Latvijas Republikas Valsts kontrole

Latvijas Republikas Valsts kontrole
Адрес: Skanstes iela 50
Rīga
Latvia - LV 1013
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67017500
Факс: +371 67017673
Время работы: 8:30 - 17:15
8:30 - 17:15
8:30 - 17:15
8:30 - 17:15
8:30 - 16:00
закрыто
закрыто
Категория: Политика/Госструктуры  •  Государственные учреждения
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

17%
Жалобы
3
Разрешенные
0
C ответами
2
Посмотреть статистику

Latvijas Republikas Valsts kontrole - Жалобы и отзывы

Latvijas Republikas Valsts kontrole - Par neatbilstošu izglītību un interešu konfliktu, pazīšanos

Par neatbilstošu izglītību un interešu konfliktu, pazīšanos Labvakar! Pēc vairākkārtējo darbinieku sūdzībām par neprofesionālu attieksmi un arī nekorekti, pazemojošu, lūdzam ņemt vērā darbinieces, ilggadīgo strādāšanu ar kvalifikāciju skolotājs, kurš nekad nav par to strādājis, tagad ir Tukuma poliklīnikas un slimnīcas ekonomists. Sakiet lūdzu, kā mēs, darbinieki, kuriem tiek uzlikti augsti latīņu, lsi spējam nodrošināt darba kvalitāti, bet te cilvēks ir amatā bez pieredzes, [slēpt]@bstot visu ko vien var un caur pazīšanos, regulē visu un arī par mūsu nodokļu maksātāju naudu. LŪGUMS visu noskaidrot! Patiesā cieņā un uzticībā!

Latvijas Republikas Valsts kontrole - Kāpēc veikali produkti. Padārgu

Kāpēc veikali produkti. Padārgu Nevar saprast, mēs dzīvojam Latvijā, produkti dārgi. Londona cilvēki labi dzīvojat. Alga 3000 euro mēnesi bet mums minimāla alga un veikala visu dārgāks. Apkure, elektrība, pa zeme un talāk. Kas notiek mūsu Latvija. Uz priekšu jauns nekas nebūs mūsu Latvija. Tikai slikti bus ka no 2009 līdz 2018 gada.

Valsts budžeta nelietderīga izšķērdēšana - Vēršamies pie cien. Valsts kontrolieres E.Krūmiņas k-dzes

Vēršamies pie cien. Valsts kontrolieres E.Krūmiņas k-dzes Skatoties LNT ziņu sižetu, kurā E.Krūmiņas k-dze sakarā ar viņas apstiprināšanu Latvijas valsts galvenās kontrolieres amatā uz otro termiņu runāja par nelietderīgu valsts naudas līdzekļu izlietojumu medicīnā. Skatoties šo cerīgo sižetu, nevilšus radās jautājums par naudas līdzekļu izšķērdēšanu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā. Mūs, Vecmīlgrāvja iedzīvotājus šokēja fakts, ka 2017. gada 6. janvārī, kultūras pilī „Ziemeļblāzma” notikušais pasākums ar grandiozu uguņošanu, kā vēlāk...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы