Latgales gaļsaimnieks

Latgales gaļsaimnieks SIA
Адрес: Nēģu iela 7
Rīga
Latvia - LV-1050
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 24828198
Информация: Juridiskā adrese
Laimiņas, Miglāni,
Krāslavas pag., Krāslavas nov.
LV-5601
Время работы: 7:00 - 18:00
7:00 - 18:00
7:00 - 18:00
7:00 - 18:00
7:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Бизнес / Финансы  •  Производство
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

8%
Жалобы
6
Разрешенные
0
C ответами
3
Посмотреть статистику

Latgales gaļsaimnieks - Жалобы и отзывы

Latgales gaļsaimnieks SIA - Krāpšana

Krāpšana Labdien! Neticiet uzņēmuma SIA Latgales Gaļsaimniekam! Esmu neskaitāmas reizes zvanījis, rakstījis, bet esmu saņēmis tikai solījumus, pēdējā sarunā tika solīts veikt samaksu 7. vai 8. decembrī, neko protams nesaņēmu. Aicinu visus , kurus apkrāpa SIA Latgales Gaļsaimnieks, griezties policijā, jo nevienam šis uzņēmums nemaksā ne kapeikas, vieni vienīgi tukši solījumi.

Latgales Gaļsaimnieks - Krāpšana - Naudas neizmaksāšana.

Krāpšana - Naudas neizmaksāšana. Nodevām mājlopus un aitas šim iepircējam - bet šī persona - (Krāpnieks - Jānis Lazdiņš) neizmaksāja iepirkuma naudu. Visu laiku solīdams vilcināja laiku un stāstīja ka uz doto brīdi viņam nav naudas. Un teica ka samaksāšot vēlāk - bet tie bij meli. Zemnieki lūdzu sargieties no šī uzņēmuma un īpaši no šīs personas. Un ja esat cietuši no sī KRĀPNIEKA - Lūdzu ziņojiet policijai.

Latgales Gaļsaimnieks - neizmaksā naudu jau no 13.08

neizmaksā naudu jau no 13.08 13.08. nodevu 46 jērus uz summu 3500,00 EUR.Zvanot katru dienu bija solījumi rīt un tā tālāk Kad sāku lūgties, jo jāmaksā kredīts septembrī izmaksāja 1000,00 EUR ,pārējo naudu nevaru saņemt, solīja izmaksāt pa daļām : pa 100,00 EUR nedēļā,bet to nedara . Zvanot man atbilde bija tāda "ka vieglu naudu tik viegli nedabūsi".SIA vadītājs Lazdiņa kungs neatbild uz telefona zvaniem.

SIA Latgales gaļsaimnieks - SIA LATGALES GAĻSAIMNIEKS nepilda dotos solījumus!!!

SIA LATGALES GAĻSAIMNIEKS nepilda dotos solījumus!!! Nodevu šai firmai lopus septembra sākumā par ievērojamu naudas summu . Pavadzīmi par darījumu saņēmu elektroniski BEZ JĀŅA LAZDIŅA paraksta, tikai tad, kad vairākkārtēji zvanīju uz uzņēmumu. Pavadzīmi saņēmu septembra beigās, kurā norādīts, ka nauda par nodotajiem lopiem tiks samaksāta 30 dienu laikā. Paejot noteiktam laikam tika zvanīts atkārtoti uz SIA "Latgales Gaļsaimnieks", kur man pateica, ka naudu samaksās pēc izstrādāta grafika, un izmaksas tiks veiktas pa daļām no decembra...

Latgales Gaļsaimnieks - Nemaksā naudu

Nemaksā naudu Svarīgs BRĪDINĀJUMS LOPKOPJIEM!!! Sveiki, arī man šī " laipnā" Latgales Gaļsaimnieka komanda nav ne kapeikas ieskaitījusi par auniem. Nodevām jau 22.augustā ,grafiks tas pats-līdz februārim, un Kaspara kungs-kurš ir itkā pieaicināts palīdzēt atrisināt šīs problēmas vispār ir rupjšs-kliedz man virsū tā-itkā ES viņam esmu ko parādā. Ļoti nelaipns-kaut gan iepriekš solīja manu maksājumu samaksāt 2 daļās pusi pagājušā nedēļā, otru pusi šonedēļ(summa nav liela), tiko bļāva man, ka maksās pēc grafika...

Latgales gaļsaimnieks SIA - vilcinās ar naudas izmaksu par nodoto lopu

vilcinās ar naudas izmaksu par nodoto lopu Sveicināti neiesaku nevienam nodot lopus Sia "latgales gaļsaimniekam" nodevu 17 augusta bet jo projām gaidu naudu kad zvani sola tik sola šodien 21 augusta kad zvanīju vispār šokēja saka ka līdz 1 oktobrim samaksāšot kas tas tāds par kantori dievs viņu zin. Varbūt vel kad ir iekritis viņu nagos. Lūdzu padodiet ziņu [slēpt]@inbox.lv kad zvanīju grāmatvedei vai kas tā par sievieti kas sēž un pieņem pasūtījums tā tur sabijusies vispār knapi par lupu var paršpļaut. Tad zvanīja pats saimnieks pirms nedēļas solīja ka līdz šodienai samaksas. Bet neka sēžu tukša i kredītus nav par ko samaksāt.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы