Dizpro

DIZAINS PROJEKTI SIA
Адрес: Krustabaznīcas iela 9c
Rīga
Latvia - LV-1006
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 28703669
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Мебель/Интерьер

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Dizpro - Жалобы и отзывы

Dizpro - Bojājumi, slikts serviss

Bojājumi, slikts serviss Nepabeidz darbu, atstāj defektīvas mēbeles un pazūd. Pasūtīju 2 iebūvējamos skapjus, viss bija labi līdz uzstādīšanas dienai, kad uzstādīja skapjus ar bojājumiem. Skrāpējumi uz it kā jaunām detaļām (gan atvilktnēm, gan ārēji redzamajām) , uztaisīja caurumu sienā uzstādīšanas laikā, kā arī uzstādīja defektīvu detaļu, kas neļauj skapja durvīm funkcionēt kā paredzēts. Solīja, ka pasūtīs attiecīgo detaļu un brauks mainīt, bet pazuda un izliekas, ka nezina, par ko ir runa. Neiesaku sadarboties ar šo uzņēmumu.

DIZPRO SIA mēbeļu ražošana - Neizmaksā algu

Neizmaksā algu Aicina darbā, piesola algu vienu un konkrētas algas izmaksas dienas, kad pienāk maksāšanas diena, izmaksā mazāk par solīto vai vispār neizmaksā. Pasūtītājiem ieteiktu pievērst vairāk uzmanības mēbeļu kvalitātei. Darbs notiek ļoti haotiski. Šo kantorīti vada Agris un Aiva šimaji. Darba ņēmējiem iesaku būt uzmanīgiem ar šo kantorīti Dizpro.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы