Autotransporta direkcija

Valsts SIA Autotransporta direkcija
Адрес: Vaļņu iela 30
Rīga
Latvia - LV-1050
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67280485
Информация:

Autotransporta direkcija darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta – pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu – plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai. Autotransporta direkcijas dibināta 1993.gada 15. oktobris.


Uzņēmuma vadība:


No 1993.gada līdz 2001.gadam Laimonis Purmalis


no 2001.gada līdz 2010.gadam Andris Lubāns


no 2010.gada līdz 2015.gadam Normunds Narvaišs


no 2015.gada Kristiāns Godiņš

Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Авто / Транспорт
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

17%
Жалобы
3
Разрешенные
0
C ответами
2
Посмотреть статистику

Autotransporta direkcija - Жалобы и отзывы

Autotransporta direkcija - Neloģisks autobusu saraksts

Neloģisks autobusu saraksts Agrāk braucot no Daugavpils AO uz Krāslavas AO varēja braukt ik pēc katras stundas, šobrīd ir ļoti neloģiski, pirmspēdējais autobusa izbraukums ir 17:35 un pēdējais ir 21:35, nav autobusa ne 18, 19, 20, kā arī nav pat vilciena ap šo laiku, un man būdamam darbiniekam un daudziem studentiem, kuri strādā, mācās līdz 19 vakarā, vajag gaidīt kaut kur 2,5h. Lūdzu izdariet kaut ko.

Autotransporta direkcija - Ja Tu esi Latvijas Republikas pilsonis bet nevar dabūt Taksometru apliecību

Ja Tu esi Latvijas Republikas pilsonis bet nevar dabūt Taksometru apliecību Tas ir joks! Es esmu Latvijas pilsonis, mana dzimšana vieta Rīgā, šodien es biju Autotrasporta direkcija gribēju dabūt taksometru apliecību. Un ko jūs domāt? Es ne dabūja vispār ne ko. Tāpēc ka tev vajag uzrādīt dokumenti par valsts valodas zināšanu 😂😂😂 bet ja tu esi no Ukrainā, tev nevajag ne ko! Ļoti forši! 😂

Autotransporta direkcija - Slikta autobusu satiksmes vadība

Slikta autobusu satiksmes vadība Slikta autobusu satiksmes vadība! Posmā Rīga - Ventspils sakarā ar šosejas a10 šosejas remontdarbiem autobusi kavējas līdz pat 40 minūtēm ja jau remontē šoseju, lai remontē, bet tad Atd vajag izplānot un novirzīt autobusu satiksmi Rīga-Ventspils pa citu ceļu lai apbrauc šo posmu kuru remontē un tādējādi nekavējas autobuss, jo tagad neviens nezin cikos būs cik nokavēsies autobuss un nevar ieplānot laiku un tas ka kavējas autobusi sagādā arī doskomfortu un arī cilvēki var nokavēt kādu pierakstu uz kautkurieni un citas lietas!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы