Lat Eko Food

Lat Eko Food SIA
Адрес: Muižas iela 18A,
Ādaži
Ādažu nov.
Latvia - LV-2164
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 20237780
Информация: Faktiskā adrese
Jelgava, Olaines iela 1A,
LV-2164, Latvija
Категория: Магазины / Торговля  •  Магазины детских товаров
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

56%
Жалобы
4
Разрешенные
2
C ответами
2
Посмотреть статистику

Lat Eko Food - Жалобы и отзывы

Lat Eko Food - Zīdaiņa pārtikā ciets zirņa stiebrs

Zīdaiņa pārtikā ciets zirņa stiebrs Šodien barojot savu 8 mēnešus veco dēliņu gadījās nepatīkams starpgadījums. Mazais aizrijās ar zirņa stiebru (pieņemu, ka tas no zirņa-redzams foto) . Liels, ciets, ass, pilnīgi noteikti nav sakožams ne ar diviem zobiņiem, ne ar pilnu muti. Tikai tagad mācāmies ēst gabaliņus un notiek šādi... Pamatīgi nobijos, bet paldies dievam dabūjām ārā operatīvi. Mammas, esat uzmanīgas un pievēršam vairāk uzmanību burciņas sastāvam.

Lat Eko Food - Pircēju maldināšana Partija A947

Pircēju maldināšana Partija A947 Lat Eko Food paldies, ka sniedzāt maldinošu informāciju jūsu klientiem par izņemtajām partijām, kurās tika konstatēta bistamo toxisko vielu klātbūtne - mikotoksīns un patulīns. Izlasot rakstu medijos steidzos uz ledusskapi jo zīdainim brokastīs devu jūsu biezeni un par nepatīkamu pārsteigumu, mums ledusskapī bija tieši šī jūsu izņemtā no aprites partija a947. Paldies, ļoti vīlāmies jūsos! Noteikti vairs neiegādāsimies jūsu produkciju un arī draugiem neieteiksim! Kas zin kad un ar ko atkal maldināsiet pircējus!

РешеноLat Eko Food - Bojāta prece

Bojāta prece Šodien attaisot bērnu biezenīti Rūdolfs, mūs sagaidīja nejauks pārsteigums! Labi ka pirms dodu bērnam lai vienmērīgi uzsildīts būtu samaksu iekšā pa namu prusaciņu/mūsu īsti nevar saprast, bet bers paliek bez pusdienas kamēr skrienam pakaļ uz veikalu jaunam! Tiešām bērnu pārtikā kkam tādām jābūt?

Решено"Rūdolfs" gardais mammas biezenis - Burkāni cieti- neizvārīti, tikai sablenderēti kopà ar citu bērnam paredzētu dārzeni

Burkāni cieti- neizvārīti, tikai sablenderēti kopà ar citu bērnam paredzētu dārzeni Sveiki! Iegādājos "Rūdolfs" biezenīšus saviem mazuļiem kartupelis un burkāns, ķirbis un burkāns, vairākas burciņas, kas paredzēti no 6 mēnešu vecuma. Sākumā atvēru ķirbi ar burkānu, ķirbis ļoti labi sagatabots, bet burkāns ciets, likās, ka pat nav vārīts, tikai sablenderēts...domāju, ka tà tikai sagadīšanās, atvēru nākamo- kartupeli ar burkānu, - atkal tas pats.Tā visas burciņas(8gb) nācās pagatavot pašu biezzupā, jo bērniem cietus dārzeņus nedrīkst vēl iekļaut viņu ēdienkartē. Līdz šim...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы