Auto Gāze

Auto Gāze SIA
Адрес: Augusta Deglava iela 60
Rīga
Latvia - LV-1035
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 29400989
+371 25661125
+371 26138364
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Авто / Транспорт  •  Автосервисы
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
7
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Auto Gāze - Жалобы и отзывы

Auto Gāze - Slikts serviss

Slikts serviss Iebraucot ar kundzi laipni sasveicinos, ar ' labdien ' pretī saņemu rupju vīriešu balsī ' labdien, pēc uzpildes dodoties maksāt iesniedzot kundzei naudu, tā kavējas meklējot atlikumu, redzams viņas sejā ka viņai viss ir apnicis, atrodot papīrnaudas atlikumu tā uzmet to uz izdošanas trauciņa, paņēmu to, pēc brīža kundze atrod monētas, kas jāizdod atrastās monētas ar reālu spēku uzmeta uz trauciņā kā " sunim " paņēmu atlikumu, nepaspēju līdz galam pateikt " paldies, visu labu " kā kundze ar...

Auto Gāze - Плохой сервис

Плохой сервис Типичный развод на деньги, сначала диагностика, 40 евро, не работает, потом 1 ремонт замена редуктора 160 евро, не работает, потом начали предлагать поменять форсунки 300 евро, спрашиваю а точно работать будет? Ответ, ну система старая, может полететь компьютер, я спрашиваю так зачем вы делаете диагностику если по ней вы не чего не узнаёт,?

Auto Gāze - Apkrāpšana, lielas cenas, sliktas attiecības

Apkrāpšana, lielas cenas, sliktas attiecības Auto gāze "Autogaze.lv" Deglava neieteicu. Vērtās pie tiem ar problēmu. Sacīja par vienu dienu izdarīs. Man piezvanīja sacīja, ko tas aizņems divas dienas. Manējā mašīna nostāvēja tur gandrīz nedēļu. Es netiku ļoti apmierināts. Man piezvanīja sacīja, ko visi izdarīja. Bet manējā mašīnā nenieka nav izmainījies viss palika tāpat kā bija. Es pie tiem atgriezos un tie jau ar neko palīdzēt nevarējuši tā kā tiem daudz darba un atbrauciet pēc nedēļas. No manis ņēma lielu naudu un neizskaidrojuši ko...

Auto gāze SIA - Pavirša, nekvalitatīva diagnostika, radot apdraudējumu

Pavirša, nekvalitatīva diagnostika, radot apdraudējumu 27.oktobrī automašīna tika aizvesta uz servisu, 28.- atdota kā droša un saremontēta (nomainīts benzīna sūknis). Samaksa veikta par to un arī par diagnostiku, kuras saturu servisa vadītājs īsti nemācēja aprakstīt. Uz jautājumu par deguma smaku salonā, tika sniegta atbilde, ka nav pamata bažām, pie visa vainīgs sūknis. 30. oktobrī auto sadega pilnībā.

Auto gāze SIA - Neadekvātas cenas

Neadekvātas cenas Bija skārusi ķibele ar gāzes iekārtu tāpēc pameklējot internetā sameklēju tuvāko auto gāzes servisu, kas izrādījās šis Deglava ielā 60. Ar šo lietu nodarbojas jau sen tāpēc domāju visam jābūt kārtībā. Piebraucu un pajautāju par diagnostikas iespējām un uzreiz atbrīvojās cilvēks un ķērās klāt. Tik tālu viss kārtībā. Un problēmu atrada ātri, visa diagnostika sastāvēja no tā ka pieslēdza kompi, konstatēja ka it kā viss ok, tad noņēma vienu sļauku lai pārliecinātos ka vainīgs reduktors un tā arī...

Auto Gāze -

autogaze deglavas ielaa........pec tam kad uzlikta gazes iekarta un samaksata nauda vini tevi vairs negrib redzet....atrunas ir vienkarsi fantastiskas ta ka ja pec tam sakas problemas.....un arii ja tadu nav....tad tur var nebraukt. Ari uzstadiija pavirsi -saplesa paklajinus !!!! Cakatreja mani tur apmeram pusgadu lidz braucu citviet labot, reguleet utt. NEIESAKU !!!!

Auto Gāze -

Autogaze deglavas ielā... Pec tam kad uzlikta gazes iekarta un samaksata nauda vini tevi vairs negrib redzet... Atrunas ir vienkarsi fantastiskas ta ka ja pec tam sakas problemas... Un arī ja tadu nav... Tad tur var nebraukt. Ari uzstadīja pavirsi - saplesa paklajinus !!! Cakatreja mani tur apmeram pusgadu lidz braucu citviet labot, regulēt utt. Neiesaku !!!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы