Domino Club

ĪSTA SIA
Адрес: Brīvības iela 121
Rīga
Latvia - LV-1012
(Faktiskā adrese)
Телефон: 80003141
+371 67370097
Информация: Juridiskā adrese
Ogres iela 10 - 51,
Rīga, LV-1019
Время работы: 11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
Категория: Отдых / Развлечения  •  Суши
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
9
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Domino Club - Жалобы и отзывы

Domino Club - Nekvalitatīva klientu apkalpošana

Nekvalitatīva klientu apkalpošana Klientu apkalpošana šajā uzņēmumā ir zem katras kritikas! Zvanīju, lai veiktu pasūtījumu, bet īsti nebijām vienojušies, par to, kas tiks pasūtīts. Kad beidzot izlēmām un veicām pasūtījumu, pārjautāju cik tieši mērcītes mums uz 56 gb. pienāktos, man atbildēja, ka tieši 3 gb., uz ko es protams cēlu pretenzijas un jautāju: ja pasūtītu tikai vienu komplektu ar 8gb, man taču pienāktos mērce....vesela? Uz ko man tika atbildēts, ka komplektam (8gb.) pienākas tikai pusmērcīte un ko jūs te zvanat un...

Domino Club - Sushi piegāde

Sushi piegāde NEKAD VAIRS NEPASŪTĪŠU!Pasūtīju sushi komplektu, kuru jau biju pasūtījusi. Sushi bija pagatavoti no veciem produktiem, man pēc tiem bija slikta dūša. Tur bija 4 veidi, 2 no kuriem nebija svaigi un iekšā bija smirdīgas krabju nūjiņjas. Un vēl piedevām man kurjers uzrādīja parastu lapiņu ar ciparu 19. Čeku nekādu man neiedeva, un par ko pieskaitīti vēl 2 eiro nav skaidrs!

www.dominoclub.lv - Picas uz kuponiem

Picas uz kuponiem Nopirku kuponu 2 picām kumi.lv; kuponā bija paredzētas divas 27 cm picas, bet piegādāja 24 cm picas...Bez tam, knapi piespiedu kurjeru uznest uz 5. stāvu. Nav smuki, cienītie:(

Domino Club - ужасное обслуживание

ужасное обслуживание Покупал не давно по акции 2 пиццы. Пиццы были не какие, начинки вообще практически не было. Но это еще не все, заказывал с доставкой, в первый день они меня мягко отшили, а второй день я прождал их 2 с половиной часа. Доставка была назначена с 7 до 8 вечера, а привезли после 10. Зачем тогда вообще акции делать? Не пользуйтесь этой компанией! Это не вкусно и зря потраченное время!

Domino Club - Pica

Pica Nevienam neiesaku šeit iegādāties ēdienus. Pica ir ļoti nepilnīga, ja tu pasūti picu varat sagaidīt ka tajā picā var iztrukt piemeram , paprika , sķiņkis, salami, kaut vai edienkarte tas ir konkretaja picā ieķlauts. Piegāde apmeram 2 h laikā. Vel viņi mana ar reklamas palidzibu cilvekus, "piegāde rīgā bez maksas " un tikai apakšā ir uzrakstits ar maziem burtiem , centra rajona, visur citur apmeram 2ls.

Domino Sushi - Kaut kas vnk neidomājams

Kaut kas vnk neidomājams Tas ir vnk neidomājami, lai es kādreiz vēl pasūtītu no Domino, man laikam jābūt slimam, jo kā var izskaidrot nelaipno un šausmīgi debīlo attieksmi izrādīto no operatores puses, varbūt dusmīga, ka tomēr Referendumā nobalsojām pret, jo jūtams bija manāms krievu akcents. Tagad patu sūdzība: Pasūtiju suši setu attieksme operatorei šausmīga, pat nepajautāja man kā norēķināšos, jo man pat nav skaidrs jāmaksā ar skaidru naudu vai viņi arī apkalpo ar termināliem, nepiedāvāja neko padzerties, pat...

Domino Club - низкое качество суши

низкое качество суши Вчера заказывали суши из Domino Club. На вид совершенно обычные суши, однако внутри нас ждал сюрприз. В суши с крабовыми палочками, помимо самих крабовых палочек - оказался целлофан, в которой были упакованы те самые крабовые палочки. В трёх из восьми суши пришлось выплёвывать целлофан. Больше заказывать суши в Domino Club не будем! И не советуем другим, если не хотите давиться целлофаном. Что касается остальных суши, то Philadelphia была практически без самого главного ингридиента - сыра Philadelphia. Единственное, что удовлетворило, так это доставка :))

Domino Pizza /Domino Sushi - Slikts serviss un kvalitāte

Slikts serviss un kvalitāte Pasūtījumu pieņēma krievu tautības puisis, kas, acīmredzot, latviski saprot slikti, jo pasūtīto 4 sushi komplektu vietā tika atvesti tikai 2. Lieki teikt, ka līdz ar to nācās maksāt piegādes maksu. Par kvalitāti - sushi sagatavoti nekvalitatīvi, viens juka laukā, otram bija aizmirsuši pievienot Filadelfijas sieru. Kad piezvanīju, lai pajautātu, kāpēc nav piegādāts viss pasūtījums, vienīgais, ko šis puisis spēja izdvest, bija, nu tā sanāca. Būtu vismaz piedāvājuši atvest trūkstošo pa velti, bet nu līdz tam viņš laikam nespēja aizdomāties. Arvienvārdsakot - neiesaku tur Sushi pasūtināt.

Domino Pizza - 50 skrejlapas manā pastkaste

50 skrejlapas manā pastkaste Sveiki! Vakar manā pastkastē tika iemestas 50 "Domino pizza" skrejlapas. Vai tā mēs saudzējam dabu? Iegāju šīs picērijas mājas lapā vēloties uzzināt telefona nummuru kur varētu zvanīt un izteikt neapmierinātību šajā sakarā-piedāvāts tika tikai viens tālruņa nummurs-protams, tikai tas kur iespējams pasūtīt picu :) Zvanu un jautāju kā var sazvanīt šīs picērijas vadītāju-taču vīrietis kurš paceļ telefona klausuli man atbild, ka viņš ir šīs picērijas vadītājs /Laikam šis vīrietis visās trī...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы