Factcool

Factcool
Адрес: 72 Great Suffolk street
London
United Kingdom - SE0 1BL
(Juridiskā adrese)
Телефон: +421 0220909872
Время работы: 8:00 - 16:00
8:00 - 16:00
8:00 - 16:00
8:00 - 16:00
8:00 - 16:00
закрыто
закрыто
Категория: Магазины / Торговля  •  Интернет магазины
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

3%
Жалобы
38
Разрешенные
0
C ответами
6
Посмотреть статистику

Factcool - Жалобы и отзывы

Factcool - Krāpšana, nestandarta izmērs un naudas neatgriešana

Krāpšana, nestandarta izmērs un naudas neatgriešana Janvārī pasūtiju jaku. Jaka galīgi nebija standarta izmēra. Uz ķermeņa bija atbilstoš izmērs, bet roku garums bija gandrīz līdz elkonim. Sazinājāmies ar firmu par atpakaļ atgriešanu. Nosūtījām jaku ar omnivu atpakaļ. Nekāda komunikācija no firmas. Jautājām vai jaka ir saņemta un kad atgriezīs 60€. Tad sākās atrunas, ka jaka bija jāsūta uz citu valsti, veiks pārbaudes un tad tikai naudu atgriezīs. Labi, nu neko, gaidam ziņu. Protams nav nekādas ziņas. Es pirms 3 nedēļām uzrakstiju šim...

Factcool - Iesaku!

Iesaku! Pasūtīju telti uz atlaidēm. Latvijas veikalos šāda telts maksa 260 eiro, nopirku ar piegādi pa 78 eiro, esmu ļoti apmierināta! Neko slu nevaru teikt, jā piegāde kops pasūtījuma brīža / gandrīz divas nedēļas, bet prece atnāca bez bojājumiem, un caur e-pastu pāris stundu laika sniedza atbildi par pasūtījuma statusu un vēlāk jau to vārēja ērti to izsakot omnivas majas lapā! Ja prece nav steidzama un vajadzīga ātri, tad tikai varu ieteikt šo majas lapu - iespējams izdevīgi iegadāties ne tikai apģērbu bet dažādas preces!

Factcool - Личный опыт

Личный опыт Заказывала в данном оутлете несколько раз и осталась довольна. Да, доставка была значительно дольше указанного срока, пришлось связываться со службой поддержки, которые любезно мне предоставили информацию практически в тот же час. Куртка и обувь, которые были заказаны, пришли качественные и соответствовали своему размеру. Этот магазин может предоставить вполне неплохие вещи по приятным ценам и я бы даже рекомендовала его.

Factcool - Krāpšana

Krāpšana Diemžēl... Pirmās preces atnāca kārtībā un arī citas reizes, kad bija nepieciešams, ar atgriešanas servisu viss bija labi. Reakcija uz sūdzībām un sūtīšanas ātrums vispār lielisks, taču - šoreiz vīlos/tiku apkrāpta attiecībā uz preci, kāda tā bija aprakstā un attēlā un nepilnīgo komplektu, kas tika atsūtīts. Uzņēmumam jāuzlabo ieliktās preces apraksti un attēli, jo iespējams, ka preci saņemsiet nepilnīgu un ne līdz galam attēlos redzamajā komplektācijā. Diemžēl veikals piedāvā jautājumu...

Factcool - Обман, ужасный сервис

Обман, ужасный сервис Очень долгая доставка! Зоявленых 5-7дней доставки затянулись на 13! В заказе было 7 позиций, одну перепутали и прислали совершенно невменяемую тряпку. Все вещи очень низкого качества, не отвечают описанию. Швы торчят, ткань словно бумажная. Оформление возврата оказался сложным и мало понятным. Так и возврат окозался платным. Не советую связываться с этой конторой!

Factcool - Vis lieliski

Vis lieliski Pasūtīju 5 pārus apavus uz atlaidēm. Pēc tam Salasījos sūdzības un nodomāju nu gan jau būs kaut kāds čakars, bet nē - viss lieliski. Visi apavi atbilst izmēram, nekur nekas nespiež, visi kvalitatīvi. Pie apaviem piegādes termiņš bija norādīts 7-9 darba dienas. Caur e-pastu mājaslapa informēja par pasūtījuma virzību uz priekšu. Apavi atnāca norādītajā laikā. Ļoti apmierināta ar sūtījumu. Paldies!

Factcool - Nekvalitatīva prece

Nekvalitatīva prece Jau otro reizi no riskēju un pasūtīju apģērbu no šī kantora. Pirmajā reizē aizsūtīju atpakaļ, naudiņu atgrieza. Šoreiz taisos darīt to pašu, jo prece ir nekvalitatīva, visur diegi, šķības šuves. Neiztur nekādu kritiku. Kā vispār kaut ko tādu var tirgot.

Factcool - Piegādes kavēšanās

Piegādes kavēšanās Lai gan pēc uzņēmums apgalvo, ka "paredzamais piegādes laiks ir no 5 līdz 7 darba dienām", realitātē savu preci kopš apmaksas brīža gaidīju 13 darba dienas. Saprotams, ka var gadīties dažādas aizķeršanās un kavēšanās, bet nav pieņemami, ka uzņēmums par to nebrīdina. Ja nevar nodrošināt tik ātru piegādi, tad lai savā mājaslapā nesola tādu piegādes ātrumu! Turklāt uzņēmums ne tikai nebrīdināja par kavēšanos, bet arī neatbildēja uz abiem e-pastiem, kuros jautāju, kāpēc prece kavējas un kad tā...

Factcool - Krāpšana

Krāpšana Vēlos pastāstīt par savu pieredzi ar šo brīnišķīgo uzņēmumu! Pasūtīju šajā interneta veikalā drēbes, kuras viņi nevarēja man piegādāt vairāku mēnešu garumā. Kad painteresējos, kur palicis mans sūtījums, atnāca atbilde, ka sen jau nosūtīts, bet laikam esot pa ceļam kaut kur pazudis. Lai es vēl pagaidot. Tā pagāja vēl viens mēnesis, sūtijums protams nav joprojām. Sādā gadijumā palūdzu naudas atmaksu, jo par pirkumu biju jau norēķinājusies. Viņi apsolija veikt naudas atmaksu nedēļas laikā. Kopš tā...

Factcool - Обман

Обман К моему огромному сожалению заказывала вещи данной компании. Сделала возврат, но деньги больше месяца не получаю. Служба поддержки уверяет, что товар к ним ещё не пришёл, но я его уже давно отправила и она его забрали с почты. О чем свидетельствует информацию в приложении, где я всё отслеживаю. Не рекомендую заказывать у них что-либо. Пожалейте время и деньги!

Factcool - Neatgriež naudu par preci

Neatgriež naudu par preci Pasūtīju decembrī kleitu, tā kā bija par lielu, tad ar DPD nosūtīju atpakaļ. Nu ir pagājis vairāk kā mēnesis, paciņa ar DPD piegādāta viņu bāzē, Factcool neatbild, ignorē. Tagad man nav preces un arī nauda nav. Nepatīkams serviss. Brīnos, ka vispār kleita tika atsūtīta.

Factcool - Обман

Обман 01.10.2021 заказал сумку біккембергс состав полиуретан, получил через две недели. После 3-х дней использования начал растрескиватся заменитель в районе ручки и боковины, товар такого известного бренда и ненадлежащего качества, отправил назад по рекламации, c горем пополам, более чем через 2 месяца вернули деньги, но только за товар, за доставку 200 гривен+40 страховку и деньги в сумме 60 гривен за отправку новой почтой назад по рекламации никто возвращать не собирается. Теперь о главном: пишу и...

Factcool - Krāpšana

Krāpšana Заказала одежду с этого сайта. Везде смотрела состав ткани, везде было указано в составе не менее 80% хлопка. По факту то что пришло (ждала 2 недели) , состав был совершенно другой. 70-80% синтетики. Я такого развода ещё не видела, на сайте указывают одно, а по факту приходит дешевый товар, для которого цена со скидкой даже кажется завышенной. Такое г... Даже за бесплатно не возьмешь. Качество ужасное и развод 100%. После первой стирки повылезали везде нитки. Очень хотелось все отправить им...

Factcool - МОШЕННИЧЕСТВО

МОШЕННИЧЕСТВО Нет слов, одни эмоции. Никому не посоветую такой развод. Заказала товар с отметкой 24 саса, возможно, моим заказом и занялись в этом промежутке, но товар я получила через 10 дней. Заказала зимнюю куртку 2xl и пальто свободного кроя xl. Бирка пришита 2xl, но по факту s/m (в груди 90 см, а бедра 92см.) и это заявлено, как зимняя куртка, которая не надевается на голое тело, если учесть свитер, то размер будет как раз s. Куртка не зимняя и даже не демисезонная, тонюсенькая болония, простроченная с...

Factcool - Esmu apmierināta

Esmu apmierināta Kad pasūtīju sev drēbes no šī veikala tikai pēc tam izlasīju visas atsauksmes un saku baidīties, ka prece var neatnākt vai ari gaidīšu ļoti ilgu laiku, bet tomēr esmu ļoti apmierināta. Pasūtījumu veicu 25.05. Un drēbes jau bija pie manis 08.06 viss smuki iepakots, nekas netrūkst un nav bojātas preces. Vai nu man vnk paveicas ar sūtījumu vai ari viņi uzlaboja savu servisu.

Factcool - Tas nebija tik slikti, kā šeit aprakstīts

Tas nebija tik slikti, kā šeit aprakstīts Labdien! Mana pieredze ar šo veikalu nebija tik slikta, kā šeit aprakstīts. Vispirms es pasūtīju apavus, un tikai pēc tam atradu šo mājas lapu ar atsaukmēm. Bija bail, ka vispār nesaņēmšu savu pasūtījumu, un, kā šeit jau bija rakstīts, pie manis sūtījums nokļūva daudz vēlāk nekā bija apsolīts (vismaz uz 2 nedeļām) . Bet tomēr atnāca. Par kvalitāti nesūdzēšos, jo tas nav veikala vaina. Bet kaut kur redzot veikalā dzīvē es tādus 100% nepirktu.

Factcool - Apmierinoša attieksme

Apmierinoša attieksme Mani divi kurpju pāri nāca mēnesi, solītās nedēļas laikā. Kad tie atnāca, kvalitāte un izskats neatbilda foto aprakstam, bet tā bija mana kļūda. Lasot atsauksmes jau domāju, ka savu naudu nedabūšu atpakaļ, bet sūtīšana atpakaļ un naudiņas atgūšana noritēja veiksmīgi. Šajā ziņā viss godīgi! Kopumā tāpat neiesaku iepirkties šajā bodītē, jo sliktās atsauksmes ir salīdzinoši vairāk.

Factcool - Krāpšana, meli

Krāpšana, meli Pasūtīju kleitu. Diemžēl izmērs nebija atbilstošs. Nākamajā dienā caur Dpd nosūtīju atpakaļ. Dpd atbild, ka paka sen aizsūtīta. Diemžēl factcool atbild, ka neko nav saņēmuši, kaut apkārt jau tūlīt mēnesis. Tagad man nav ne kleita, ne nauda. Nekad vairs!

Factcool - Slikts serviss, nepamatota naudas neatmaksāšana

Slikts serviss, nepamatota naudas neatmaksāšana Pasūtīju bērnam sporta tērpus, gaidīju gandrīz mēnesi, samaksājot gandrīz 200 euro. Paka pienāca atvērta, puse preces trūkst, dpd kurjers paku neizsniedza un aizveda. Pēc pāris dienām pēc pretenzijas iesniegšanas tā pati paka aizlīmēta jau ar netīru saburzītu skoču atkal nomesta adresē, nevis piegādāta. Ieliku dpd paku skapī. Naudu līdz šim neviens nav atgriezis, lasu tikai atvainošanos. Paka apdrošināta, par to es arī maksāju, bet laikam tas nevienam neinteresē. Ja esat gatavi cīnīties par...

Factcool - Klientu maldināšana

Klientu maldināšana Tāda sajūta, ka tur cilvēkus par tiešām pilnīgi lētticīgiem.. Nekad mūžā šie apavi nav maksājuši tādu summu, tā ir cilvēku maldināšana! Saprotams, ka veikali piekopj tādu praksi, bet nu tādas summas? Jūsu Cena ar ''atlaidi'' ir augstāka nekā pilnā apavu Cena oficiālajā veikalā, nemaz neņemot vērā, ka citos veikalos šis modelis ir lētāks.. Lai veicas ar šādu komercpraksi!:)

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы