Latvijas Investīcijas

Latvijas Investīcijas AS
www.latvijasinvesticijas.lv
Адрес: Pērnavas iela 10
Rīga
Latvia - LV-1012
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67464643
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Бизнес / Финансы  •  Лизинг и Кредит
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
3
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Latvijas Investīcijas - Жалобы и отзывы

Latvijas Investīcijas - krāpnieki

krāpnieki Mūsu uzņēmumam bija sadarbība ar A/S "Latvijas Investīcijas", Pērnavas ielā 10-101, Rīgā. Taču esam spiesti lauzt sadarbības līgumu, jo šis uzņēmums darbojas negodīgi, neapmaksā un izvairās no savu rēķinu apmaksas. Varam teikt, esiet cilvēki piesardzīgi un turieties tālāk no šiem cilvēkiem. Nekādā gadījumā neticiet viņu solījumiem un neiesaistieties nekādos darījumos!

Latvijas Investīcijas - Krāpniecība

Krāpniecība Šis uzņēmums nodarbojas ar krāpniecību. Neliela kredīta rezultātā tika izkrāpts krietni dārgāks dzīvoklis. No dokumentācijas mērķis ir skaidri redzams - nevis godīga komercprakse, bet tavs nekustamais īpašums. Nesamērīgi procenti un slīpēts juridiskais pamats. Brīdinu, ka jebkura iesaistīšanās darījumā ar šo uzņēmumu ir bīstama.

Latvijas Investīcijas - Krāpniecība

Krāpniecība Gribētu vērst uzmanību tiem, kas vēlas sadarboties ar AS Latvijas Investīcijas. Uzņēmums gan pērk, gan pārdod nekustamos īpašumus. Iegādājoties sola remontu, ēkas rekonstrukciju, tomēr pieredze rāda, ka gandrīz gada laikā kopš dzīvokļa iegādes nav notikušas NEKĀDAS izmaiņas. Šeit jāmin, ka iegādes līgumā viņi nekādi neatļauj veikt izmaiņas... Vēl joprojām nav nekādu ziņu par projektu, tā saskaņošanu utt. Skaistā nākotnes bilde pēc dzīvokļa iegādes pārvēršas bēdu ielejā - aizsalst truba...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы