Galss Buss

Galss Buss SIA
Адрес: Skultes iela 14 - 9,
Mārupe
Mārupes nov.
Latvia - LV-2108
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 29110885
+371 67226006
Факс: +371 67226006
Категория: Авто / Транспорт  •  Такси

Рейтинг Надежности

2%
Жалобы
48
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

Galss Buss - Жалобы и отзывы

Galss buss - Darba pienākumu nepildīšana

Darba pienākumu nepildīšana Kā pie autobusu stūres var sēdēt šādi šoferi? Nepatīkamā situācija notika 21.02.2024. Plkst. 12: 40 izbraucot no Salaspils uz Rīgu. Rēķinājos, ka ap 12: 55 būšu viršu ielas pieturā, bet šoferis pat nepiestāja šajā pieturā, lai gan autobusā ir rakstīts, ka stājas tikai pieturās. Tā kā braucu pirmo reizi ar šo autobusu gāju uz priekšu, lai šoferis redz, ka kāpšu ārā, bet tā vietā brauca uz nākamo pieturu un vairākkārtīgi atcirta, ka durvis ver tikai aizmugurē vaļā. Informācija par to nekur...

Galss buss - Slikts serviss

Slikts serviss SIA Galss Buss raksta, ka pie viņiem štatā strādā augsti kvalificēti autovadītāji. Pilnīgi nepiekrītu. Uzņēmuma šoferi ir rupji un izturās pret klientiem ar klaju necieņu. Mans bērns šodien dabūja noklausīties lekciju par ģimenes 3+ kartes izmantošanu, ka šoferis dēļ šitiem ar kartēm zaudē nauu, kā arī viņam pateica, ka nedos naudas atlikumu. Tā tas nabaga cilvēks nezinot, ko īsti iesākt tur stāv un gaida savu naudu! Kaut kāds apsurds! Ko nozīmē nedos atlikumu. Preteklis sabojāja bērnam visu...

Galss buss - Drausmīgs serviss, necieņa pret pasažieriem

Drausmīgs serviss, necieņa pret pasažieriem Galss buss ir sliktākais pakalpojumu sniedzējs savā jomā. Daļa šoferu, kas strādā absolūti neciena pasažierus, neapstājas pieturās, brauc garām, ir jāskrien pakaļ uz šosejas un beigās vēl jāsaņem nievājoši skatieni no šofera, kurš tāpat jau kavē, bet viņam te nākas stāties pieturā, kurā nav vēlējies. Kā var izvēlēties gribu stājos, negribu nestājos? Nožēlojami! Daļu no ceļa jāklausās drausmīga nenormatīvā leksika no šofera kurš braucot izsaka visu ko domā par pārējiem blakus braucējiem. Vienkārši fui!

Galss buss - Šoferis - analfabēts

Šoferis - analfabēts Centīšos ieturēt neitrālu leksisku. 30.05.2022 iekāpu ''Galss-Buss'' autobusa reisā nr k6317 plks. 19: 00 uz dienvidu ielu. Iekāpjot autobusā palūdzu veikt maksājumu ar karti, šoferis sāka murmināt, krievu valodā, un plātīt rokas, pat uz paldies neatbildēja, tomēr sasveicināties ar aziātu izcelsmes ieceļotājiem (viņu valodā) gan bija spējīgs. Visu ceļu tika atskaņota cittautiešu (krievu) mūzika, ar ko nācās samierināties jo godīgi sakot, šajā autobusā jūtos kā minoritāte. Neskatoties uz to...

Galss buss - Attieksme

Attieksme Šovakar, 12.05.2022 iekāpu GALSS BUS autobusā, plkst. 20:57, virzienā no Rīgas uz Salaspili! Nosaucu pieturu Dienvidu/Briežu iela. Maksāju ar bankas karti, viss samaksāts, apstiprināts un izdrukājās biļete, tūlīt ņemšu biļeti un šoferis norauj manu roku nost un pēc brītiņa tikai iedeva biļeti! ĻOTI nelaipna, nepaskaidrojoša, vardarbīga attieksme un šādi jau otro reizi! Vai tiešām 101 sūdzība un būtu tā kā laiks nomainīt neapmierinātos šoferus!

Galssbuss - Slikts serviss

Slikts serviss 23.08 ierados uz autobusa reisu plkst. 20: 00, pēc 5 minūtēm ieradās autobuss, kā izrādās autobuss bija no pagājušā reisa un ieradās 15 minūtes vēlāk nekā tam bija jābūt, kad pajautāju autobusa vadītājam kurš reiss šis ir, es tiku krievu valodā izlamāts, ka neprotu lasīt latviešu valoda (ironiski ne) , un tāds es nebiju vienīgais šādu pašu attieksmi saņēma vēl aptuveni ducis cilvēku. Kā ari autobusa vadītājs nelietoja sejas masku. Reiss kuram bija jāatiet plkst 20: 00 ieradās vien 20: 17 un cilvēku kuri bija ieradušies uz reisu plkst. 20: 20 atkal tika izlamāti.

Galss buss - Автобусники имеют наглость уехать раньше

Автобусники имеют наглость уехать раньше Сегодня вторник, 15 июня, как только наступает 08: 29 он уезжает, видно что я почти добежала до него, он специально уехал, я показываю на часы. Там 29 минут. Мне что нафиг время перевести? Почему постоянно я должна ходить пешком, когда автобус не имел права уезжать. Какое нафиг. Хуже компании galssbuss не существует. Тут ля автобус, раз в 2 часа, зачем уезжать раньше. Хотели в салик провести ригас сатыксме, но нет, это же ля все куплено. Тут только электричка поможет.

Galss buss - Slikta komunikācija

Slikta komunikācija 09. 06. 2021. G pieturā Matīsa ielā18.50piestāja galssbuss autobuss, bet par cik tikko pienācu pie pieturas, nemanīju reisa nummuru un virzienu uz kurieni kursē. Autobusa sānā nebija norādes. Pajautājot šoferim par maršruta virzienu, atbilde bija nepatīkami sarkastiska. Autobusa reiss uz Upeslejām. Šoferis irša i. Ja nepatīk komunicēt ar pasažieriem, varbūt nevajag strādāt apkalpojošajā sfērā?

Galss buss - Autobusa “5836” nepienākšana, 22.04.21 plkst. 09: 34 Saurieši-Rīga.

Autobusa “5836” nepienākšana, 22.04.21 plkst. 09: 34 Saurieši-Rīga. Autobusa “5834” nepienākšana, 22.04.21 plkst. 09: 34 Saurieši - Rīga. Nevar paļauties uz šo autobusu sarakstu un izpildi. Šī ir kārtējā reize, kad autobus vispār nepienāk un nepilda saraksta funkciju! Patiešām žēl par nolaidību un paviršību. Ceru, ka tuvākajā nākotnē šie autobusi un šī firma tiks nomainīta uz Rīgas satiksmi, lai būtu vismaz nedaudz civilizētāk un ērtāk pārvietoties! Nav šaubu, ka galssbuss ir iesprūdis deviņdesmitajos!

Galss buss - Šorīt, 12.03.21 nebija autobuss 7.30 no Zaķumuižas.

Šorīt, 12.03.21 nebija autobuss 7.30 no Zaķumuižas. Šorīt 12.03.21 nebija autobuss, kurš atiet no Zaķumuižas 7.30. Es saprotu, ka var kavēt dēļ šodienas laikapstākļiem, bet ka nav bijis vispār... Dēļ tā nākas darbu kavēt... Cik var šo visatļutību... Varēja palaist kādu rezerves autobusu un neticu, ka nav neviena tuvumā esoša brīva autobusa. Vismaz varēja pacelt klausuli, kad zvanīju, lai noskaidrotu vai vispār būs.. Es neuzskatu, ka tā ir normāla rīcība

Galss buss - Неадекватный водитель, грубое отношение

Неадекватный водитель, грубое отношение 21.02.2021, 10: 10, (Маршрут Саласпилс-Рига, номер кондуктора 263) при покупке билета была предоставлена семейная карточка 3+, на что водитель очень агрессивно отреагировал, по его мнению-карточка должна использоваться только в том случае, если я еду в школу. Я ответила, что у этой карточки нет таких предписаний, на что водитель сказал что он сейчас выгонит меня с автобуса и я пойду пешком, с этим водителем это не единственная история, водитель ведёт себя крайне неадекватно и агрессивно, надеюсь таких водителей будет меньше, а лучше-пусть такие водители не работают вообще.

Galss buss - Drošība, telefona lietošana un maskas nelietošana

Drošība, telefona lietošana un maskas nelietošana Galss buss autobusa vadītājs (maršruts Rīga-Ropaži, 18.01.2021. , plkst 11.00, ke-2389) braukšanas laikā nelieto sejas masku un braucot skatās video par navaļnija aizturēšanu telefonā. Cik tas ir droši man kā pasažierim? Cik droši ir pārējiem satiksmes dalībniekiem?

Galss buss - Reisu samazināšana

Reisu samazināšana Dārgais Galss Buss, man liekas ka Eiropā pieņemts par klientu rūpēties, bļāviens cik ilgi vēl man šajā aukstumā jāiet līdz pilsētai 4 km ar kājām? Ejat un cīnāties ar savu satiksmes ministriju, kas jūs regulē. Kam nepieciešams svētdienas saraksts? Kam strādājošiem cilvēkiem? Cikos darbā jābūt 11? Paldies jums liels kaut jums visi autobusi salūztu.

Galss buss - Pandēmijas neievērošanas noteikumi

Pandēmijas neievērošanas noteikumi Labvakar! Šovakar kāpjot Rīga Ropaži autobusā, kurš atiet no Rīgas 19.00 sastapos ar nepatīkamu situāciju. Iekāpjot autobusā pirmais, ko pamanīju, ka šoferim nav mutes un deguna aizsega (sejas maska vai vizieris) , bet trakākai, ka kāpa pasažiere un arī bez sejas aizsega, un šoferis pat nereaģēja uz to. Nepietiek, ka autobusi ir no rītiem pārpildīti un nevar ievērot valstī noteiktās normas uz cilvēku skaitu autobusā, tad vēl jāvēro kā konkrēti šis šoferis nelieto sejas aizsegu vai vizieri un bezatbildīgi pasažieri kāpj autobusā bez maskām, uz ko šoferis vispār nereaģēja.

Galss buss - COVID - 19 pretepidēmisku pasākumu neievērošana

COVID - 19 pretepidēmisku pasākumu neievērošana Galss buss kārtējo reizi samazināja reisu skaitu Salaspils - Rīga. Autobusi ir pārpildīti, visi sēž pa diviem un vēl daudz cilvēku stāv gar sēdekļiem. Autobusi pārsvarā vecie, putekļainie, bieži vien piepīpēti, jo kamēr cilvēki stāv zem lietus, daži šoferīši sevi sargā un pipē autobusā. Autobusā dauzi novelk maskas un šoferi uz to nereaģē. Bieži ņem autobusā cilvēkus pamatīgā reibumā. Jautājums ir viens - kad šīs bardaks beigsies!

Galss buss - Slikts serviss

Slikts serviss Nesaprotu, kāpēc autobusā jālaiž piedzērušies cilvēki, kuri nokārtojās uz krēsla. Varbūt samaksāsiet man par nodarīto? Tā izrīkoties nedrīkst, un pieļaut ko tādu. Pārbaudot kārtību pēc veiktā maršruta var taču pielikt zīmi? Tomēr nav tagad patīkami smirdēt:)

Galss buss - Neapmierinātie šoferi

Neapmierinātie šoferi Tagad pandēmijas laikā ir iespēja nopirkt biļeti maksājot ar karti un loģiski, ka cilvēki izmanto šo iespēju, arī es. Vakar braucot ar autobusu Ropaži-Rīga plkst. 21: 50, mēs bijām 3 cilvēki, kuri maksāja ar karti un šoferis uzbrūcošā tonī pateica: ”vai tad tiešām nevar makā sīknaudu turēt? ” un turpināja burzguļot sev zem deguna. Viņš tāds nav vienīgais, protams. Ļoti daudzi šoferi pūš un elš, kamēr aparāts sagremo maksājumu, jo tas prasa laiku vai arī sāk kaut ko burzguļot. Viņiem dod...

Galss buss - Slikti vadītāji

Slikti vadītāji Не первый раз автобус опаздывает. Как видно на билете это 6 минут, обычно я приезжаю с опоздание в 10 минут, это конкретно надоело, автобус старый, кондиционера нету, ехать на нем в +30 градусов, просто не возможно. Расписание составляется не просто так, а чтобы автобус ездил так как надо, а не так как ему вздумается.

Galss buss - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Sveicināti! Vēlējos noskaidrot kādēļ Rīga-Ropaži, Ropaži - Rīga autobusos neatrodas brīdinājums, izmaiņas par autobusa grafikiem. Par izņemtajiem autobusiem un laiku maiņām. Piemēram šovakar nākot no darba man autobuss aizbrauca gar degunu uz dreiliņa apļa, jo nebija paziņots, ka autobuss atsācis attiet no Rīgas 22: 00. Ja autobuss šīs pandēmijas laikā gāja 22: 10 no Rīgas, kas arī netika ziņots cilvēkiem, tad tagad daudzi cilvēki bija izbrīnā. Mīļie, tā nevar rīkoties.

Galss buss - Slikts serviss

Slikts serviss 7.03.2020 no t/c mols krasta iela 46 gaju uz autobusa pieturu 21: 50 un 21: 54 pabrauca garam autobuss kuram tikai 22: 00 bija jāaizbrauc no centra! Dabūju pēc 12h Ilgas darba dienas 50 minūtes stāvet autobusa pietura gaidot nākamo, jo no sakuma bija domas ka varbūt kavējas, pec 30 minutem gaidišanas sapratu ka autobuss kuram bija jābūt aizbrauca tas kurs bija 21: 54... +++ dabūju stipri nosalt! Loti ceru ka sūdzība netiks ignorēta, jo tas tiešam bija loti nepatikami!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы