Medeja veikals

Ganita Sia
Адрес: Mātera 23/25
Jelgava
Latvia - LV-3001
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 29555173
Информация: Juridiskā adrese
Jelgava, Pūra ceļš 7
LV-3007
Категория: Магазины / Торговля

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
3
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Medeja veikals - Жалобы и отзывы

Medeja - Slikts serviss

Slikts serviss Veikals MEDEJA patstāvīgi meklē jaunus darbiniekus, taču neiesaku NEVIENAI uz turieni iet, cik sliktu atsauksmju esiet dzirdējušas par šo veikalu un tā saimnieci, tā ir tīra patiesība. Tā uzbāzība, rupjums un lepnība ir vienkārši neizturama. Pircējiem lāga pat veikalā neļauj ieiet, bet personālu vienmēr kritizē un aizrāda.

Medeja -

Jelgavnieces, nepērciet apavus veikalā MEDEJA, Mātera ielā. Nopirku skaistus zābaciņus, samaxāju 42Ls, un pēc 10 dienāj jau zābākiem sāka kustēties papēži, turklāt nēsājot apavus pārsvarā telpās un,lai aizietu līdz auto. Veikala īpašnieks nekulturāls un neiecietīgs pret klientiem, ja pie viņa nāk ar pretenzijām, nekādas pretīmnākšanas.

Medeja -

veikas Medeja ir riktīgs tirgus preču veikals ar lielām cenām. ar draudzenēm skatījāmies izlaidumam blūzīti, pienāca sieviete un krievu valodā teica lai mēs ar rokām neaiztiekam, jo esot ļoti smalks audums:) un ko darīt ja gribētu uzmērīt?

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы