Brandsales.lv

Brandsales SIA
Адрес: K. Barona iela 46,
2. stāvs
Rīga
Latvia - LV-1011
Телефон: +371 20625866
Категория: Магазины / Торговля  •  Интернет магазины
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

39%
Жалобы
7
Разрешенные
2
C ответами
3
Посмотреть статистику

Brandsales.lv - Жалобы и отзывы

Brandsales.lv - zīmolu apģērbus par labām cenām

zīmolu apģērbus  par labām cenām Brandsales.lv ir mana go-to vieta, kur vienmēr pasūtu dažādu zīmolu apģērbus par labām cenām. Man patīk, ka šajā platformā vienmēr ir plašs izvēles klāsts, un es varu atrast dažādas zīmolas vienuviet. Cenas ir pievilcīgas, un esmu vienmēr apmierināts ar kvalitāti, ko Brandsales.lv piedāvā. Tas ir mans iecienītais veikals, kad vēlos atjaunot garderobi ar dažādiem zīmoliem, neriskējot ar budžetu.

РешеноBrandsales.lv - Мошенники

Мошенники Продают некачественную обувь, которая рвётся по шву через два месяца, отказываются менять или возвращать деньги, а ещё требуют деньги за обратную доставку.

РешеноBrandsales.lv - Čīkstoši zābaki

Čīkstoši zābaki Https://www.brandsales.lv/lv/apavi/sieviesu-apavi/apavi-ar-siltinajumu/rieker-si... šie zābaki čikst, kad ar tiem staigāju ir laba firma riekers, bet šie zābaki ir brāķis nosūtīju pretenziju no sava e-pasta [slēpt]@inbox.lv jūsu darbinieks solīja iedziļināties šajā jautājumā un sniegt atbildi es ļoti vēlētos, lai jūs nemaldiniet cilvēkus ar nekvalitatīvu produkciju

Brandsales.lv - Krāpšana ar somas izmēriem

Krāpšana ar somas izmēriem Pasūtīju interneta veikalā www.brandsales.lv dāvanu sievai - sieviešu somu, kurā, vajadzības gadījumā varētu ielikt arī klēpjdatoru. Somas izmēri pēc pievienotā apraksta derēja: 33x13x55 cm Tā kā soma nebija lēta (no 200 euro nocenota uz 89 euro), visu kārtīgi izpētīju. Jau fotogrāfijā soma izskatījās tāda pamaza priekš uzrādītā 55 cm izmēra, taču tas, ko saņēmu no kurjera, tiešām nepatīkami pārsteidza - soma ir vairāk kā 2 reizes mazāka, kā bija norādīts aprakstā: 33x13x25 (nevis 55) cm. Un...

Brandsales.lv - krāsaini zābaki

krāsaini zābaki Заказала сапоги очень хорошей австрийской фирмы HOGL, покупаю обувь этой фирмы уже много лет, но в реальных магазинах, носится отлично, качество супер. Нашла данный интернет магазин и в нем сапожки едирственная пара и мой размер. Доставили во время, как и написано 5-7 рабочих дней, как-то так. Сапоги оказались разных оттенков серого. Один темнее, другой светлее. Думаю, торгуют обувью, имеющей какой-то деффект. Не советую покупать в этом интернет-магазине.

Brandsales.lv - Поломка

Поломка НЕ связывайтесь с этим магазином . Обувь разваливается через 2 часовой носки басаножки STELLA не соответствуют качеству , a LACOSTA вьетнамки ещё лучше верх лямки пришли разных цветов и лямки на одной ножке больше чем на другой . НА общение через их почту не отвечают телефон не поднимают .НЕ связывайтесь с этой фирмой и не будет проблем по возврату и потери времени .

Brandsales.lv - Novēlota pasūtījuma anulēšana

Novēlota pasūtījuma anulēšana Pasūtīju cepuri, izmantojot šī veikala pakalpojumus. Pasūtījuma brīdī bija rakstīts, ka prece noliktavā ir pieejama, piegāde ar kurjeru 10-15 darba dienas, ir iespēja maksāt skaidrā naudā piegādes brīdī. Ievadīju visus nepieciešamos datus, saņēmu apstiprinājuma veštuli par to, ka pasūtījums pieņemts, prece pasūtīta. Pēc 15 dienām saņēmu vēstuli par to, ka kurjers ar mani sazināsies un prece tiks piegādāta nākamajā dienā. Un 4 stundas vēlāk saņēmu vēstuli par to, ka manu pasūtījumu anulēja...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы