Greenwash.lv

Eco Cleaning Service SIA
www.greenwash.lv
Адрес: Valdeķu iela 59 - 178
Rīga
Latvia - LV-1058
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67677676
+371 20093897
Информация: Faktiskā adrese
Riga, Lielirbes 17A
Категория: Авто / Транспорт
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Greenwash.lv - Жалобы и отзывы

Greenwash.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Salonu iztīrīja kā jebkura parastā automazgātuve. Pa vienkāršo. Ādas salonu solīja savest kārtība, beigās pateica, ka tik tīrs cik ir - tīrāk nevar. Virsbūvi solīja ar vasku nomazgāt, beigās bez.. Pat kukaiņi salipušie uz bampera palika.. Uzdāvināju 60€.. Pa lielam būtu pieticis ar 30.. Nu par to ko izdarīja. Mākās nedaudz piepucēju.

Greenwash (SIA Eco Cleaning Service) - ĻOTI slikts serviss

ĻOTI slikts serviss Aizvedu savu auto uz Greenwash Rīgā, Lielirbes ielā 17A, lai veic tam pilnu salona ķīmisko tīrīšanu + automašīnas ārpusi nomazgā. Rezultāts tāds, ka iztīrīts pilnīgi prasti, uz ātro; griestus uztaisīja vel netīrākus kā man bija; būtībā skaties uz jebkuru stūri un Tu redzēsi netīrumus un nekvalitatīvu darbu; bet galvenais vel tas, ka sabojāja manu Pioneer magnetolu, kurai uzradās pat lieli mitruma plēķi, un šobrīd daļēji nestrādā pogas + atpakaļskata parking kamera! Džeki tik taisnojās, ka viņi...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы