Fugu Sushi

FUGU GROUP SIA
Телефон: +371 27263333
Время работы: 11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:30
11:00 - 22:30
11:00 - 22:00
Категория: Отдых / Развлечения  •  Суши
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
11
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Fugu Sushi - Жалобы и отзывы

Fugu sushi - Lieliska vieta, kur pasūtīt suši

Lieliska vieta, kur pasūtīt suši Fugu sushi ir lieliska vieta, kur pasūtīt suši. Viņu suši ir ne tikai garšīgi, bet arī svaigi un rūpīgi pagatavoti. Pasūtījumi tiek izpildīti ar precizitāti un ikreiz esmu saņēmis labus suši. Personāls ir laipns un gatavs palīdzēt izvēlēties piemērotākos suši. Kopumā fugu sushi ir mans iecienītais variants, kad vēlos baudīt garšīgus suši mājās.

Fugu sushi - ir patiesi garšigi

ir patiesi garšigi Fugu Sushi ir patiesi garšigi. Vakardien pasūtīju un mani priecēja ātra piegāde un galvenais ēdieni bija garšīgi. Tur ir plaša izvēle gan siltajiem Sushi gan parastajiem suši. Katrs sušī bija garšigs, un visi ēdieni bija svaigi un kvalitatīvi pagatavoti. Noteikti iesaku Fugu Sushi tiem, kas vēlas baudīt augstas kvalitātes suši piedzīvojumu ar ātru un efektīvu piegādi.

Fugu sushi - Плохой сервис

Плохой сервис Заказали суши. Остались очень не довольны. Суши очень сухие, рис не вкусный, сухой и старый. Начинка не вкусная. Авокадо не спелый, твердый, выпадал из ролов. Позвонили персоналу, ответили, что не нашли способ быстро сделать спелым авокадо. Подобного абсурда ещё не слышали. Настроение испорчено. Требуем вернуть деньги.

Fugu sushi - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju SET LOVE komplektu, kuram ir jābūt sirds formā. Atveda sushi parastajās plastmasas kastēs. Nevēlējās risināt problēmu, atrunājās ka nav kastes sirds formā un ka vispār neko nevar darīt un negrib darīt. Priekšnieks baidās runāt un risināt problēmu. Neatbild uz telefonzvaniem.

Fugu sushi - Slikta kvalitāte, negaršīgi

Slikta kvalitāte, negaršīgi Суши неприятно выделились недоваренным рисом и жалким оформлением. Печально осознавать, что несмотря на нормальные цены (наш сет был на 30 евро) , присутствует экономия на продуктах. Еда или без вкуса или невкусная. Доставка также своеобразная: нужно искать машину курьера, выйдя из квартиры зимой на мороз. Если вы за качество, проходите мимо этой компании. Мы больше не закажем!

Fugu sushi - Darbinieks narkomāns

Darbinieks narkomāns Kādreiz strādāju par kurjeru, mēdzu izņemt pie viņiem pasūtījumus. Viens no darbiniekiem uzvilcies, nervozs, draudēja, jo viņaprāt par strauju esot ienācis pie viņa. Acīmredzot kaut ko slēpa, visdrīzāk nevēlējās tikt pieķerta šņaucot amfetamīnu. Policiju nesaucu, jo darbs steidzīgs.

Fugu.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Tātad, pasūtīju sushi ap pus deviņiem vakarā, rēķinājos, ka nu vismaz pusotras stundas laikā pados kaut kādu ziņu par sushi. Paiet gandrīz 2 stundas, ne ziņas ne miņas. Uzzvanīju fugu.lv, jautāju, par progresu ar sushi, izrādās, ka viņi nepieņēma manu pasūtījumu. Gandrīz 2 stundu laikā viņi nepazvanīja vai nekādīgi citādi nepaziņoja, ka ir atcēluši. Jautāju, kas notiek, viņi Saka, ka daudz pasūtījumu redziet un neieraudzīja manu pasūtījumu. Atvainojos, bet kā var šādi izrīkoties ar klientu. Nu...

Fugu sushi - Piegāde

Piegāde Vāja apkalpošanas kvalitāte. Pasūtījums tiek sajaukts, rezultātā, piegādāts svešs pasūtījums. Patiesajā - puse no noteiktā daudzuma nav iekļauts, kas liecina, ka ir veikta pārmaksa. Pasūtījums viens, bet realitāte cita - suši daudzums neatbilst pieprasījumam. Šajā sakarā piegādātāji runā par paciņu skaitu, ne par to, kam un cik gab. būtu jābūt. Tā vietā, lai omulīgi pusdienotu, jāveic foto uzņēmumi un jārisina piegādātāju problēmas. Šo uzņēmumu neiesaku un arī pats nākotnē nevēlos atkārtoti veikt pasūtījumus.

Fugu sushi - Nevēlas veikt pasūtījumus

Nevēlas veikt pasūtījumus Piektdienas pēcpusdienā. Pieļauju, ka darbinieki nevēlas veikt pasūtījumus. Jo zvanot un veicot pasūtījumu jāgaida ir 1,5 h, zvanot pēc 15 min, jāgaida jau 2h lai varētu saņemt pats uz vietas suši. Bail iedomāties cik ilgi aizņem piegāde. Ņemot vērā ka vieta strādā tikai uz take away pamata.

Fugu.lv - Sliks serviss

Sliks serviss Заказали суши 13.08.18 - первый и последний раз. При заказе сказали, что будем платить карточкой, но через час нам позвонили и сказали, что нужно будет подождать ещё (сколько именно не сказали) , т. К. Они забыли терминал. Через 15 минут перезвонили и сказали, что заказ можно будет оплатить только наличными. Подъехали не туда, куда нужно было, а курьер не мог сказать какого цвета у него машина (очень странно) . В итоге мы заплатили кэшом и не получили чек. Суши невкусные, рис -...

Fugu.lv - Плохой сервис

Плохой сервис Доставка ужастная, просили с терминалом, приехали без него, еще и цирк устроили с тем, что не могут достать терминал, так как все курьеры растеряли терминалы и их больше нет. Суши приехали маленькие и не вкусные. Васаби ужастный, на вкус порошок. После небольшого количества суши стало плохо, начало тошнить. Не рекомендуем вам заказывать здесь суши!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы