Enhars

Enhars SIA
Адрес: Skolas iela 9,
Salaspils
Salaspils nov.
Latvia - LV-2121
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 20033363
Информация: Juridiskā adrese
Prāgas iela 2,
Rīga, LV-1050

Enhars SIA

Brīvības iela 22,Ogre,
Ogres nov., LV-5001

Abavas iela 4b, Kandava,
Kandavas nov., LV-3120

Gobas iela 13,
Rīga, LV-1016

Juglas iela 45, (Jugla),
Rīga, LV-1064

Meldru iela 1a, (Vecmīlgrāvis),
Rīga, LV-1015

Rītupes iela 2/4, (Ķengarags),
Rīga, LV-1019

Brīvības gatve 430, (Jugla),
Rīga, LV-1024

Anniņmuižas iela 17,
Rīga, LV-1029

A. Deglava iela 160a, (Pļavnieki),
Rīga, LV-1021

Rīgas iela 11a,
Jelgava, LV-3002

Valdeķu iela 56/1, (Ziepniekkalns),
Rīga, LV-1058

Pionieru iela 2, Bauska,
Bauskas nov., LV-3901

Bauskas iela 105,
Daugavpils, LV-5417

Vienības gatve 113, (Ziepniekkalns),
Rīga, LV-1058

Rīgas iela 41, Gulbene,
Gulbenes nov., LV-4401

Lāčplēša iela 5, Aizkraukle,
Aizkraukles nov., LV-5101

Sarkandaugavas iela 26/9,
(Sarkadaugava), Rīga, LV-1005

Katoļu iela 1,
Jelgava, LV-3001

Gaujas iela 6, Ādaži,
Ādažu pag., Ādažu nov., LV-2164

Aleksandra iela 16,
Ventspils, LV-3601

Rūpniecības iela 49, Madona,
Madonas nov., LV-4801

Enhars picērija
Melnsila iela 22,
Rīga, LV-1046

Viestura prospekts 26,
Rīga, LV-1034

picērija "Dolce Vita"
Kuldīgas iela 20,
Ventspils, LV-3601

"Vīgante" SIA "Enhars" krodziņš
Stabu iela 49a, Rīga, LV-1011
Время работы: 8:00 - 20:30
8:00 - 20:30
8:00 - 20:30
8:00 - 20:30
8:00 - 20:30
8:00 - 20:30
9:00 - 18:00
Категория: Отдых / Развлечения  •  Кафе, бары
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
28
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Enhars - Жалобы и отзывы

Enhars - Slikts serviss

Slikts serviss Rīgā, viestura prospektā 26, konditorei sabojāta dzimšanas diena, piektdien pirmdienas rītā plkst.9.00 tika pasūtīts kliņģeris. Man radās iespaids, ka viņi sēdēja uz kliņģera un taisīja kā pankūkas. Esmu izmantojis maizes ceptuvi 20 vai vairāk gadus, un produkts vienmēr ir bijis pārsteidzošs. Un tagad konditora attieksme ir pretīga. Sākumā bija problēmas ar pasūtījumu, viņa atteicās to pieņemt pulksten 9.00, sakot, ka nepaspēs laicīgi un aiz dusmām pagatavoja pankūkas, nevis svētku kliņģeri. Es neiesaku no viņas pasūtīt, jūsu garastāvoklis tiks sabojāts.

Enhars - Saindēšanās ar sardelēm

Saindēšanās ar sardelēm Šonedēļ es un mana māte saindējamies ar sardelēm, kuras bija iegādātas Sia "Enhars" veikaliņā, kas atrodas Liepājas tirdzniecības centrā "rietumu centrs" jaunajā ostmalā 3/5. Pēc izskata sardeles neradīja nekādas aizdomas, ka tās varētu būt bojātas. Pēc pagatavošanas, kas sardeles bija izvārītas, to garša un smarža arī neradīja šaubas, ka sardeles ir ēdamās. : (

Enhars - Slikts serviss

Slikts serviss 24.09.21. nopirku šķiņķa desu, mājās atnākot, atverot pamanīju, ka malā jau iedzeltena un nav svaiga šī desa, plātsmaizes ar pēdējā laikā sausas un piedegušas ir, tiek taupītas izejvielas, cenas nav tās zemākās, lai tādu saņemtu pretī!

Enhars - Bulciņas ar pelējuma pildījumu

Bulciņas ar pelējuma pildījumu 03.12.2019 kafejnīcā Enhars iegādājos bulciņas "Siera Sapnis", taču siera virskārtai klāt bija arī pelējums, kā arī zobi juta ka tās nav "pirmā svaiguma". Interesanti kā pelējums var rasties svaigi ceptās bulciņās. Vai arī tiek izmantots pūdētais siers? Ir dzirdēts arī ka pārdevēja kasē iesit vairāk, nekā tiek pārdots, kā arī par ieskābušiem salātiem, un viss tieši pie konkrētās pārdevējas, kas strādāja šajā dienā.

Enhars - Krāpšana

Krāpšana Labdien gribas saprast apec Viena Nedēļa ir normālas bulciņas un picas bet cita nedēļa bulciņas liekas mazāk pildījuma mazāk Siera u.t.t. kur pazud pildījums? To nes majas konditore, vai firma paliek sliktāka? Uz picas nav nemaz siera. Esmu patstāvīgais pircējs un negribu lai mani apšmauc. Tāpēc staigāju uz Enhars nedēļu pēc nedēļas. Pārdevējas loti laipnas paldies par to.

Enhars, krogs Vīgante - Nepiegādāts pasūtījums

Nepiegādāts pasūtījums Ja nevēlaties, lai Jūsu plānotos svētkus sabojā tāds nieks, kā nepiegādāts pasūtījums 30 personām, izvēlēties citu ēdināšanas pakalpojumu sniedzēju. Pasūtījums tika pieņemts, atrunāts, un neradās šaubas, ka varētu tikt neizpildīts. Dienu iepriekš, kas bija arī brīvdiena, vairs nekādu ziņu par sevi nedeva. Tādi, lūk, Enhara sarūpētie svētki.

Enhars - Nekvalitativs ediens

Nekvalitativs ediens Pavadijam brivdienas Ventspili, devamies uz so kafejnicu pec ventapils iedzivotaju aptaujas-2. vieta kafejnicu kategorija-loti parspileta. Ediena izskats briesmigs, sals, lielas porcijas, bet zema kvalitate. Istas sausmas-bernu edienkarte. Traki sals ediens, gala radija aizdomas par svaigumu. Apkalpoja atri, bet atnesa ar nepareizam piedevam.

Enhars SIA - Vadības šausmīgā attieksme pret saviem darbiniekiem

Vadības šausmīgā attieksme pret saviem darbiniekiem Esmu šokā par SIA ''Enhars'' vadības necilvēcīgo attieksmi pret savām pārdevējām Brīvības iela 430 veikalā. Tur strādā tik jaukas meitenes, bet viņām pat netiek nodrošināti elementāri apstākļi. Superkarstajās dienās veikalā vispār nestrādā kondicionieris. Droši vien vadība tādā veidā vēlas tikt vaļā no savām pārdevējām. Atrados veikalā aptuveni 15 min, tas bija šausmīgi. Es gandrīz no karstuma un smagā gaisa noģību. Uz pārdevēju meitenēm bija tik žēl skatīties. Mīļie cilvēki, padomājiet par...

Enhars bolderaja - Uzastnij prodavec

Uzastnij prodavec Что твориться в магазине Enhars в Болдерае!?? Ужастний продавец,ужастное обслужевание обман на сдачу и на вес.Каждый день туда хожу и давно такого не было. Всегда вежливо и приятно заходить. Во вторник вернулась 15 декабря недала сдачу 3.48.eur... ужас,несобираюсь приходить пока небудут одееватные продавцы!!!

Enhars - Darba vieta, menedžeri

Darba vieta, menedžeri Ar firmas vadību ir tā... Ja ko no Tevis viņām vajag, viss ir ideāli. Tiklīdz tu atsaki cilvēcisku faktoru dēļ, tā uzreiz ir teksts- Aizver muti, tev neviens neprasa!Man ļoti patika šeit strādāt, taču vienā skaistā dienā viss sabruka.... Izlēma apvienot kases un tikt vaļā no pāris cilvēkiem... Ziniet ko, ja vienkārši gribat slēgt ciet, slēdzat veikalu ciet! Es kā labs cilvēks būdams, strādāju nedēļām ilgi bez brīvdienām, NEKO nesaņemu, jo redz, ir mistiski iztrūkumi, kurus sedz no manas alga...

Enhars gaļas veikals Ogrē - Pārdevejas

Pārdevejas Gribēju izteikt savu izbrīnu, ka mūsdienās vēl ir iespējama apkalpošana, kā PSRS laikos, kad pārdevēja bija kā Dievs un tikai viņa varēja izlemt, kam izsniegt un kam ne, garšīgos labumus no zem letes. Tātad, ieejot Enhars veikalā, kurš atrodas Ogrē, Vidus prospekta Maxima veikalā, šodien 21.07.2014., nolēmu nopirkt žāvētu vistiņu, bet vēlējos tikai pusīti. Tā kā skatlogā izliktā, jau pārgrieztā vistiņa izskatījās ne tā pirmā svaiguma - sažuvusi (tas, protams, ir tikai mans pircēja subjektīvai...

Enhars - Par norēķiniem

Par norēķiniem Esiet uzmanīgi Juglas veikalā Brīvības ielā 430 veikala gaļas nodaļā. Sekojiet iedotajai un izdotajai naudai, lai nepiedzīvotu nepatīkamu pārsteigumu , un netiktu apkrāpti. Metodes ir ļoti rafinētas.

Enhars - работа под звездным небом

работа под звездным небом Если у Вас есть желание с 5 утра наслаждаться красотой звездного неба..если осенний дождик Вам тоже в радость,тогда берите у бабушки с соседнего подьезда маХеровые ретузы..напяльте их на свой зад,незабудьте валенки и ватники..утром покакайте,так как потом все,что Вы на себя одели не снять..,ну а туалет на улице..дождитесь когда на улице немного посвежеет (до -20) и приходите трудиться в дружный коллектив sia Enhars!! Так-же у Вас появится воможность опробовать автопарк 19 века!! Неупустите Свой шанс..

Enhars - labas atsauksmes

labas atsauksmes vēlos paslavēt meitenes no enhara katoļu iela1, ļoti laipna un ātra apkalpošana, garšīgas un vienmēr svaigas smalkmaizītes.

Enhars - слишком горячо

слишком горячо Здраствуйте.Сегодня я зашла в кафе с детками.Хотели посидеть булочки поесть.хотели отдохнуть но сбежали в пицерию. так как у них как в теплице.на улице прохладней чем там.заходишь полностью жаром даёт.незнаю как работники справляються но мне их жалко.извините но вы так клиентов потеряете.Я пока уж точно с малышами непойду.и дайте знать когда будет кондиционер.......тогда пойду гулять со всей семьёи вашу сторону.пожелейте своих работников в конце концов

Enhars - nekartiba

nekartiba es sodien iegaju veikala un biju sasusutusi kadi ir pardeveji.vini netikaj nepieklajigi bet ari plaukti bija netiri,nezinu bet agrak vareja ienakt nopirkt vienu bulcinu un tev mili pasmaidis bet sodien igaju nopirkt uz mani paskatijas ka es gribeju nopirkt vienu bulcinu iedava atlikumu un apsedas un talak plapaja ar saviem darbiniekiem.bet neviens no trijiem pat nepadomaja ka vajadzeja nosaucit plauktu...aizbraucu majas un iegaju iecava nu pilnigi atskiras no bauskas,tur meites ir pieklajigas un bulcinas ir garsigas.agrak bija citadag,bauska bija labak

Enhars - apzog katastrofli

apzog katastrofli šausmiga attieksme pret pardevejiem. Liek stradat tadas stundas, bet kad jamaksa, tad tadi atvilkumi, ka knapi sanak dzivokli nomaksat. žanna atbrauc un noplata rokas, nevien neko nezin. kad ligumu sledzu solija zelta kalnus, bet reali sudu bedre. tas resnais andrejs vispar ir kaut kads stulbs. Cilveki neticiet enhars meliem. kases aparati mums ka bomziem, bez knopkam, vitrinas vecas sarusejusas kur gala vispar nevar uzglabaties. Diez kur PVD skatas. mums ir tadi antisanitarie apstakli, ka zel to cilveku, kas to preci perk. Ceru, ka nobankrotes tas uķis.

sia "enhars" - Благодарность

Благодарность Благодарность. Моя семья несколько лет является покупателями продукции фирмы ENHARS в районе Золитуде 2 ул. Анюмуйжас 17. Этим обстоятельством мы очень довольны и хотим пожелать успехов в бизнесе нашим кормильцам. За все время у нас не возникло никаких сомнений в качестве. Широкий ассортимент вкусностей по замечательным рецептам не позволяет «приесться» и делает меню разнообразным. Особая благодарность великолепным продавцам! Быстрое, любезное и доброжелательное обслуживание делает процесс...

ENHARS JURMALA - ""LAIPNAS PARDEVEJAS""

''LAIPNAS PARDEVEJAS'' Veikals ENHARS Kauguros pie tirgus....it ka normalas pardevejas,bet tur viena jauna skukene strada pie bulkam,appspriez pirceju vidu savu izsalkumu un izsmalcinato gaumi no...sot citus pircejus kuri iegadajas produktus,ka ari to ka vini izskatas,,,loti pretiga skukene,lauku variants:D

Enhars - nepieklajiga pardeveja

nepieklajiga pardeveja Grebētos pastāstīt par gaļas veikala'' ENHARS'' pārdevēju (vārdā Inese)kura ir ļoti brutāla un nepieklājīga.Tāds iespaids radās iepērkoties ne vienu vien reizi.Par cik dzīvoju blakus šim veikalam tad pārsvarā šeit arī iepērkos,un kā jau katrs no mums vēlos nopirkt kvalitatīvu un svaigu pārtiku,venmēr pievēršu uzmanību temiņam,izskatam utt.un lūk mans stāsts.Tas bija pērnā gada vasarā,svētdienā izlēmu nopirkt svaigo malto gaļiņu,bet man šī gala izskatijās tāda ka apkaltusi,nu un es pajautāju...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы