Copy Plus

JMD SIA
Адрес: Lielā iela 18a,
Jelgava
Latvia - LV-3001
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 63028060
Факс: +371 63028063
Время работы: 8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Услуги

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Copy Plus - Жалобы и отзывы

Copy Plus - Krāpšanās

Krāpšanās Sveiki. Pagājušo nedeļ otrdiena nesu izdrukāt lapas (2 krāsainas, no abām pusēm) par kuram vīrietis palūdza samaksāt 3,20€ taču lapas nebija tajā labākajā kvalitāte tādēļ šodien meitene gāja izdrukāt vēlreiz un samaksāja 0,87 € (ieskaitot kabatiņu kur lapas ielikt) nedaudz negodīgi, ka pilnigi identiskām lapām tā atšķiras cenas! Varbut tāpēc ka viena gāja pa dienu un otra vakarā? Tas cenas tiek mainītas? (varu arī atsūtīt printetas lapas lai salīdzinātu kā izprinteja pagājušo nedel un kā šodien!)

Copy Plus SIA "JMD" kopēšanas centrs - Slikti aprīkota datortehnika.

Slikti aprīkota datortehnika. Rakstu sūdzību sakarā ar ne īsti draudzīgu un laipnu attieksmi no darbinieku puses un arī par datorsalonu, kurā šie datori nemaz nav uzstādīti līdz galam pilnīgai lietošanai. Tātad otrā reize šajā salonā, pie diviem atsevišķiem datoriem. Nezinu protams, iespējams, ka ar pārējo tehniku viss ir kārtībā!? Tātad gadījās tā, ka šīs abas reizes vajadzēja veikt pāris darījumus un sarakstes un šis salons bij ērtā vietā pa ceļam. Protams nav jau tā, ka nevarētu to izdarīt mājās vai kur citur, bet...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы