Autokompleks

Autokompleks SIA
Адрес: Maskavas iela 450M,
ofiss Nr.88,
Rīga
Latvia - LV1063
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 6262727
+371 26262600
Информация: Juridiskā adrese
Ikšķiles iela 17 - 9,
Rīga, LV-1057
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 16:00
9:00 - 14:00
Категория: Авто / Транспорт
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

64%
Жалобы
9
Разрешенные
5
C ответами
10
Посмотреть статистику

Autokompleks - Жалобы и отзывы

Autokompleks - Krāpšana

Krāpšana Labdien! Esiet lūdzu uzmanīgi ar konkrētajiem ‘uzņēmējiem’. Uzņēmums ir plašāk atpazīstams kā ‘carmobile’. Pieredze visai nepatīkama - iegādājāmies mazlietotu auto, kurš pirms pirkuma veikšanas, vizuāli un arī dzen tehniski, atstāja pietiekami labi iespaidu. Taču nepilnu mēnesi pēc auto iegādes, atklājās tehniskas problēmas ar auto dzinēju un automātisko ātrumkārbu. Veicot problēmas diagnostiku autoservisā, speciālisti raksturoja šīs teh. Problēmas, kā tādas, kuras, visticamāk, bijušas radušā...

Autokompleks - Krāpšana

Krāpšana Vēlējamies iegādāties auto prasījām no kurienes mašīna Saka Šveices nopērkot auto izbraucot no pazemes stāvvietas mašīna neiet okey atgriežam mašīnu un naudu atdeva, tad piedāvāja sataisīt auto uz ko atteicamies, joka pēc izsitam car vertikāl un mašīna notīts no 360 000 uz 168000 kas bijis taksis un mašīna bija no Zviedrijas paši liek majas lapā ka veikts auto dna kait gan tie it meli negodprātīgs kantoris. Piesargieties!

Autokompleks - Krāpšana

Krāpšana Labdien, vēlējos iegādāties auto, autokompleks, bet redzot kā viņi melo un krāpjas devos prom. Viss kas ir norādīts mājas lapā netiks piedāvāts. (Octa, Kasko, garantija) pilni nekas! Līzinga procenti mutiski izstāsta vienu, bet uz papīra 2x lielāki tika uzrakstīti. Plus vēl prasīja skaidro naudu, lai arī piemaksā. Absurds kā tā var rīkoties! Nevienam neiesaku turp doties. Krāpnieki!

Autokompleks - Mašīna ar defektu

Mašīna ar defektu Nopirku auto - audi a6 c6 2.7 tdi pie šiem cilvēkiem. Auto ir 2009 gada. Nobraucot neilgu laiku sāku noprast, ka kaut kas tur nav kārtībā, ka mašīnai nav tā jāstrādā. Pēc kāda laika arī izmetas kļūda, aizbraucu uz placi atpakaļ un teicu ka deg čeks. Man noņēma kļūdu un teica ka viss okej, brauc tālāk 👍 mans meistars teica ka jāmaina sprauslas automobilim, jo mašīnai bija sajūtama un vizuālā dumainība. Līdz ar to nomainīju 5 no 6 sprauslām. Defekts nebija pazudis, kamēr mašīna ir auksta dūmoja...

РешеноAutokompleks - Krāpj cilvēkus ar acim ciet

Krāpj cilvēkus ar acim ciet Tika paņemts Bmw x5, 2006 gada, mašīna plus minus izlaizītā, strādā izcili kamēr nepaņem līzingu un neesi jau parakstījis mašīnu, pēc tā Sakas problēmas simtu viena un ieguldījumi vairāk nekā mašīnas vērtībā... Apmelo par Octu un Kasko ari ka iekļauta Cena, cilvēki acis skatīdamies melo un nekaunas no savam darbībām.

РешеноAutokompleks - Krāpšana, slikti auto, pirkta tehniskā apskate

Krāpšana, slikti auto, pirkta tehniskā apskate Nesen iegādājos automobili pie šiem krāpniekiem. Apskatot auto viss liecināja, ka tas ir teicamā stāvoklī, vizuālu defektu nebija, parasts nolietojums. Viss liecināja, ka "man ir paveicies" bet patiesībā slēpto defektu tik daudz, ka nepieciešams ieguldīt ļoti daudz naudas. Sāksim ar to, ka auto šķita tiešām labs, izbraucot, nebija nekādu trokšņu, nekas negrab, auto brauc labi, viss tik tiešām šķiet fantastiski. Sludinājumā tiek piedāvāta garantija + okta + kasko. Realitātē - izvēlies vienu...

РешеноAutokompleks - krāpšana

krāpšana Nu situācija sekojoša, pārdodu viņiem xc90, pa vienu summu, bet dokumentos liek norādīt +2000 euro. Labi ar to stāsts nebeidzas. Es nodeklarēju to summu par ko reāli pārdevu, trīs reizes sauca uz vid. Vid darbinieks man trīs reizes lūdz lai es apstiprinu ka esmu pārdevis par autokompleksa norādīto cenu, bet es esmu arī amatpersona un atteicos to darīt un uzrakstīju iesniegumu, lai izskata viņu 'godīgo komercpraksi". Pēc kāda laika painteresējos kāda situācija, man paskaidro, ka autokomplek...

РешеноAutokompleks - Krāpšana

Krāpšana Nopirku auto, uz pirmo uzmetienu viss bija ok. Nopirku un sākās sūdi. Biju apskatīt un tad nedega eļļas lampiņa... Izbraucot no plača uz mājām iedegās bet līmenis bija... Aizbraucot mājās iedegās tosola lampiņa un kā izrādās tur pilns ar baltu emāliju itkā eļļa būtu tikusi klāt. Vēl bija tā ka teica ka elektriskā apsilde beņķim nejiet jo relejs beigts bet beigās palienot dziļāk izrādās tie ir parastie beņķi bez apsildes vnk vadi kk aizbāsti. Auto hadene taisīta uz pārdošanu ar lietotām un slikti uzmontētām daļām. Es ceru ka viņiem 88 birojs un viss placis aizies pa burbuli.

РешеноAutokompleks.lv - Klientu krāpšana

Klientu krāpšana Iegādājos auto rumbulas iežogojumos, pie dīlera "autokompleks" viss jau protams labi, tik tirgot mašīnu ar tik lielu defektu, tā ir krāpšana lielā apmērā. Pārdošanas brīdī neko konstatēt nevarēja. Viss bija izplānots, lai defektu nepamanītu. Pat cenu nolaida diezgan labi, un bez īpašas kaulēšanās. Gribēju teikt, ka, ja iegādājaties auto pie šī dīlera, obligāti veiciet apskati kādā jums pazīstamā autoservisā, nevis viņu ieteiktajā, kas atrodas netālu, un izmaksās 25€. Iekritu uz palielu summu. Ar sūdzību vien neapstāšos. Ir jāpacīnās, lai zēniem mācība. Cerams, ka auto kalpos ilgi.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы