Attollo brokers

Attollo brokers SIA
Адрес: Tomsona iela 30-116
Rīga
Latvia - LV-1013
(Biroja adrese)
Телефон: +371 67311992
+371 67311955
Факс: +371 67311990
Категория: Бизнес / Финансы  •  Страхование
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
3
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Attollo brokers - Жалобы и отзывы

Attollo Brokers - Slikts serviss

Slikts serviss Ja jūs gribat kaut ko apdrošināt pie tādiem https://attollo.lv brokeriem, kruus google meklētājā izmet ārā pirmos, tad padomājiet, pirms dariet. Es tagad sēžu un 2 stundas giadu, kad sāks darboties apdrošināšana. Un pa telefonu viņi mani pasūtīja vienu māju tālāk. Un ne tikai mani, bet arī bta brokeri, grāmatvedi utt. Katrā ziņā viss viņu teksts: maziem burtiņiem apakšā bija rakstīts.

www.attollo.lv - OCTA

OCTA Reklāmas saukļi, kas ir mājas lapā www.attollo.lv ir tālu no darbiem, nopērkot OCTA polisi un samaksājot, tu nezini kad viņu saņemsi, vai vispār saņemsi. Lūk sēžu mājās un nevaru ne kur izbraukt, jo esmu nopircis šajā kompānijā OCTA polisi savam auto, iztērējis naudu un jūtos apkrāpts, ka nevaru braukt ar auto. Ne kur mājas lapā nav rakstīts, ka kaut kas ir jāgaida, bet lielisks ātrums!!! Visi apdrošināšanas veidi par izdevīgām cenāmun nevainojamu ātrumu!Mirklis līdz poliseiVisi apdrošināšanas veidi par izdevīgām cenām un ar izcilu ātrumu!

Attollo Brokers - OCTA polise

OCTA polise Riga uzradusas firmas, kuras nemot %, , palidz, , apdosinat inerneta a/m, tadas ka ATTOLLO BROKERIS, Mana polise un citas.Neuzkeraties apdrosinajiet pa tieso apdrosinataja majas lapa

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы