Coca cola

Coca-Cola HBC Latvia SIA
Адрес: Ulbrokas iela 40
Rīga
Latvia - LV-1021
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67109900
+371 29405620
Факс: +371 67109911
Категория: Бизнес / Финансы  •  Производство
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
10
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Coca cola - Жалобы и отзывы

Coca cola - Slikts

Slikts Katrs jau grib pēc iespējas nokost lielāku pīrāga gabalu. Un izņēmums nav arī Coca-Cola. Uztic par kapeikām izvadāt savu preci ar sen lūžņos norakstāmām mašīnām firmai Līksna V, kas tā jau valstij parādā ap miljons eur un vēl darbiniekiem nemaksā nodokļus. Nemaz nerunājot par licencēm un citām lietām. Un Coca-Cola vadība to visu zina bet piever acis sadarbojoties ar ... Paši varat izdomāt attiecīgo vārdu. Bet tāds tādu atrod.

Coca cola - Nemainam korķīšus jo 18:00 beidzās akcija!!!

Nemainam korķīšus jo 18:00 beidzās akcija!!! Zinot ka līdz 30.09.2014 var samainīt Coca-colas akcijas korķīšus savus nesu uz veikalu mainīt!Bet pārdevēja atteicās to darīt,jo aģents pulkstens 18:00 esot paņēmis un pateicis pārdevējām,ka šovakar vairs nevar mainīt!!!Nekur nevaru atrast informāciju ka Colas akcija notiek lidz 30.09.2014 plkst:18:00 !!!

Coca-Cola bundža - Rimi atlaižu cenu apmāns

Rimi atlaižu cenu apmāns 3000 precēm atlaides??? Mani ir grūti piemānīt, jo esmu vērīgs. Vēlos, lai citi būtu arī uzmanīgi uz atlaidēm. Es iegāju T/c Dole "Rimi" lielveikalā un konstatēju, ka vairākām precēm ir atlaides un protams, nopriecājos, bet te, lūk, nekā! Rimi lielveikals izliek atlaides, nosvītrojot veco iepriekšējo cenu. Bet Jūs jautāsiet, kur ir problēma? ļoti vienkārši, Rimi izliec atlaižu cenas, nosvītrojot veco cenu, kas ir tik pat liela, kā atlaide. Ja Coca-Cola bundža maksāja ar atlaidi 0, 33Ls, tad...

Coca cola - Darba piedāvājums

Darba piedāvājums Vēlos oateikt kā notiek šajā uzņēmumā darbā iekārtošana!!! Bija 17. aprīlis, kad izlasīju darba sludinājumu cv.lv, Coca Cola piedāvāja darba vakanci - jaunākais dzesēšanas iekārtas tehniķis. Izdomāju pieteikties, aizsūtiju CV un ar labu rekomendāciju! Pēc nedēļas sekoja zvans no Coca Colas kad esmu izsturējis CV konkursu un gaida meni pēc nedēļas uz darba interviju, protams man pārņēma ļoti liels prieks, jo darbu mūsdienās ir ļoti grūti atrast! No Coca Colas teic lai atnāku uz darba interviju...

Coca Cola HBC Latvia - Pārdošanas ētikas ērgļi

Pārdošanas ētikas ērgļi Ja kādam nāksies sadarboties ar Coca Cola dzērienu izplatītāju kantori, tad principā viss būs kārtībā, bet, iespējams, trāpīsies īsts pārdošanas ērglis tirdzniecības pārstāvja veidolā, kurš tītara līdzīgā cienīgumā jau pirmajā tikšanās reizē vaigus piepūtis izstaros Coca cola varenību, vienlaicīgi liekot saprast Jūsu, kā tirgotāja niecību un vēlēsies saņemt atzinību, ka lielā Cola atļāvusies nolaisties līdz Jūsu (blusas lieluma ) līmenim, jo viņš taču tirgo dzērienus, kurus skolās aizliedz un...

Coca cola -

The Coca-Cola Company sagrāva bērnu sapņus par rūķiem

Coca cola -

www.soundwave.lv grupu sacensībās būtu teorētiski jāuzvar labākajām dziesmā, bet vinē bļe tie kuriem ir vairāk draugu un vairāk datoru, bļe un nav gruti nosēdēt divas sutkas internetā un visu laiku par sevi balsot!

Coca cola -

Ļoti destruktīva reklāma televīzijā cukurūdenim zaļā pudelē. Noteikti nepirkšu un nedzeršu. Nelietošu arī līdzīgus dzērienus no'sīs firmas. Manuprāt šīs reklāmas mārketinga cilvēks nedomā konstruktīvi.

Coca cola -

Moi savet vam . Neverte akcije coca cola . Ne kokoi velosiped vi nepoluchite . Oni koneshno budut govaritj shto eto velosiped no kogda vi na njom poprobuite pokotatsa tagda vi pomjote o chom ja gavarju . Ja 28.06.03 pomenjal probki i privjoz velosiped damoj vecherom ja rishil prokatitsa katalsa ja primerno 45. min pri spokoinoj jezde . potom on nachel razvalivatsa i ja ponjel shot pora evo NESTI domoj. moj ves 74. KG.

Coca-Cola - Bojāsim kuņģi kopā!

Bojāsim kuņģi kopā! Bojāsim kuņģi kopā!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы