Meksautolizings

Meks Auto SIA
www.meksautolizings.lv
Адрес: Maskavas iela 418
Rīga
Latvia - LV-1063
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 29907061
Информация: Uzņēmums darbojas lietoto un mazlietoto automašīnu tirdzniecības sfērā.
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 15:00
закрыто
Категория: Авто / Транспорт  •  Автолизинг
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
4
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Meksautolizings - Жалобы и отзывы

Meksautolizings - Problēmas uzreiz pēc pirkuma.

Problēmas uzreiz pēc pirkuma. Pirms divām nedēļām iegādājos mašīnu šajā "uzņēmumā". Kad braucu apskatīt, auto bija labā vizuālā stāvoklī. Izbraucot ar to arī viss likās ok. Paņēmu mašīnu. No sākuma viss bija kārtībā. Tad pēc 2 dienām nobruka dzesēšanas sistēma, salaboju. Tad nākošajā dienā nobruka amortizators. Ar mašīnu vairs nevarēja braukt. Tad rodas jautājums, kāpēc pārdevēji uzreiz nevar pabrīdināt, ka būs tādas problēmas? Šādas mašīnas pārdot un braukt ar tādām uz ceļa nav droši! Viss varēja būt vēl sliktāk.. Vairs noteikti nekad dzīvē neiegādāšos nevienu mašīnu no šīs kompānijas.

Meksautolizings - Auto ar dzinēju defektu.

Auto ar dzinēju defektu. Kārtējais apčakarētāju kantoris, pārdeva auto ar motora defektu, aizdomīgi jau bija, ka pārdevējs visu laiku slāpēja nost auto. Izrādās, ka auto nebija mainīta eļļa un bija beigti kloķvārpstas gultņi un motora bloks, tika ielieta piedeva, lai tik auto izturētu līdz pārdošanas brīdim. Nekāda pretī nākšana problēmas risināšanai.

Meksautolizings - Krāpšana, slikta iestāde.

Krāpšana, slikta iestāde. Pieskatīju pie viņiem auto Volvo Xc 90 aizbraucām uz pārbaudi, viss bija Ok, atstāju drošības naudu, lai nepārdot. Otrajā dienā atbraucu to auto pirkt, viņi saka auto aizveda uz servisu lai pārbaudīt kaut ko. Tas saka likties aizdomīgi, nu Ok. Auto nopirku. Pēc laika izrādījās ka ir nozagts Haldeks Moduls un tā vieta aizsieta ar lentu, kad bijām pārbaude tāda brīnuma nebija, viņš stāvēja savā vietā. Esiet uzmanīgi, un pārbaudiet visu cītīgi pirms iegādes!

Meksautolizings - Naudas neatgriešanās

Naudas neatgriešanās Vēlējamies paņemt hondu civic hybridu, iemaksājām drošibas naudu, lai mašinu nepardōd 100 eur, tiklīdz velejamies aizvest mašīnu uz parbaudi pardevējs atsakās un pēc bals baidāsun pateica neved;isim un ja nepirksiēt 100 eur paliek mūsu. Esiet ļoti uzmanīgi ar mēx auto.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы