Leiputrija

Perro un dēli SIA
www.leiputrija.lv
Адрес: Stirniņas
Iļķene
Ādažu nov.
Latvia - LV-2164
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 26405596
+371 29267705
Информация: Juridiskā adrese
Ādažu nov., Garkalne,
Ceriņu iela 11, LV-2137
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

14%
Жалобы
9
Разрешенные
0
C ответами
6
Посмотреть статистику

Leiputrija - Жалобы и отзывы

Leiputrija - Slikts serviss

Slikts serviss Ужасное отношение к клиентам! В 14:00 заехать не смогли, горячую воду нам включили только после скандала. Электричество в беседке отключили (бесплатно можно сидеть, но без света). Попросили вывезти с собой мусор!!! Ночью въезд закрыли на шлагбаум, выехать с территории невозможно, при этом дозвониться до управляющего или администратора невозможно. Если вы хотите отдохнуть, а не испортить себе отдых, не едьте в это ужасное место!!!

Leiputrija - Slikts Serviss,attiksme

Slikts Serviss,attiksme Sarunāta bija pirts un piknika vieta plkst. 15:00.ierados 14:30,jo nezināju cik ātri atradīšu,man izriez uzsvēra,ka pasākums ir 15:00,kaut arī neviena tur nebija!15:15 sarunātā pirts vēl bija ciet!kad zvanīju un teicu ,ka pirtiņa nav vēl atvērta,tad Valdis sāka man lasīt morāli par to,ka lai nemaz nedomā visi vilkties pirtī iekšā ar netīrām kājām un iešot tikai ti seši cilvēki par kuriem runāts!par pirti uz piecām stundām maksāju 100 eur! Par katru cilvēku 3 Euro kurš atradās teritorijā!...

Leiputrija - aferizms

aferizms Aferisti viena diena noruna tadu cenu otra diena,kad atbrauc prasa pilnigi nerealu,kosmisku cenu!!!! AFERISTI

Leiputrija - Samaksa

Samaksa Neuzķerieties uz šī kempinga piedāvājumiem. Realitātē ir tā, ka iepriekš sarunājot cenu tā nebūs spēkā, kad ieradīsietites vietā. Iepriekš tika sarunāta cena zem nojumes Ls 15.00, ierodoties vietā tika prasīts Ls 50.00 un klāt vēl Ls 1.50 no cilvēka. Neuzķerieties uz šiem negodīgajiem cilvēkiem!

Leiputrija - Attieksme pret klientiem

Attieksme pret klientiem Kempinga Leiputrija, ir ārkārtīgi neviesmīlīgs personāls. Pasūtījām brokastis, viņi nokavēja 15min., no laika,kad, mēs bijām vienojušies, kad brokastis tika atvestas, tās atveda, tad nokementēja, ka mēs esot nepacietīgi un izrādīja lielu neapmierinātību, bijām arī viņu pirtī, kura ir ļoti slikta, kā izrādās, karstuma nekāda, metot garu, knapi var to just, visur lielas spraugas pirts mājā. Dzīvojām kempinga mājiņā, kurā bija pilni stūri ar beigtām mušām, kā arī kopējās tualetēs, nevarēja nolaist...

Leiputrija - Attieksme pret klientu

Attieksme pret klientu Attieksme no personala puses ir drausmīga! Ja esat ieradies ar savu auto, un gribesiet no teritorijas pa nakti izkļūt, tad drausmīgi "kruts" sargs uz Jums sāks riet ka suns, pat neskatoties, ka mašīnā ir arī berni. Kautkā nesaprotu to, man ir aizliegts braukt prom atrāk vai kā? Iesaku padomat par šīs personas nomaiņu, jo tas klientus nepiesaistīs!!!

Leiputrija - cope

cope atpūta nav slikta, pat laba! ari par bērniem ir padomāts... taču braucam uz turieni makšķerēt un tā bija kļūda, jo zivju tajos dīķos nav!!! pirmajā dienā noķērām mazu vardīti, tas arī bija viss loms. Varētu jau teikt, ka neprotam makšķerēt, bet ne mēs vienīgie tur bijām, kaimiņi arī neko nedabuja, pa 2 dienām! kad braucām prom pavaicājām vadībai, kā tā? uz ko atbilde bija, mēs nekontrolējam zivju daudzumu dīķos! Esmu pārliecināta, ja mums tā pateiktu pirmajā dienā, mēs apgrieztos un brauktu citur! :)

Leiputrija - nelaipna attieksme

nelaipna attieksme Kad nobraucot n-desmit kilometrus, sekojot pieticīgajām norādēm, pa Ādažu poligonu, kur no katra pudura bija jaušams NATO tanku stobru saltums, tomēr atradām "blakus Ādažiem " esošo Leiputriju, vēl nezinājām vai paliksim tur tikai uz vienu nakti vai ilgāk. Viesu māja ar silto ūdeni tiek apgādāta ar saules enerģijas palīdzību, un tā kā šī nebija bijusi saulaina diena, kļuvām par civilizācijas upuriem un lietojām aukstu dušu, par ko gan iepriekš vajadzēja brīdināt no administrācijas puses. Punkt...

Leiputrija - Slikta atteiksana pret klientiem

Slikta atteiksana pret klientiem Saimnieku attieksme gan nedaudz pārsteidza! Saimnieku pozitivismu gan nemanīju. It īpaši tā ka jaunā puiša alkatīgā un melīgā attieksme :( Otreiz gan nebrauktu!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы