Austra Riepu Centrs

Austra Riepu Centrs SIA
Адрес: Platones iela 21
Jelgava
Latvia - LV-3008
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 29927787
Время работы: 8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
Категория: Авто / Транспорт  •  Автосервисы
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Austra Riepu Centrs - Жалобы и отзывы

Austra Riepu Centrs - Krāpšana un riepu drausmīga kvalitāte

Krāpšana un riepu drausmīga kvalitāte Labdien. Nekāda gadījuma neapmeklējiet šo servisu ka ari Rīga kas atrodas Zolitude.. Riepas kas sola neatbilst kvalitātei un kad uzliek atri megina izvadit jūs pa durvim lai nepamanāt defektus. Mana sieva nakamaja diena zvanīja īpašniekam Austrim Jansonam ar audzību ka zie as riepas neatbilst tam ko vēlējas iegadāties nolika viņu pēdējiem vārdiem. Es vispār nesaprotu ka tads cilvēks var vadit uzņēmumu.. Neadekvāts krāpnieks. Neriskējiet ar savu dzīvību un neperciet neko šajos servisos. Jo var iznākt ka samaksāsiet dubulta.

Austra riepu serviss - Slikts serviss

Slikts serviss Ļoti slikts serviss. Apkalpošana ir ļoti zemā līmenī. Riepu kvalitāte ir ļoti slikta. Pusdiluša gumija. Sliktākais riepu centrs visā Latvijā. Nevienam neieteiktu un turieni braukt, nekorekta attieksme pret klientiem. Pats uzņēmuma saimnieks Austris Jansons, ir diez gan rupjš. Man pārdeva riepas, kurām uzmetās bumbuļi un caurumi, divu nedēļu laikā, naudu negrib atgriezt atpakaļ, sakot, ka tā esot mana vaina. Labāk braucat uz labu servisu pirkt un mainīt riepas, nekā uz Austra riepu servisu, kur samaksāsiet par riepām, kuram pēc divām nedēļām atkal nāksies mainīt.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы