GultasVelasPasaule.lv

PEPO UAB
Адрес: Laisves 71A,
Vilnius
Lithuania - LT07189
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67881575
Категория: Магазины / Торговля  •  Интернет магазины
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
12
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

GultasVelasPasaule.lv - Жалобы и отзывы

Gultasvelaspasaule.lv - Nav iespējams atgriezt atpakaļ preci

Nav iespējams atgriezt atpakaļ preci Labdien! Pasūtīju 2024. Gada martā gultas pārklāju no mājas lapas www.gultasveļaspasaule.lv, atnāca ne tāds pārklājs kāds bildē, un biju cerējusi summa ar piegādi 48 eur. Uzreiz sapakoju, lai sūtītu atpakaļ, jo tiesības 14. Dienu laikā atgriezt atpakaļ preci, mājas lapā norādīts, ka ir jāsazinās pirms nosūtīt atpakaļ preci. Trīs e-pasti uzrakstīti uz e-pasta adresi [slēpt]@gultasvelaspasaule.lv atbildes nav, uz telefona zvaniem neatbild, preci var atgriezt 14 dienu laikā, laiks iet. Esmu...

Gultasvelaspasaule.lv - Kvalitāte vienkārši bombīga

Kvalitāte vienkārši bombīga Es vienkārši nevaru neuzslavēt gultasvelaspasaule.lv Jaunajam gadam pasūtīju sev šikano satīna gultas vēlu no šīs vietnes. Kvalitāte vienkārši bombīga , un tagad gulēt ir patīkamāk nekā jebkad. Ir forši, ka šeit ir tik plaša izvēle gultas veļas, tāpēc es noteikti plānoju vēl kaut ko pasūtīt. Šī vieta noteikti ir kļuvusi par manu iecienīto, kad runa ir par superīgu gultas veļu.

Gultasvelaspasaule.lv - Nav atbildes, nav saņemta prece

Nav atbildes, nav saņemta prece Veicu pasūtījumu un nesaņemot nekādu informāciju par pasūtījumu nolēmu uzrakstīt e-pastu. Uz e-pastu atbildi nesaņēmu preces izsekošanas numurs, precīzāk omniva izsekošanas numurs arī nav. Un šeit turpinu rakstīt jo teksts ir pārāk īss lai arī nav vairs ko piebilst. Pati pamatdoma or tāda ka nav prece un nav atbilde no uzņēmuma līdz ar ko sūdzība.

Gultasvelaspasaule.lv - Krāpšana

Krāpšana Pasūtīju gultasveļu 14.02.2021. Šodien jau 01. Marts. Nav ne gultasveļas, ne kādas iespējas sazināties ar šo firmu. Neatbild ne Latvijas, ne Lietuvas telefona numuri! Uz e-pastiem neatbild! Nekādā gadījumā nepērciet no šīs kompānijas! Pazaudēsiet naudu un nesaņemsiet preci.

Gultasvelaspasaule.lv - Krāpšana

Krāpšana Заказали белье 5.02.2021! Оплатили доставку и сам товар. Дата доставки указана 18.02.2021. 18 числа ничего не пришло. Решила еще день подождать и сегодня (19.02.2021) позвонила им на телефон, который указан на сайте. Телефон не действительный. В трубке говорят, что такой телефон не существует. На почту тоже не отвечают... Что делать теперь, не знаю... Не рекомендую эту фирму!

Gultasvelaspasaule.lv - Krāpšana

Krāpšana Principā stāsts kā iepriekšējās sūdzībās. 06.10.18 veicu šajā i veikalā pirmo pasūtījumu- kurš bija atnācis solītajā laikā (proti pēc 2 nedēļām), tā kā patika gultas veļas kvalitāte, veicu vēl vienu pasūtījumu 18.10.2018, apmaksāju, tika atsūtīts apstiprinājums, ka 31.10.2018 pasūtījums būšot pie manis, bet solītajā datumā šis pasūtījums neieradās- tas jau nekas viss gadās, izdomāju uzrakstīt e pastus (3x)- atbildes nav, zvanīju uz ineterneta saitē norādīto numuru- neviens neceļ, principā 2...

Gultasvelaspasaule.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Neiesaku šo iestādi, savu preci gaidīju vairāk kā 2 nedēļas, solīto 4 dienu laikā. Uz e-pastiem neatbild. Kad prasiīju, kad saņemšu savu preci - atbildes nav. Divas reizes sūtīju e-pastu, kad iešu uz policiju un patērētāju aizsardzības centru, tad uzreiz izsūtīja. Tā arī nesaprotu, no kurienes ir gultas veļas pasaule, telefons, epasts Latvijas, bet adrese un konts Lietuva.

Gultasvelaspasaule.lv - Krāpšana

Krāpšana Pasūtīju gultas veļu apm 260 eur vērtībā, savas kļūdas pēc vēl apmaksāju vienu un to pašu rēķinu divreiz. Saņēmu apstiprinājuma epastu, par to, ka apmaksa ir veikta, un plānotais piegādes datums būs pēc nedēļas. Lieki piebilst, ka pēc manu neskaitāmu epastu rakstīšanas ar lūgumu atgriezt pārmaksāto naudu, atbildi neesmu saņēmusi vēl līdz šim. Kā arī no mana pasūtījuma ne vēsts. Tad kopā esmu izterējusi vairāk kā 500 eur un no komersanta absolūti nekādas intereses par manu pasūtījumu, kur nu...

Gultasvelaspasaule.lv - Krāpšana

Krāpšana 4.11.2017. Veicu šajā internetveikalā diezgan lielu pasūtījumu, piegāde tika apsolīta līdz 17.11.2017. Kopš tā laika ne preces, ne naudas. Atvēru paipalā disputu, bet arī tur nav nekādas reakcijas no šiem krāpniekiem. Vēl, protams, atliek cerība, ka paipals atmaksās naudu. Esiet uzmanīgi, ejiet šim internetveikalam garām ar līkumu!

Gultasvelaspasaule.lv - Piegādes laiks.

Piegādes laiks. Preci pasūtīju 10.oktobrī.Mājas lapā piegādes termiņš uzrādīts 0-4 darbadienas. Tad,kad veicu apmaksu-uz e-pastu atnāca vēstule,kurā piegādes termiņš tika uzrādīts 4.novembris!!!Rakstīju atpakaļ,kāpēc tik ilgi jāgaida?Atbilde bija,ka centīšoties pēc iespējas ātrāk nogādāt man preci...Saņēmu 27.oktobrī.Lieki piebilst,ka ar tik ilgu piegādes termiņu vairs preci šajā mājaslapā nepasūtīšu.

Gultasvelaspasaule.lv - Gultasvelaspasaule.lv

Gultasvelaspasaule.lv Rudenī iegādājos no šī ineta veikala- gultasvelaspasaule.lv frotē palagu ar gumiju. Pasūtījumu piegādāja diezgan ātri, kvalitāte likās normāla. Attiecīgi nolēmu pasūtīt vēl pāris palagus. Novembra vidū veicu pasūtījumu, tika teikts, ka pasūtījums tiks izsūtīts pēc iespējas ātrāk. Pēc nedēļas saņēmu epastu ar ziņu, ka pasūtījums aizkavēsies par 5 dienām. Nu ok. Pēc 5 dienām pati zvanu un interesējos, kāpēc vēl nav. Man saka, ka pasūtījums aizkavēsies vēl kādu laiku. Saku, ka mani tas neapmierina...

www.gultasvelaspasaule.lv - Meli par piegādes termiņu

Meli par piegādes termiņu Izvēlējos iegādāties mājaslapā www.gultasvelaspasaule.lv palagu, piezvanīju uz viņu norādīto telefona numuru, uzprasīju, kad varu saņemt pasūtījumu, viņa atbildēja, ka ja pasūtīšu šodien, tad saņemšu rīt. Pasūtīju, zvanu nākamajā dienā, lai vienotos par saņemšanas laiku, tā pati sieviete saka, ka preci saņemšu rīt. Sanāk, ka lai es iegādātos preci, viņa man apsolīja vienu, bet tikko prece bija pasūtīta un apmaksāta, zinot, ka man nav kur likties, no saviem vārdiem atteicās.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы