I

IDM serviss

IDM serviss SIA
Адрес: Margrietas iela 7
Rīga
Latvia - LV-1046
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67676718
+371 29150331
Информация: Projektēšana metālkonstrukciju un izgatavošana, inženieru risinājumi.
Ražošana: celtniecības konstrukcijas, mašīnbūves metālkonstrukcijas
izstrādājumi kuģu būvniecībai, nestandarta metālkonstrukcijas, skārda izstrādājumus.
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Строительство

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

IDM serviss - Жалобы и отзывы

IDM serviss - neizmaksā nopelnīto algu

Nevienam neiesaku tur strādāt. Meistari atrod iemeslus, lai samazinātu algu. Metināmo šuves neesot taisnas, utt. Par apmaksātu atvaļinājumu var aizmirst. Atliek saslimt, tu būsi ienaidnieks nr 1, par slimības pabalstu vari tik sapņot. Cilvēki, ejiet šim uzņēmumam ar līkumu!

IDM serviss - nemaksa algu

Uzņēmums nodarbojas ar metālkonstrukciju ražošanu. Riebīgi darba apstakļi. Austiņu nav, respiratoru nav, ventilācijas nav, cimdus, tā saucamais meistars izdod reti, jo aizmirtst pasūtīt. Jālabo citu strādnieku brāķis kamēr viņi ''slimo''. Direktors algu maksā ar aizkavējumiem un tikai dalēji, pa 200 eiro, pa 100 eiro. Sola vienu, tad sāk meklēt atrunas un celoņus lai aizkavētu un nemaksātu. Šodien 15 februaris bet vēl neesmu saņēmis naudu uz kontu par decembri, nemaz nerunājot par janvari. Pirmdien iešu rakstīt iesniegumu Darba inspekcijā. Uzņēmums IDM serviss.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы