Aptauju Centrs

Aptauju Centrs
www.aptaujucentrs.lv
Адрес: Brīvības iela 48/50
Rīga
Latvia - LV-1011
(Juridiskā adrese)
Категория: Бизнес / Финансы
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

4%
Жалобы
28
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

Aptauju Centrs - Жалобы и отзывы

Aptauju Centrs - Neeksistē

Neeksistē Kaut kā nelāgi ar šo kompāniju sanāk! Aptaujas sūta, bet atalgojums neatnāk tik raiti kā pienāktos. Gaidu vairākus par pēdējam aptaujām jau ilgu laiku, bet nesaņemu. Principā, gaidu, lai ieskaita un, tad varētu saņemt savus 10€. Un hops, pēkšņi ziņa, ka itkā ienāk nauda par 1 aptauju. Veru vaļā, lai apskatītu un galu galā sanāk, ka lapu vairs nevar atvērt. Neeksistē...

Aptauju Centrs - Krāpšana

Krāpšana Piedalījos aptaujās vairākus gadus. Vairāk nepildu nevienu aptauju. Šis kantoris ir tīrākā cilvēku muļķošana. Nu jau vairāk kā pusgadu gaidu savu nopelnīto naudu savā paypal kontā. Naudas nav. Uz e pasta vēstulēm arī neviens neatbild. Tikai sūta jaunas aptaujas.

Aptauju Centrs - Slikts serviss

Slikts serviss Esmu aizmirsusi paroli, lai apskatītos cik esmu nopelnījus, jo es jau kādus 2 gadus piedalos aptaujā, sūtu uz centru, lai varētu nomainīt parol, bet nekā. Un tad jautājums, kā piedalīties aptaujā, tad lūdzu, bet kā dabūt jaunu paroli, tad nekā.

Aptauju Centrs - Atlīdzības neizmaksāšana

Atlīdzības neizmaksāšana Piedalījos Jūsu aptaujās jau tikko sākāt. Pēc katras aptaujas Jūs atļāvāties paziņot ka ka tik un tik ir ieskaitīts . Ieeju kontā - a tur tikai nulles . Tāpēc vairs nepiedalos ! Kur ir man solītā naudiņa ? 4mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Aptauju Centrs - Netiek izsūtītas nopelnītās dāvanu kartes

Netiek izsūtītas nopelnītās dāvanu kartes Veselu gadu pildīju Aptsuju Centra sptaujas,kuras viņi sūtīja uz epastu.Bridzot nopelnīju 10 eiro dāvanu karti.(izvēlējos Drogas veikala dāvanu karti)Norādīju adresi dāvsnu kartes saņemšanai un 4 mēnešus gaidu un nevaru sagaidīt.Kādas 5 reizes rakstīju viņifm.Nesaņēmu nevienu atbildi.NEKAVĒJIET SAVU LAIKU PILDOT VIŅU APTAUJAS

Aptauju Centrs - Neizmaksā atlīdzību

Neizmaksā atlīdzību 4. Jūnijā nosūtīju pieprasījumu dāvanu kartei 10, - eiro apmērā maxima veikalā. Punkti ir noņemti, pieprasījums ir bijis. Bet... Nu jau ir 28. Jūnijs un joprojām nav dāvanu karte. Esmu rakstījusi arī vairākus epastus, bet atbildes kā nav tā nav. Uzskatu, ka tā ir sava veida krapniecība nerēķinoties ar citiem cilvekiem, kuri godprātīgi pilda anketās, kuras dažreiz aizņem laiku līdz 25-30 minūtēm.

Aptauju Centrs - Neizmaksā atlīdzību

Neizmaksā atlīdzību 2018.gada 6. maijā pieteicu atlīdzības saņemšanu Maximas dāvanu kartes veidā, vēljoprojām neēsmu to saņēmusi. 15.05, 12.05 un 08.06 tika izsūtīti norādītie epasti ar jautājumu, kad saņemšu savu dāvanu karti, bet vēljoprojām nēsmu atbildi saņēmusi. Uzskatu ka AptaujuCentrs rīkojas negodīgi, neizsūtot apsolīto atlīdzību un neatbildot uz epastiem.Tai pat laikā vēljoprojām saņemu uzaicinājumu veikt aptaujas anketas.

Aptauju Centrs - Neizmaksā atlīdzību

Neizmaksā atlīdzību Tika pasūtīta dāvanu karte apmaiņā pret nopelnītajiem punktiem. Dāvanu karte nav atnākuši, bet punkti norakstīti. Vairākkārt rakstīju e-pastus ar lūgumu izskaidrot situāciju un rast risinājumu. Tomēr, uzņēmums uz e-pastiem neatbild, nekādu citu kontaktu nav iespējams atrast. Aptaujucentrs.lv turpina sūtīt aicinājumus piedalīties un nopelnīt, bet samaksāt solīto negrasās.

Aptaujucentrs.lv - Обман

Обман Больше года участвовал в опросах этого сайта, никогда не выводил раньше деньги со счета. Решил вывести первый раз 28.12.2017 на карты drogas, обещаных пару дней прошло карт нет. Прошел месяц, карт нет! На письма не отвечают вообще! Очевидно что сайт занимается откровенным мошенничеством! Господа, никогда не связывайтесь с этим сайтом опросов! Обращение в центр защиты прав потребителей ничего не дал, так как я не являюсь потребителем потому что услугу оказывал им я! Отвечая на их опросы. По...

Aptauju Centrs - krapsana

krapsana Jau trešo mēnesi gaidu davanu karti. Krapnieki! Par aptaujam sola no 0,7 - 4 par aptauju, bet neesmu sanemis nekad vairak pa 0,6 centiem. :D Rakstiju vairakas reizes - pilnigs ignors. Ielogoties ar vairs nesanak, laikam noblokejusi. Vajag apvienoties un iemest vinus tiesa, par datu un privatuma izmanisanu. varbut var dabut kadu moralo kompensaciju.

Aptauju Centrs - Krāpšana

Krāpšana Te jau daudzi sūdzējušies, man arī vasarā pieteiktā dāvanu karte joprojām nav atsūtīta un uz epastiem arī, protams, neviens neatbild. Sūta tik jaunas aptaujas, kuras es vairs nepildu, jo nav jau jēgas. Nav jau tā, ka šis tagad būtu mans vienīgais peļņas avots, bet kāpēc mānīt cilvēkus un solīt kaut kādas dāvanu kartes, ja nav vispār domas savus solījumus pēc tam pildīt. Dāvanu karti pieteicu, ja nemaldos, jūlija beigās, ir jau oktobra beigas, tā kā tās 2 nedēļas ir pamatīgi ievilkušās.

Aptauju Centrs - Krāpšana

Krāpšana Jau atkal kārtējo reizi nemaksā to, ko apsolījuši - pirms vairāk kā mēneša atbilstoši vituālajā kontā ieskaitītajam pieprasīju sev dāvanu karti - 10 eur vērtībā, virtuālā nauda no konta pazuda, no dāva kartes ne ziņas ne miņas, ne uz vienu no trim epastiem atbildi neviens neraksta (norādītas trīs epasta adreses uz kurām var rakstīt - rakstiet droši, tos neviens nelasa) .

Aptaujucentrs.lv - Krāpšana

Krāpšana Piedāvā aizpildīt interneta aptaujas par atlīdzību, bet kad iz sakrāta nepieciešama summa lai izņemtu atlīdzību (dāvanu karti), sākas problēmas. Pirms 2 gadiem sūtīja karti kādus 3 menešus, tad nav dati ienākuši, tad atbildīgais darbinieks atvaļinajumā, nākošajā reizē karti nesaņēmu, aptaujucentrs apgalvoja ka izsūtīta un pats es vainīgs. Un nu jau no aprīļa gaidu savu nākošo karti, kuru neesmu saņēmis, bet šajā reizē arī uz N-tajiem e-pastiem vairs neatbild.

Aptauju Centrs - Informācija

Informācija SIA Aptauju Centrs un aptauju portāls www.aptaujucentrs.lv ir divas dažādas organziācijas. SIA Aptauju Centrs tāpat kā citi pētījumu uzņēmumi no tā portāla par maksu pērk pakalpojumus un ir norēķinājušies arī par paredzētajām respondentu atlīdzībām. Pretenzijas par portāla neizmaksātajām atlīdzībām jāadresē pašam portālam, kura administrācija atrodas Kr.Barona iela 33a-3, Rīgā.

Aptauju Centrs - Nepilda apsolīto

Nepilda apsolīto Labdien, nesāciet tērēt savu laiku šinī krāpnieku kantorī.Nekādas dāvanu kartes te netiek izsūtītas un nekādas atbildes uz jūsu jautājumiem netiek sniegtas.Savu dāvanu karti jau gaidu divus mēnešus un šaubos ka sagaidīšu.Sūtīju viņiem jautājumu kad karte būs kādas 4tras reizes un atbildes kā nav tā nav!SECINIET PAŠI!Jūsu vietā savu laiku šajā lapā nekavētu! Blēžu kantoris,brīnums ka neviens vēl nav pievēris šos krāpniekus.

Aptauju Centrs - Negodīga prakse, naudas neizmaksā..

Negodīga prakse, naudas neizmaksā.. Nopelnīto aptauju naudu dāvanu kartes veidā jau otro reizi tā ari neatsūta. Sazināties nav iespējams jau gadu... Uzskatu, ka tas nav godīgi ret lietotāju, jo aptaujas tika pildītas regulāri un noteikumos minēts, ka par to tiks saņemta atlīdzība. Tātad tas neatbilst patiesībai un ir tīrāka krāpšana. Nevienam no draugiem nerekomendēju šo adresi un nākotnē to negrasos darit.

Aptauju Centrs - Neatbild uz e-pastiem, nevar atjaunot paroli

Neatbild uz e-pastiem, nevar atjaunot paroli Jau kādu brīdi esmu registrēta šajā mājaslapā un vienmēr pildīju visas aptaujas, kuras ienāca man e-pastā. Taču diemžēl gadījās tā, ka aizmirsu paroli. Izvēloties mājaslapā izvēli "atjaunot paroli" parādās ziņojums, ka turpmāka informācija pieejama e-pastā, taču neko neesmu saņēmusi. Pēc tam uzrakstīju e-pastu uz [slēpt]@aptaujucentrs.lv atbildi nesaņēmu un tā vairākas reizes. Neliekas pārāk atbildīgi

РешеноAptauju Centrs - Neizmaksā atlīdzību, neievēro līguma noteikumus

Neizmaksā atlīdzību, neievēro līguma noteikumus Kā jau visi AptaujuCentrs.lv mājaslapas lietotāji, godprātīgi aizpildīju viņu sūtītās aptaujas anketas un sakrāju savus nopelnītos līdzekļus. Pienāca laiks līdzekļu pieteikšanai, bet acīmredzami, šos līdzekļus man nesagaidīt. It kā 10 eiro nav diža summa par ko strīdēties, bet palasot portālā sūdzības par šo kompāniju, var secināt, ka mēs esam izmantota kā lieliska mērķauditorija šīs kompānijas peļņas nolūkos! Ja var ticēt esam 41 900 cilvēku, kuri nes peļņu šai kompānijai, un tas skaitli...

Aptauju Centrs - Krāpšana

Krāpšana Skatijos, ka te jau ir sūdzības par šo lapu. Arī mani piekrāpa. Gaidu savu 10€vērto dāvanu karti jau otro mēnesi un kā nav, tā nav.. Neiesaku pildīt viņu aptaujas, jo tāpat uzkrājumu neizmaksā. Iztērēts būs tikai un vienīgi jūsu laiks. Krāpnieku bodīte. Uz e-pastiem neatbilda vispār. Ignorē nekaunīgi.

Aptauju Centrs - Neizmaksā atalgojumu

Neizmaksā atalgojumu Nu arī manai pacietībai pienācis gals. Aptaujas cītīgi pildīju, sakrājot nepieciešamo punktu skaitu, pieteicos atlīdzībai - dāvanu kartei, bet jau vairākus mēnešus neesmu sagaidījusi. Sūtīju vairākus e-pastus, atbildes pilnīgi nekādas. Žēl...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы