Galleria Riga

East Capital Real Estate AS
Адрес: Dzirnavu iela 67
Rīga
Latvia - LV-1011
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 66013700
3 716 730-70-00
3 716 750-80-00
Время работы: 9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
Категория: Магазины / Торговля  •  Торговые центры
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
8
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Galleria Riga - Жалобы и отзывы

Galleria Riga - Slikts serviss

Slikts serviss Terrasē "herbārijs" apsargi aizdzena mums prom, jo pec viņu vārdiem tur nevar atrasties nepilngadīgas personas, bet terrases noteikumos nav konkrēti rakstīts par tādu aizliegumu. Apsargi vadīja mani pa terrasi un radīja vienu un to pašu plakātu ar noteikumiem un centījas izskaidrot savu domu, kura nesakrīt ar uzrakstīto noteikumos. Mēs aizgājām jo nevarējām nociest viņu nepieklājību.

Galleria Riga - Rindas-kases

Rindas-kases Šodien pēc darba aizgāju uz Gr-bija pārtraukums, vēlējos nopirkt dažas preces, bet tur strādāja tikai divas kases, rindas bija nenormālas, kamēr izstāvēju rindu, mans pārtraukums jau bija beidzies, veikala darbinieki teica kad tā neesot viņu vaina, pusdienu pārtraukumos uz gr nākt nevar, to es sapratu.

Galleria Riga - Slikts serviss

Slikts serviss Kā, vienā no GR veikaliem strādājošai personai, ir ļoti nepatīkami apmeklēt darbinieku tualeti. Grīda lipīga, izskatās, ka tik ar sausu birsti pārslaucīta, poda sēžamā daļa vienmēr nočurāta, lai gan tur jau daļēji vainīgi paši darbinieki. Un ziepju nav vairāk kā mēnesi. Apkopējas dienas laikā nav redzamas vai nu nemaz vai ļoti reti un uz pāris sekundēm tualetē, veicot sauso uzkopšanu vai tualetes papīra pārbaudi. Vienkārši fui.

Soho restorans, T/C Galleria Rīga - Суши

Суши Сегодня сделал заказ по купону (на 10лс) с сайта коллективной покупки и, получив заказанные мною суши, очень расстроился - суши по размеру были очень маленькими, разваливались, кроме развалившегося риса больше ничего не увидел. За такие деньги в другом месте можно было бы получить более качественный продукт. К сожалению, cуши ресторана SOHO не соответсвтуют ни цене, ни качеству.

Galleria Riga Terase - apkalpošana

apkalpošana Ļoti skaista vieta, bet apkalpošana ir vienkārši briesmīga. Īpašniekiem steidzīgi jādomā par šīs problēmas risināšanu, jo esmu jau dzirdējusi no pārāk daudz cilvēkiem sliktas atsauksmes tieši par apkalpošanu - gan par ilgo gaidīšanu, gan par nelaipno apkalpošanu. Pirmajā reizē gaidījām tieši 40min. līdz pie mums pienāca viesmīlis. Vairākas reizes lūdzām, lai kāds pienāk pie mūsu galdiņa. Bija pat grūti noķert kadu no viesmīļiem, jo neviens vnk pat nepievērsa uzmanību. Pec tam, kad pateicu, ka...

Galleria Riga Terase - Ediens

Ediens Vnk katastrofali slikts ediens taja terase. Gribetos gan zinat, ka to vinu pavaru sauc, jo tik slikti uztaisitu edienkarti un tik shaushaligi pagatavotu edienu es tiesham neatceros, kad pedejo reizi butu piedzivojis. Var erti sakt ar faktu, ka tur, tapat ka veca, prasta bufete side-dish japieperk klat atseviski, i.e. karbonadei par 4.5 LVL klat japieperk frii vai biezenis (2.5 LVL), kads darzenis/salats (2 LVL) un kada mercite - piemeram, ketchups maksa 0.70 LVL. Un Tava karbonade no 4.5 LVL...

Galleria Riga - Alkatīgi bezkauņas

Alkatīgi bezkauņas Vakar ar auto iebraucu Galleria Riga "atvērtajā" tirdzniecības centrā, izmantojot autostāvietu. Iepirkos vakariņām (15 LVL) "Rimi" + - 20 min.. Pie izbraukšnas "pārsteigums" - 2 LVL par auto stāvvietas izmantošanu. Paldies, bet vairāk tur kāju nesperšu un citiem arī to pašu ieteikšu. Lieki piebilst, ka pie iebraukšnas informācija par auto stāvvietas apmaksu nekur neparādās. It kā sīkums tie 2 LVL, bet tomēr skaidrs vēstījums no Galleria Riga īpašniekiem - Tu esi iekritis un maksāsi par...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы