BULK SMS

BULK SMS SIA
Адрес: Jūrmalas gatve 99 - 111
Rīga
Latvia - LV-1029
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 24845552
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Магазины / Торговля  •  Интернет магазины
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

50%
Жалобы
2
Разрешенные
1
C ответами
1
Посмотреть статистику

BULK SMS - Жалобы и отзывы

РешеноSIA Bulk sms/ SIA R & P Holding/ Group SIA - Krāpšana, nesūta pasūtīto preci un neatgriež naudu

Krāpšana, nesūta pasūtīto preci un neatgriež naudu Pasūtīju inhalatoru, preci neizsūtīja, un naudu neatgriež. Vērsos ptac, bet arī viņu lēmumu atgriezt naudu vienkārši ignorē. Preci pasūtīju internetveikalā 30 minutes.lv (Bulk Sms Sia) , kad nedēļu preci nesaņēmu, sāku meklēt, kur palikusi. Tad atklāju, ka veikals 30 minutes.lv pēkšņi nedēļas laikā ir pazudis, bet bulk sms sia uz zvaniem un e-pastiem vienkārši neatbild. Toties vietā parādījies uzņēmums r & p holdings ar diviem internetveikaliem vestro.lv (šobrīd pārtop par vestro. Eu) un...

SIA BULK SMS BULKSMS LHC LHCIT GROUP - neizmaksā naudu un nemaksā nodokļus

neizmaksā naudu un nemaksā nodokļus Neiesaku nevienam!! Tātad mums ir noslēgts līgums ar šo uzņēmumu par sms mārketingu bet pēc trīs mēnešu ilgas sadarbības līdz pat šai dienai neesam saņēmuši visu naudu par tarificētajiem pakalpojumiem, tikai par pirmo mēnesi! Esmu gan zvanījis īpašniekam, gan rakstījis e-pastus bet ik nedēļu viens un tas pats - nākamnedēļ. Pie katra zvana bilst ka problēmas ar nodokļiem jo uz LHC viņi tos praktiski nemaksāja, bet šobrīd ar jauno firmu, cenšoties no tiem juridiski izvairīties, tādēļ, lai gaidot naudu, no kuras protams ne smakas. Šodien oficiāli noslēdzāmies no viņu pakalpojumiem!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы