Lāčuks

Foboss Viens SIA
Адрес: Lizuma iela 1,
Rīga
Latvia - LV-1006
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 27744985
Факс: +371 67185975
Время работы: 10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 18:00
10:00 - 16:00
Категория: Магазины / Торговля  •  Магазины детских товаров
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

21%
Жалобы
14
Разрешенные
3
C ответами
0
Посмотреть статистику

Lāčuks - Жалобы и отзывы

Lāčuks - Bezatbildīga attieksme pret klientiem

Bezatbildīga attieksme pret klientiem Vispirms sākšu ar to, ka uzņēmumam normāli nestrādā interneta veikals. Visu biju ievadījīs pareizi, bet pēdējā solī izleca kļūda, jo itkā nav izvēlēts apmaksas veids. Bet apmaksas veida izvēle nav iespējama, jo solī "Maksājuma Informācija" ir tikai teksts "Maksājums ar VISA vai MASTER karti" un nav nekādas iespējas kaut ko izvēlēties. Meiģināju uzzvanīt uz norādīto tālruni 27744985, kur man paziņoja, ka abonents neeksistē. 1188 mājaslapā atradu citu numuru 67541210, kur man arī paziņoja, ka...

Lāčuks - Atsakās mainīt rotaļlietu vai atgriezt naudu

Atsakās mainīt rotaļlietu vai atgriezt naudu Trīs nedēļas gaidīju atbildi uz manu lūgumu atgriezt naudu vai apmainīt transformējamu rotaļlietu, kas nopērkot, atnesot mājās un izņemot no iepakojuma izrādījās nesamontējama un viss bezcerīgi... rotaļlietu esam salauzuši mēs tāds secinājums. Vairs nekad neapmeklēsim Lāčuku.

Lāčuks - Slikta serviss

Slikta serviss Gribējām atgriezt preci. Normāli iegājām veikalā un izteicām, ko vēlamies. Turpat pretī saņēmām nevis normāla cilvēka balsī kādu paskaidrojumu, ka nemaina preci u.t.t. Saņēmām brēcienu virsū, ka neko nevar, ka naudu neatgriež. Varot tikai izvēlēties ko citu, bet mums neko citu nevajadzēja. Ok, varbūt arī nevar atgriezt naudu, bet toni lūdzu nomainiet Lāčuka pārdevējas!

РешеноLāčuks - Nekvalitatīva prece

Nekvalitatīva prece Veikalos tiek piedāvāts nopirkt rotaļlietu pakaļdarinājumus, kas kvalitātes ziņā stipri atšķiras no oriģināla. Var nākties stipri vilties ne tikai par rotaļlietu kvalitāti, bet arī tad, ja vēlēsieties preci atgriezt. Naudu atgūt ir praktiski neiespējami, turklāt problēma tiks risināta ļoti, ļoti ilgi. Iesaku izvēlēties veikalus, kur rotaļlietas ir nedaudz dārgākas, bet kvalitātes ziņā problēmas Jums nesagādās, kā arī klientu servisam ir ļoti liela nozīme.

РешеноLāčuks - Preces brāķa gadījumā veikala vadība izvairās no atbildības

Preces brāķa gadījumā veikala vadība izvairās no atbildības Iegādājoties brāķa rotaļlietu, veikala vadība solīja atzvanīt un jautājumu ātri nokārtot. Diemžēl zvanu tā arī nesagaidījām. Problēmu gadījumā augstprātīga un noraidoŠa attieksme. Draud ar ilgu ekspertīzi,it kā atriebojties par to, ka preci vēlamies atgriezt.

РешеноLāčuks - Atsakās atgriezt naudu par brāķa rotaļlietu

Atsakās atgriezt naudu par brāķa rotaļlietu Bērnam dzimšanas dienā gadījās nopirkt rotaļlietu, kas izrādījās brāķis. Veikals atteicās atgriezt naudu. Teica, ka vedīšot uz ekspertīzi un pēc tam izlemšot, ko darīt. Sarunā veikala vadītāja ļoti uzsvēra uz savām tirgotāja tiesībām, tās liekot pāri visam. Uz jautājumu, ko lai saku bērnam dzimšanas dienā, atbildēja, ko lai darot, visādi gadoties. Attieksme nepieļaujama!

Lāčuks - Pardēveji

Pardēveji Kasiere varda kuru mes nezinam jo nenesa bedziku (ar tumsiem matiem, neliela auguma,) uzvedas nelidzsvaroti, atbildes nekorektas, uzvedas agresivi, bljau uz berniem kad tie aiztiek mantas. Kad prasa ieteikt kadu preci bernam noteikta vecuma uzrada pavisam citas mantas. Biezi aizvers veikals apmeram uz 2 stundam. Slikti parzin veikala preci. Ludzu pienemt vera visas sis sudzibas.

Lāčuks - Agresivitāte

Agresivitāte Brīvdienās ar bērniem devāmies uz iecienītu veikalu lai iegādāties kaut ko jaunu. Tur vienmēr sagaida mūs ar smaidu un patīkami iepirkties . Bet šoreiz ne. pārdevēja bija jauna. Sēdēja aiz kases izturējās tā itkā neviena veikalā nav. Kad bērni gribēja apskatīt kādu mantu tuvāk pārdevēja ar dusmu pieskrēja pie mums izrāva mantu no rokām piebilstot , ka nevar neko ar rokām aiztikt ,ka tikai ar acīm jāskatās. Pirmo reiz mūs tā sagaidīja veikalā. Pārdevēja nebija laipna , agresīvi izturējās kad...

Lāčuks - Cilvēks ir vergs

Cilvēks ir vergs Neejiet strādāt uz lāčuku a. Čaka ielā 72 (principā jebkurā, kas ir Rīgā vai atrodas ārpus pilsētas) , gan jauni, gan veci, kaut gan pieņems jebkuru garāmgājēju, jo darbinieku viņiem trūcis un vienmēr trūks. Jāstrādā par plikiem 300 eiro, nekādas izaugsmes iespējas nav, strādā kā nosvīdis suns. Ja negribi būt mājdzīvnieks vai vergs pavadā, tad nāc pie vadītājas ar cepumiem un kafiju, sāc detalizēti nosūdzēt savus kolēģus, apmelo tos un nozārkā, tas vadītājai ļoti patiks un tu būsi dievs. Lai...

Lāčuks - Rotaļlieta Foboss

Rotaļlieta Foboss Šādi par uzņēmumu rakstīts:"Lāčuks tic, ka rotaļlietu augstā kvalitāte būs svarīga arī jūsu mazulim izvēloties rotaļlietu "Žēl, ka manā gadījumā bija pretēji! Ar kvalitāti iegādātajai rotaļlietai bija pašvaki un arī iemesls kāpēc nepilnu mēnesi savā īpašumā esošo rotaļlietu vēlējos atgriezt veikalam..Diemžēl vadītājas attieksme - noraidoša, sarunā ar viņu nopratu, ka pats esmu vainīgs, ka esmu iegādājies rotaļlietu. No vadītājas puses smiekli, ņirgāšanās un nekāda vēlme iziet uz kompromisu! Šī bija pirmā un pēdējā reize, kad iegādājos preces šajā veikalā!!!

Lāčuks - nepieklājīga izturēšanās

nepieklājīga izturēšanās Veikalā "Lāčuks" A. Čaka 72 strādā ļoti "pieklājīga" vadītāja. Iegāju veikalā, lai pirktu dāvanas, bet tad pēkšņi dzirdu nenormālu bļaušanu un lamāšanos. Protams, nevarēju nepievērst tam uzmanību. Vadītāja (tā pārdevēji viņu uzrunāja) pilnā balsī lamāja kādu no pārdevējiem par kaut kādām kastēm, kas nav noliktas īstajā vietā. Vai tiešām nav iespējams to pateikt cilvēcīgi, nevis nenormāli bļaut? Ar cilvēcīgu izturēšanos var panākt daudz vairāk, nekā ar maurošanu. Otrkārt, vai šādas lieta...

Veikals Lāčuks - nepieklājīga izturēšanās

nepieklājīga izturēšanās Veikalā Lāčuks Rīgā, A.Čaka ielā 72 strādā ļoti "fantastiska" veikala vadītāja. Biju nopirkusi rāpulīti savam gaidāmajam bērniņam, taču mājās konstatēju, ka kakla daļā atrodas spiedpogas, kas zīdainim varētu spiest. Tāpēc devos uz veikalu to apmainīt pret citu. Kad izteicu attiecīgu lūgumu, pārdevēja, nezinādama kā rīkoties, pieaicināja tuvumā esošo veikala vadītāju, kas momentā agresīvā tonī paziņoja, ka viņi neko nemainot. Uz manu izbrīnu, ka citos veikalos gan visu iespējams mainīt, viņa...

Lāčuks uz čaka ielas - ar bērnu ratiem tur nevar pārvietoties

ar bērnu ratiem tur nevar pārvietoties Kad apmeklējuveikalu izrādijas ka taja ar bērnu ratiem nav iespeju pilniba parvietoties pa visu veikalu, uz otro stāvu tiku pa eskalatoru (trepes kas virzas uz augšu) bet, lejā jānes ar rokām pa parastam trepēm, veikalam ir ari 3stāvs uz kuru ar ratiņiem nokļut nevar protams uznesot un nonesot lejā ratus kam ir pa spēkam.Kad taisijos prom savajadzējas uz tolēti, izrādas ka laižot tikai bērnus un grūtnieces, labi ka tā viņiem veicas .Diskriminācija sanak, Toletei pēc likuma jābut un gribētos lai būtu norādes ka uzbraucot uz otro stāvu lejā rati jānes ar rokām kautkā ta.

Lāčuks -

Mans bērns nostrādfāja mēnesi veikalā Lāčuks Stirnu ielā,algu neizmaksāja un apvainoja visā kamā vien var!!! JAUNATNE NEEJAT TUR STRāDāT.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы