Danske Bank

Danske Bank AS
Адрес: Cēsu iela 31/8
Rīga
Latvia - LV-1012
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67959599
Факс: +371 67959103
Время работы: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Бизнес / Финансы  •  Банки
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Danske Bank - Жалобы и отзывы

Danske Banka - Nekompetence un necieņa

Nekompetence un necieņa Šajā darījumā Danske bank ir sev piederoša nekustamā īpašuma pārdevējs, bet es parstāvu šī īpašuma pircēju.Danske bank pārstāvis Agnese Kaģe ir nekompetenta un necienīga bankas darbiniece.A.Kaģes neizdarības dēļ pirkuma līguma noslēgšana prasīja trīs nedēļas. Visa pirkuma procesa gaitā neuzvienu manu uzdotu jautājumu viņa nespēja atbildēt pastāvīgi, vienmēr viņa atbildēja, nezinu, noskaidrošu. Viņa rīkojās tik nekaunīgi, ka no pirceja puses iesniegtos pirkuma līguma nosacījumus , nenosūtīja...

A/S Danske Bank - Danske Bank rīcība

Danske Bank rīcība Kārtoju kredītu šajā bankā īpašuma iegādei. Kredītu piešķīra, bet naudu aizskaitīja uz pilnīgi svešu kontu citā bankā man neko neprasot. Izrādījās ka manā vārdā darbojās mistisks mākleris kurš telefoniski deva rīkojumu pārskaitīt naudu. Kad es to uzzināju izrādījās ka viņš ir iesniedzis viltotus dokumentus. Tagad banka pieprasa visu summu vai arī izmet mani ar bērniem uz ielas. Cerams ka tik slikta pieredze ir tikai man, māklera vārdu pagaidām neminēšu. Padalieties ja kādam vel ar šo filiāli (Merķeļa ielā) ir slikta pieredze.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы