepas ir atbilstoši pasūtītās vai nē! Pēc tam kad jābrauc mainīt jāstāv Rindā, jāklausās pārmetumu un ar naudas piemaksu 20 euro (jo esot lietota) par to ka riepa ir par mazu atklāja servisā montējot kas arī kalpoja ka riepu vairs nevarot pieņemt pretī! Ļoti dārga reklāma, zems līmenis kvalitātei! Uzmanieties, kad brauciet uz Mmk riepu centru!

MMK Serviss - Nepatiesība

Nepatiesība Agrāk, es kad sūtīju viņu mājaslapā riepas, no pasūtītā ļoti reti kad bija kaut kas uz vietas. Vienmēr nācās ņemt kaut ko citu. Konsultanti laipni, vienmēr ieteica alternatīvu apmēram tajā pašā cenu kategorijā, bet ne to, ko biju sākumā pasūtījis. Tagad viņu mājaslapā rādās atlikumi un it kā tikai riepas, kuras ir uz vietas vai var pasūtīt. Beidzot izdevās ar pirmo pasūtīt riepas kas reāli ir uz vietas. Ceru, ka tā arī tiks turpināts.

MMK Serviss - Krāpšana un maldināšana

Krāpšana un maldināšana Šausmīga situācija ar MMK. Pasūtīju riepas, atjaunotas Norsken 4 gab. Vadoties no sludinājuma ka itāļu kvalitāte, budžeta klase, esot labas un kvalitatīvas. Trīs darbadienu laikā ar mani neviens nesazinās, līdz ko sazinājos ar mmk menedžeru atbilde fascinē - nezinu kad viņas būs, man ir virs 500-1000 pasūtījumiem, gaidi zvanu! Un nometa klausuli. Nācās zvanīt 4tajā dienā, lai es varētu rēķināties, kad tās būs. Yes ir atbilde brauciet uz mūkusalas ielu 72d un tās jūs tur gaida 4 gab. Atbraucu...

MMK Serviss - Maldināšana, krāpšana

Maldināšana, krāpšana Mājaslapā noskatu riepas. Arī ss.com atrodu sludinājumu ar tām pašām riepām ko ielicis Mmk. Sludinājums ielikts vakar 16:19. Šodien aizbraucu 12: 30 pie viņiem. Protams, ka atbild, ka tas modelis izpirkts. Piedāvā “līdzīgu” variantu, tikai katra riepa ir 11€ dārgāka. Parādu otru un trešo variantu kas noskatīts, atbilde tā pati. Arī no vairākiem draugiem un paziņām esmu dzirdējis šo pašu stāstu par viņiem.

MMK Serviss - Neatbilstoši uzstādītas riepas

Neatbilstoši uzstādītas riepas Šodien veicu tehnisko apskati.. Kuru es neizgāju un viens no iemesliem ir tāds, ka mainot no ziemas riepām uz vasaras.. Ir nomainītas riepas otrādāk un nepareizi.. Dēļ kā tehniskajā apskatē dabūju 2.. Čeks ir saglabāts.. Uz vietas varēšu parādīt.. Tikai ko darīt šādā gadījumā... Kad dēļ šīs situācijas riepu kvalitāte arī ir mainījusies.

MMK Serviss - Slikts serviss

Slikts serviss Bija, ļoti nepatīkama pieredze Mmk riepu servisa Biķernieku ielā, februārī iegādājos jaunus diskus ar riepām ar domu lai pavasarī nav jāstāv garās rindās, pienāca ilgi gaidītais brīdis, bija iespēja uzlikt riepas uz auto, braucot sāka mašīna vibrēt, pagāja piecas dienas līdz varēju aizbraukt uz šo kantori, šoreiz bija cits darbinieks, kas bija izbrīnīts, kā tādas riepas vārēja uzmontēt uz konkrētajiem diskiem, labi ar to vēl varēju samierināties uzlika citas riepas un protams bija jāpiemaksā...

MMK Serviss - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtiju riepas internetā, uzņēmums piedāvāja, ka ir iespēja veikt apmaksu riepu saņemšanas brīdī, ar karti vai skaidrā naudā. Rezultātā uzņēmums piezvanija un teica, ka atsūtīs rēķinu, lai veicu apmaksu un tad gaidu kad nu tās riepas būs. Jautājums - kam tā opcija mājas lapā par norēķināšanos preces saņemšanas brīdī?

MMK Serviss - Negodīgs serviss

Negodīgs serviss Viltīgi iesmērēja nekvalitatīvas riepas un vienu riepu uzlika ar iekšpusi uz āru. Mājaslapā sameklēju kādas vēlos un, protams, aizbraucot uz vietas tādu nav, bet varam piedāvāt šīs.Uzticējos. Nopirku. Skaļas un vibrē no 30kmh uz augšu. Nākošajā sezonā subaru servisā divas reizes centos balansēt un tagad viss disks ar atsvariņiem un vienalga vibrē.Teica, ka riepas nekvalitatīvas/brāķis. MMK daudz reklāmas un it kā normāli jaunieši, bet īstenībā negodīgi darbinieki. Neiesaku!

MMK Serviss - Slikts serviss, maldināšana

Slikts serviss, maldināšana E-veikalā izvēlējos riepas Cena likās ok, palasīju aprakstu nu tur tā viņas slavē labākās riepas savā klasē augsti radītāji izcilas riepas uz slapja seguma utt. Reāli aizbraucot apskatoties riepas rādītāji nav tādi kādi ir aprakstā aizbildinoties ar to ka katru gadu mainās tehnoloģijas utt. , tad kur ir problēma šo te aprakstu katru gadu pamainīt atbilstoši reālajiem rādītājiem, kāpēc jātērē klientu laiks piedāvājot neatbilstošu preci? Kā arī pēc montāžas apbēdināja tas fakts ka uzņēmums slavē...

MMK Serviss - Спасибо, ребята!

Спасибо, ребята! Меня Юра зовут и я из Даугавпилса. Реально помогли мне в эти сложные времена. Проколол колесо по пути в ригу, починили за 5 рублей и ещё дали купон 5 евро на следующую покупку. Обалденный сервис, всем советую обращаться только сюда. Уже договорился, буду у них брать летние покрышки с бесплатной доставкой на дом, всё мне показали, разсказали и ешё дадут скидку. Ребята молодцы реально!

РешеноMMK Serviss - Krāpšana, klientu maldināšana

Krāpšana, klientu maldināšana MMK maldina klientus ar viltus materiālu e-veikalā. Majaslapā ir pieejams riepas ar labu cenu. Kad esmu izveidojis pasūtijumu, saņemu informācija kad nav uz vietas, būs aptuveni pēc mēneša. Sazinoties pēc mēneša saņemu atbildi kad vel nav, bet drīzi būs ar augstāku cenu. Tas ir mārketinga maldināšana, jo par cenu kura ir mājas lapā nevar iegādāties preci kura Jūs interesē. Kā arī piedāvājot nosaukt pasūtījuma nr. viņiem tas jau ir kaut kur pazaudēts. Nopietna attieksme pret klientiem. Pasūtījumi ir tikai ķekša pēc, NENOPIETNS uzņēmums, kaktukantoris!

MMK Serviss - Krāpšana

Krāpšana Tieši tāda pati situācija, kā aprakstīja vairāki citi- internetā noskatīju, sazvanīju- apstiprina, ka ir uz vietas, taču, kad aizbrauc pēc apmēram 30 minūtēm: "Diemžēl izpārdotas, varam jums piedāvāt alternatīvu", kura dārgāka par 20 eiro/gab. Draugs valcēja, remontēja disku un samaksāja 80 eiro,kaut gan viņu saitā remonts no 20 eiro. Noteikti neiesaku.

MMK Serviss - Slikts serviss, krāpšana

Slikts serviss, krāpšana Zvanu jautāju par konkrēta izmēra riepām, kas pieejams uz vietas - Saka ļoti liela izvēle, labāk lai braucot uz vietas izvēlēties - pēc stundas esmu klāt jautāju par konkrēto izmēru Saka ka nekas īsti uz vietas nav tikai divi varianti, vienu no kuriem neiesaka saku labi ņemšu to otru Saka Cena 74 eiro gabala - saku internetā 64 eiro gabala parādu cenu ko redzēju Saka tā tik tāda informatīva Cena, in īstā esot 74 neko braucu prom tik laiks iztērēts! Neiesaku nevienam slikts serviss krāpšana...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы