C

City Real Estate

City Real Estate SIA
Адрес: Bruņinieku iela 8-2,
Rīga
Latvia - LV-1010
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67114284
Факс: +371 67114283
Категория: Мебель/Интерьер
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
4
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

City Real Estate - Жалобы и отзывы

City Real Estate - Slikts serviss

Mākleris Edgars Priede to vien prot kā tukši solīt. Mēneša garumā neeamu tikusi pie noskatītā dzīvokļa. Tad Priede lūdzu pārzvanīt citā dienā, tad "atspiež" un atsūta ziņu, ka atzvanīs..protams seko klusums, kad izdodas sazināties, saka ka dzīvoklis ir izīrēts, lai gan mājas lapā tas joprojām atrodams. Nezinu, iespējams gaida naudu no manis, un tikai tad k.ko palīdzētu? Katrā ziņā nesaprotama attieksme. Kauns, ka mūsu vidū ir šādi latvieši, kuriem nauda ir aizmiglojusi prātu. Bumerangs, dārgai...

City Real Estate - Slikts serviss

Edgars priede nedēļām baro ar solījumiem. Brīžos, kad izdodas viņu sazvanīt, viņš ir aizņemts un Sola pārzvanīt. Bet zvanu var gaidīt mūžīgi. Izpalīdzīgs kolēģis arī pieraksta jūsu numuru un Sola to nodot e. Priedem. Bet ar galiem, protams. Gaidīju trīs nedēļas un tikai ar cita biroja palīdzību sameklēju vajadzīgo dzīvokli. Neuzticieties Edgaram Priedem. Pie visam sludinājumiem ir viņa uzvārds. Taisni apbrīnojami, cik čakls cilvēks. Diemžēl tikai vārdos čakls.

Real Estate - Maldināšana, slikts serviss

Maldināšana, slikts serviss Ilze Sutta. Real Estate aģente, vismaz tā norādīJusi savā fb profilā. Jo telefona sarunā teica, ka nav māklere, bet gan pilnvarotā:) . Jauns nosaukums:) sākšu ar to, ka pie dzīvokļa apskates man teica un apgalvoja, ka dzīvoklis ir izlikts arī pārdošanā, bet neviens kopš 2022. Gada augusta neizrādot nekādu interesi. Tā nu es sanāca, ka pēc 3 nedēļām dzīvoklis tika pārdots, ne tikai mans, bet arī blakus dzīvoklis:) protams tika samaksāts par pirmo mēnesi un klāt arī depozīts. Ilze sutta man...

Real Estate - Obman

Cienījamie Real Estate tā Sarmite Zurovska jums nemaksās par jūsu firmas mēbelēm kas atrādās tai dzīvokli t. I izlietne, veļas mašina, gulta virtuve izlietne gazas arā vis uzsvērtais bija salauzts pirms līguma parakstīšanas! Ar gadiem izīrējāt un vienam pierakstāt paradus.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы