Ieva Ratniece advokāte

Individuāli praktizējoša zvērināta advokāte
Адрес: Kareivju iela 8
Talsi
Talsu nov.
Latvia - LV-3201
(Biroja adrese)
Телефон: +371 63291700
+371 26540244
Факс: +371 63291700
Категория: Юриспруденция / Консультации

Рейтинг Надежности

100%
Жалобы
2
Разрешенные
2
C ответами
0
Посмотреть статистику

Ieva Ratniece advokāte - Жалобы и отзывы

РешеноIeva Ratniece advokāte - Kaktu advokāts un naudas diņģetāja

Kaktu advokāts un naudas diņģetāja Ieva Ratniece, žēl ka ātrāk neizlasījām sūdzību... Prasību jau uzraksta bet tiesā nepārstāv un atrunājas ar krimināllietu, no pretējās puses ņem kukuļus un pāriet pretējā pusē. Slauc naudu un aizņemas no bijušajiem m klientiem. Nespēj atrisināt nevienu lietu pat zādzību ko izdarījis čigāns Talsos. Mīļais cilvēciņ pirms jums vajag jurista palīdzība padomājiet 10x vai ieva Ratniece būs advokāts labs. Kaktu advokāts un naudas diņģetāja.

РешеноZvērināta advokāte Ieva Ratniece Talsos - Krapniece, mele, naudas kasēja

Krapniece, mele, naudas kasēja Pirmajā lietā - bija arī pārstāve ,par visiem pakalpojumiem tika samaksāts iepriekš un +,kvītinas netika izsniegtas. Tika aizvesta un atvesta līdz tiesai ,katru reizi apmaksātas pusdienas un nebija kauna no pārstāvētas puses radiem ņemt vēl naudu ,ne to mazāko summu un ēst pusdienas ar pretējo pusi ...un arī nedaudz jeb diezgan daudz parunāties Zēl ka par vēlu uzzinājām. Otro lietu paņēma ,ilgi nevarēja izdomāt ar kādu pantu iesniegt tiesāi .Pareizāk sakot tā arī neizdomāja ,tad vajadzēja tur...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы