Dubultu Poliklīnika

Dubultu Poliklīnika SIA
Адрес: Slokas iela 26
Jūrmala
Latvia - LV-2015
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67760077
+371 29427378
Факс: +371 67511333
Время работы: 7:45 - 19:00
7:45 - 19:00
7:45 - 20:00
7:45 - 19:00
7:45 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Здоровье / Медицина  •  Центр здоровья
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

5%
Жалобы
14
Разрешенные
0
C ответами
3
Посмотреть статистику

Dubultu Poliklīnika - Жалобы и отзывы

Dubultu poliklīnika - Danuta Kandele

Danuta Kandele Neiesaku apmeklēt psihiatri Danutu Kanderi. Biju pirmreizējā vizītē, speciāli braucu no citas pilsētas uz jūrmalu. Pieraksts par 30 min. Kavējās, bet tas vēl būtu saprotams, ņemot vērā psihiatra darba specifiku. Ieejot kabinetā, saņēmu drausmīgu attieksmi no dakteres. Ļoti neiejūtīga, neiecietīga, neprofesionāla. Nemaz necenšās uzklausīt un iedziļināties pacienta situācijā. Visu laiku izteica uzbrūkošus komentārus, kas, manuprāt, ir galīgi nevietā, ja reiz cilvēks ir vērsies pēc palīdzība...

Dubultu poliklīnika - Nekorekta attieksme pret pacientu

Nekorekta attieksme pret pacientu Dubultu poliklīnikas endokrinologs Maija Zebņicka varbūt kā speciālists ir pietiekoši laba, bet viņas attieksme pret pacientiem ir zem katras kritikas. Emocionāli nenosvērta persona, kas sevi uzskata par augstākstāvošu personu. Ja jums nav pieņemama klanīšanās ārstniecības personas priekšā, labāk izvēlieties citu endokrinologu.

Dubultu poliklīnika - Slikts serviss

Slikts serviss Biju pieteikusies uz vakcīnu. Braucu no Rīgas jo šeit bija tuvākais pieejamais laiks. Atbraucu, nogaidīju 25min no pieraksta laika. Izgāju ārsta apskati un devis saņemt vakcīnu. Ārste pateica ka nevarot man dot vakcīnu jo tad paliek 5 liekas devā, kas jāaizmet. Tad lūdzu sakārtojiet sistēmu tā lai cilvēki lieki netērētu savu laiku….

Dubultu poliklīnika - Slikts serviss

Slikts serviss Slikts serviss. Atbraucot uz Dubultiem no Dobeles pēc pieraksta pie Gastroenterologa E.Ostrovska pasaka, ka viņš šodien nebūšot. Iepriekšējā dienā vēl zvanīja un atgādināja , ka ir pieraksts vai tiešām to nevarēja pateikt, ka vizīte nebūs zvanot. Neiesaku šo poliklīniku.

Dubultu poliklīnika - Slikts serviss

Slikts serviss Paskaidrojiet lūdzu kāda jēga no pieraksta, ja vnm jāsēž Rindā vismaz stunda, citreiz divas. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️šorīt piemēram pieraksts pie Jūlijas Zamotkinas 10.30, iekšā viena sieviete un Rindā vēl divi cilvēki kuriem pieraksts 10.00 un 10.15. Tagad plūst.10.45. Man nav laika gaidīt, jo ir līdzi divi mazi bērni.

Dubultu poliklīnika - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Pēc pieraksta uz poti zvanīju lai noskaidrotu kāda pote attiecīgajā datumā man tiks veikta jo pa cik esmu alerģiska visas potes nedrīkst visas dienas garumā zvanot man reģistratūrā vienkārši necel klausuli. Šodien 18.10 atkal tas pats variants zvanu uz abiem noradītajiem nr nu jau no 2 dažādiem telefoniem ik pa 15 min vai nu vienam līnija aizņemta vai nu otram vnk necel telefonu pat necenšas atzvanīt aizrakstīju 2 e pastis atbildes nau vai tiešam grūti pacelt un pazvanīt. Par ko viņiem maksa par tupa sēdēšanu un skaistam acim nau tak 3000 cilvēki diena.

Dubultu poliklīnika - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien.Vai tiešām reģistratūrā ir vajadzīgi četri darbinieki ja stundas laikā neviens nevar pacelt telefona klausuli?Telefons jau rāda,ka esmu zvanījusi 97 reizes,bet neviens neatbild.Un pēc tam man jāklausās no ģimenes ārsta ka ierodos bez pieraksta.Tad lūdzu paskaidrojot kā var pierakstīties ja neviens neatbild.Kad citreiz stāvu rindā pie lodziņā tad redzu to ka strādā tikai divas meitenes,bet otrās divas nodarbojas ar citām lietām.Tad esiet vismaz tik laipnās un atbildēt uz zvaniem ja neņem iet cilvēkus no rindas.

Dubultu poliklīnika - Slikts serviss

Slikts serviss Никогда ранее не писала плохих отзывов, но тут не смогла сдержатся. Записалась я в dubultu poliklīnika на приём к врачу Dr. Ilze strazda neirolog. Приехав в назначенное время мне сказали что врача нет, она болеет. На мой вопрос “почему меня не предупредили” в регистратуре ответили, что не нашли мой номер телефона. Конечно может быть всякое я понимаю, но у меня маленький ребёнок и мне совсем не просто куда либо выехать и к тому же я подвергаю себя опасности заболеть вирусом Covid-19 так как...

Dubultu poliklīnika - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien, nav iespējams sazvanīt poliklīnikas reģistratūru. Nepieciešams bērnu pierakstīt pie ģimenes ārsta, zvanu katru dienu apmēram 20 zvanus, bet telefonu vienkārši neceļ. Pārbaudīju poliklīnikas mājaslapā, vai pareizs telefona numurs, uz kuru zvanu. Viss pareizs. Bet jebkuri mēģinājumi sazvanīt ir nesekmīgi.

Dubultu poliklīnika - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien 8.11.2019 vēlējos pierakstīties pie ārsta endokrinologa dr. Cares uz janvāri 2020 gadu, man tika atbildēts ka uz janvāri pieraksts ir pilns. Lūdzu lai pieraksta tad uz februāri, man atbildēja ka tas nau iespējams, jo kaut kas nau atvērts?un lai es zvanot kaut katru dienu lai pierakstītos pie dakteres. Mēģināju pierakstīties e-pierakstā, tas ar nau iespējams. Jautājums dubultu poliklīnikas administrācijai! Ko darīt strādājošam cilvēkam, kurš nevar visu dienu sedēt pie telefona un kurš ir...

Dubultu poliklīnika - Slikta apkalpošana reģistratūra

Slikta apkalpošana reģistratūra Šodien saskāros poliklīnikas reģistratūrā ar nepatīkamu momentu. Vajadzēja nokavēt daktera kavējumu. No 2. Kasēm strādāja viena, otra kase nodarbojās ar blakus lietām. Vēl divi lodziņi kas sēdēja un neko nedara. Tad tā viena kase sāka nodarboties ar papildu lietām kavējot gaidošiem pacientiem laiku. Jautājums priekškam reģistratūrā 4. Darbinieki, bet lai samaksātu kasē jāgaida.

Dubultu poliklīnika - attieksme pret pacientu

attieksme pret pacientu Ребенку 3.5 года, записались первый раз к зубному врачу, перед этим сходили на гигиену (тоже в эту поликлинику, не скажу что довольна, но сейчас не об этом). Зубной врач Lana Borkina усадив ребенка в кресло начала сразу же кричать на нее (я тоже сидела на кресле и держала ребенка) - "сиди смирно или сделаем полный наркоз" и много всего такого! Потом посмотрев что ребенок лучше реагирует на простые объяснения (паралельно ребенка старалась успокоить и объяснить что происходит ассистентка) начала...

Dubultu poliklīnika - attieksme pret pacientu

attieksme pret pacientu Endokrinoloģes Maijas Zebņickas attieksme pret pacientiem ir nekorekta un aizvainojoša. Atteicās pieņemt pēc pieraksta (jāgaida rinda 3 mēnešus) tāpēc, ka pacientam nebija līdz ģimenes ārsta nosūtījuma kopija, tā bija atstāta mājās (oriģināls bija pacienta slimības kartē, ko dr. turēja rokās). Dakteres tonis bija agresīvs un noraidošs. Vēlreiz iet pie tāda speciālista nav vēlēšanās.

Dubultu poliklīnika - ārsta attieksme pret darbu

ārsta attieksme pret darbu Записали ребенка на прием к ортопеду, доктор по фамилии Fogelis. Прием был на 16:40, а доктор в этот день принмал до 17:00. В поликлинике мы были в 16:35, простояли минут 10-12 в регистратуре пока там оформляли бланк, карточку. Получив этот бланк поднялись на втрой этаж в кабинет, а там медсетра сказала, что врач уже ушел. Время было примерно 16:50.. Как можно уйти, не дождавшись конца приема, зная, что ещё была запись. К тому же, мы пришли вовремя. Я бы не стала рекомендовать врача, с таким отношением к своей работе.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы