Kaļķu Vārti naktsklubs

Ciambella SIA
Адрес: Kaļķu iela 11b
Rīga
Latvia - LV-1050
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67224576
+371 29716875
Время работы: закрыто
закрыто
закрыто
закрыто
22:00 - 6:00
22:00 - 6:00
закрыто
Категория: Отдых / Развлечения  •  Ночные клубы
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Kaļķu Vārti naktsklubs - Жалобы и отзывы

Kaļķu Vārti - Slikts serviss

Slikts serviss Kaļķu vārti, jeb kā lepni un mazliet pat ironiski tiek vēstīts paša uzņēmuma tīmekļa vietnē - "viena no vecākajām Rīgas izklaides vietām, kura ir atvērta izklaides baudītājiem jau vairāk kā 17 gadus". Vai kāds no šī uzņēmuma pārstāvjiem varētu sniegt detalizētu komentāru, kādēļ apsargi pēc 23: 00 uzņēmuma publiskajās telpās brīvi ielaiž vāji ģērbtas, nepilngadīgas meitenes alkohola reibumā, nemaz nelūdzot uzrādīt personu apliecinošu dokumentu?

Kaļķu Vārti -

Jāā.. agrāk šis klubs bija patiešām jauka vieta, kur atpūsties, tagad - tas ir totālākais pagrīdes klubs, kur prioritāte ir mauķelēm, kas izklaidēs viesus no ārzemēm. Nu lai jau tā būtu - bet kāpēc gan tad ir jāaizņem tik laba vieta - varētu teikt - pašā Vecrīgas centrā? Lai dod tad vietu citam normālam klubam, ar normālu vadību, kura neturpinās popularizēt Latviju - kā lētu sextūrisma vietu.Apsargi un tas pediņš, kas reizēm stāv viņiem blakus - ir unikāli - apsargi paši smēķē pie zīmes stāvot...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы