Apavimazajiem.lv

E. Prekybos Greupe SIA
Адрес: Aukstaiciu ielā 6
vilna
Lithuania - LT-11341
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67660788
Категория: Магазины / Торговля  •  Магазины детских товаров

Рейтинг Надежности

100%
Жалобы
2
Разрешенные
2
C ответами
0
Посмотреть статистику

Apavimazajiem.lv - Жалобы и отзывы

РешеноApavimazajiem.lv - Neatgriež naudu, apavus nemaina, ignorē

Neatgriež naudu, apavus nemaina, ignorē Pasūtīju bērnam apavus no šīs mājaslapas, izmēru izvēloties saskaņā ar tabulu. Apavi tika atsūtīti ātri, pasūtītais izmērs, bet mēri atšķīrās par 1cm! Rakstīju ar lūgumu atdot naudu vai samainīt apavus, turklāt neuzskatu, ka man būtu 2x jāsedz sūtīšanas izmaksas maldinošas informācijas dēļ. E pastus ignorē, sazvanīt nav iespējams! Acīmredzot, vēlas novilcināt 30 dienas, kurās “solot” iespēju atgriezt preci. Milzīga vilšanās, jo mājas lapa viesa uzticību, cerēju uz vairākkārtēju sadarbību.

РешеноPrekybos Grupe SIA E. / Bērnu Apavi D.d.step - Nepareizs izmērs, kurš neatbilsts pasūtījumam, atteicas mainīt

Nepareizs izmērs, kurš neatbilsts pasūtījumam, atteicas mainīt Pasūtīju 31 izmēru, man atsūtīja 29 un apgalvo ka es pati to izvēlos. Mainīt atteicas. Es izvēlējos izmēru pēc ražotāja tabulas 31, man atsūtīja 29. Izmērs norādīts uz kastes, uz apavu zolēm. Pārdēvējis izvēlas 29 izmērus man atsūtīt, kā apgalvoja vēstulē, ka viņi tā mēra paši zoles un apšauba ražotāja tabulu un uzskata ka man vajag 29, gan bija sūtīts 31.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы