L

Latvijas Urologu Asociācija

Latvijas Urologu Asociācija SO
Адрес: Pilsoņu iela 13
Rīga
Latvia - LV-1002
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67069204
Категория: Здоровье / Медицина  •  Центр здоровья

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Latvijas Urologu Asociācija - Жалобы и отзывы

Latvijas Urologu Asociācija - Urologa Ivanova rupjība un neprofesionalitāte

Vizītes laikā pie urologa Kirila Ivanova 2003. Gada 1. Martā pulksten 13.00 redzēju, cik neprofesionāli, rupji un nepieklājīgi viņš ar mani komunicē. Man ir 70 gadi un pirmo reizi satieku tādu ārstu. Pēc mana lūguma nomainīt viņa izrakstītās zāles, viņš ieteica man pašai tās nosaukt, piedāvāja par viņu sūdzēties!

Latvijas Urologu Asociācija - Slikts serviss

Tā ir tīrākā ņirgāšanās par cilvēku, šodien izdzēru krūzīti zaļās tējās, bez cukura, uz tualeti man nācās skriet vismaz 6 reizes! Kas tā par attieksmi pret cilvēku? Šī pilnīgi absurdā situācija izveidojās dēļ Latvijas urologu asociācijas, jo netiku brīdināts par šādu netaisnību, ja Latvijas urologu asociācija būtu man vēl embrijam esot brīdinājusi par šādu situāciju, es būtu pārdomājis un nebūtu piedzimis! Kauns!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы