Amanti

Amanti SIA
Адрес: Jūrmalas gatve 16a
Rīga
Latvia - LV-1083
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 29763909
Время работы: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
закрыто
закрыто
Категория: Услуги
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Amanti - Жалобы и отзывы

Amanti - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju glāzes uz kazām ar gravējumu. Ļoti plaša izvēle, patika ka ir daudz varianti. Bet mājas lapā nav iespēja atstāt komentāru pasūtījumam - tāpēc ierakstīju to gravējumu laukā. Biju gaidījusi ka ar mani sazināsies, precizēt pasūtījumu. Neviens nesazinājās un uz zvaniem (numuri norādīti mājas lapā) neatbildēja! Pēc divām nedēļām (kad jau pasūtīju glāzes citā vietā!) atrakstīja sms - gatavs, brauciet pakaļ. Kad apskatījos glāzes sapratu, ka viņi daļu no mana komentāra iegravēja! Kas par...

Amanti - Slikts serviss

Slikts serviss Izsaku sūdzību par šo firmu. Pasūtīju mičošanas komplektu (hūte, brūna pīpe, balts lakats un balts priekšauts) saņēmu sūtījumu, cepure visa ir ar līmi, lente vispār par mazu, priekšauts netīrs, pīpe baltā? ! Krāsā. Un viss, ko viņi atbildēja, lai pati tieku galā ar visu to, un sāka ignorēt vēstules. Ļoti "jauka" kompānija.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы