Latvija.lv

Latvija.lv
Адрес: Alberta iela 10
Rīga
Latvia - LV-1010
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67502757
Время работы: 8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
8:00 - 16:30
закрыто
закрыто
Категория: Интернет  •  WEB страницы
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
6
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Latvija.lv - Жалобы и отзывы

Latvija.lv - Neko nevar atrast

Neko nevar atrast Šinī portālā neko nevar atrast. Ja kādreiz kaut ko varēja atrast, tad šoreiz nekā. Gribēju uzzināt kopējo darba stāžu, pirmkārt, jau nevar nekādi ievadīt vajadzīgo datumu, par kādu laika periodu gribu meklēt. Izmēģināju visādi. Nekā. Izdod tikai vienu izziņu, ko izsniedzis VSAA. Bet es kādu laiku atpakaļ atradu to, kas mani interesēja. Un zinu, ka tā nav vienīgā izziņa, ko izsniedzis VSAA.

Latvija.lv - Nav iespējams pieteikt e-pakalpojumu

Nav iespējams pieteikt e-pakalpojumu Kāpēc nav iespējams pieteikt EVAK karti latvija.lv portālā? Visu laiku rāda sistēmas kļūdu. Kad kāds beidzot kaut ko darīs, lai pakalpojumu varētu veikt!?

Latvija.lv - Slikts un neesošs serviss

Slikts un neesošs serviss Uzņēmuma reğistrā un latvija.lv informācija apgalvo, ka portālā www.latvija.lv iespējams pieteikt prokuru uzņēmumiem. Šis portāls ir lēns, katra darbība aizņem no 1-2 min. Kad kopā ar grāmatvedi pēc apm. stundas ! aizpildījām anketu, nebija iespējams to nosūtīt, uz ko darbinieks paziņoja, ka uzņēmumiem nemaz nav iespējams nosūtīt prokuras pieteikumu šajā portālā. Savukārt uzņēmuma reğistrs apgalvo, ka tas ir iespējams un par klātienē iesniegtiem dokumentiem priecīgi iekasē 15 EUR. Man ir kaun...

Latvija.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Mīļie cilvēki, ja tiešām jums svarīgs ir jūsu laiks un tiešām gribat izlasīt savu e-dokumentu, nepiekrītat viņu saņemt portālā www.latvija.lv. Portāls nav paredzēts normāliem cilvēkiem. Vismaz stundu nočakarējos, kamēr atradu (izmantojot visādus sviestainus filtrus) dokumentu un jau 2 stundas pagājušas, bet vienkāršu pdf. dokumentu never vaļā. Izmēģinājos no dažādiem datoriem un telefona, pilnīgs bezceris. Parasti esmu pacietīga un ar neatlaidību viss izdodas, bet šāda pieredze man ir pirmoreiz. :( Pilnīgākais murgs, ne portāls!

Portāls www.latvija.lv - Slikts servis

Slikts servis Сайт https://www.latvija.lv/ сделан через одно место. 10 раз пытался подать декларацию все время вылетают различные ошибки. Так ничего и не смог подать. Потратил только время. В разработке системы экономия видна во всем. Называется государственный сайт. Спасибо огромное https://www.latvija.lv/. Сервис ужасный.

Portāls www.latvija.lv - Nevar atvērt iestādes sūtīto vēstuli

Nevar atvērt iestādes sūtīto vēstuli Nekādā gadījumā neizmantojiet portālu www.latvija.lv vēstuļu sūtīšanai uz valsts vai pašvaldības iestādēm! Jo - atbildes vēstuli no iestādes nebūs iespējams atvērt!! Pirms mēneša uzrakstīju ziņojumu kādai valsts iestādei, izmantojot minēto portālu. Identificējos, izmantojot bankas internetbanku, jo man nav e-paraksta iespējas. Pirmkārt, portāls www.latvija.lv nekur, nevienā vietā klientu iepriekš nebrīdina, ka rakstīt tekstu būs atļauts tikai pāris minūtes!! Rezultātā mani pirmie mēģinājumi...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы