Evopipes

Evopipes SIA
Адрес: Langervaldes iela 2a,
Jelgava
Latvia - LV-3002
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 63094300
Факс: +371 63094301
Категория: Бизнес / Финансы  •  Производство
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

6%
Жалобы
4
Разрешенные
0
C ответами
1
Посмотреть статистику

Evopipes - Жалобы и отзывы

Evopipes - Attieksme

Attieksme Gribējām piedāvāt evopipes savus pakalpojumus zvanot šìtai personai kura atbild par loģistiku. Runājot ar viņu biju nedaudz sajūsma par to, kā, var turēt tādu neprofesionālu, rupja un bezatbildīga. Tēlojot no sevim kaut kādu princesi, viņa nezinot cilvēku uzvedas ka bērnu dārza. Runājot ar šoferiem visi ka viens Saka ka nesaprot ka var turēt tādu "быдло". Meitenīt tu strādniece, tev jākomunicējas ar cilvēkiem, gribi tu vai negribi to, tev japeln naudu uzņēmumam, tagad savas 3 mašīnas nesūtīšu un nebojāšu nervus... Tas ir Latvija, neliela valsts, ziņas drīz visi par tavu netīro meli.

Evopipes - Slikts serviss

Slikts serviss Nekad, nevienam pārvadātājam neiesaku sapīties ar "Evopipes". Ar vēl sliktāk organizētu kravas uzkraušanu nekur neesmu sastapies. Rindā jāstāv visu dienu, neviens no noliktavas darbiniekiem neizrāda ne mazāko interesi par raitāku darba gaitu. Viss notiek ar palēlinājumu, nereāli gausi. Tā kā mūsu firma nevēlas sabojāt savu reputāciju, jo nekad laikā nevar piegādāt klientam kravu, esam nolēmuši ar "evopipes" nekad vairs nesadarboties. Iesakam citiem pārvadātājiem ņemt vērā šī kantora slitkto darba organizāciju.

Evopipes - Cauras Trubas - Evopipes ražo cauras trubas

Evopipes ražo cauras trubas Tikai ļaunākajam ienaidniekam iesaku iegādāties Evopipes (no Jelgavas) ražotas caurules!!! Stāsta par produkciju slavas dziesmas, bet pārdod pēdējos sū...us un pēc tam visu vainu nogrūž uz licējiem. Nekad mūžā vairāk neko negribu dzirdēt par Evopipes izstrādājumiem!!!!!! Caurules ir cauras kā siets!Kad sākām interesēties pie citiem, pirmais jautājums bija - vai tās ir Evopipes ražotās? un atskanēja atbilde - ko tad jūs gaidījāt, tie kuri 1x tās ir likuši, 2. nekad tās neizvēloties...

Evopipes - Cauras caurules

Cauras caurules Neiesaku iegadāties Evopipes caurules, jo tas pēc neilga laika ir cauras. Ausu gadijuma, šis caurules tika ieraktas zemē priekš zemes siltumsūkni, nepagāja ne gads, kā caurules ir cauras. Nu ko, 'liels paldies' Evopipes par nekvalitatīvajam caurulēm! Tagad viss jārok no jauna.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы