E

Ebs.lv

Estēts SIA
Адрес: Jūrkalnes iela 1
Rīga
Latvia - LV-1046
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67607955
Время работы: 8:30 - 17:30
8:30 - 17:30
8:30 - 17:30
8:30 - 17:30
8:30 - 17:30
закрыто
закрыто
Категория: Строительство  •  Магазины стройматериалов
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
4
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Ebs.lv - Жалобы и отзывы

Estēts SIA - Algu un samaksu kavējumi

Estēts SIA un Dzidris Augustinovičs kā šī uzņēmuma vadītājs kavē algu samaksu, kavē apmaksas veikšanu sadarbības partneriem un piegādātājiem par iegādātajām precēm, netur citiem dotos solījumus, līdz ar to čakarē gan darbiniekus, gan klientus un partnerus, tāpēc ieteikums būtu nesaistīties ar šo kompāniju, bet ja saistās, tad visu uzlikt uz papīra, jo šeit būtu moto ir - solīts makā nekritīs.

EBS - Klaja nolaidība

Žēl, ka ātrāk nezinājām par šo sūdzību lapu, jo tad mūsu klients nebūtu izvēlējies EBS par savu būvnieku. Izrādās šeit jau iepriekš ir precīzi aprakstīts viņu vadītājs Didzis Augustinovičs - nepatīkams, arogants un melīgs uzņēmējs, kurš atklāti krāpj un muļķo savu pasūtītāju, domājot, ka pret viņu netiks vērstas nekādas darbības. Izbrīna vien tas, kā uzņēmums šāda cilvēka vadībā vispār vēl eksistē un atrod jaunus klientus. Iespējams, piedāvājot neticami zemu cenu, bet pēc tam neko nedarot un...

EBS - Alga

Gribēju brīdināt cilvēkus, kuri grasās tur strādāt. NEDARIET TO- algu tāda kāda ir līgumā nedabūsiet! Atradīs ātri iemeslu, lai tiktu no jums vaļā, bet algu neredzēsiet! Labāk nemēģiniet iet tur strādāt.Runā skaisti,bet kad nonāk līdz maksāšanai,tad meklē kašķi un ieganstus lai tikai apgrieztu .Nav tāds bijis kuru neapčakarētu. Vairākkārt pārlasiet LĪGUMU.

Būvfirma EBS - Alga.

Gribēju brīdināt cilvēkus, kuri grasās tur strādāt. NEDARIET TO- algu tāda kāda ir līgumā nedabūsiet! Atradīs ātri iemeslu, lai tiktu no jums vaļā, bet algu neredzēsiet!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы