Altero

Altero SIA
Адрес: Mūkusalas iela 42A
Rīga
Latvia - LV-1004
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 26583144
Информация: Kredīts internetā. Kredītu kalkulators. Aizdevumu salīdzināšana.
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Бизнес / Финансы  •  Лизинг и Кредит
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

13%
Жалобы
4
Разрешенные
0
C ответами
3
Посмотреть статистику

Altero - Жалобы и отзывы

Altero - Kredītņēmēju maldināšana

Kredītņēmēju maldināšana Labdien! Bija interese par kreditēšanas iespējām un izlēmu izmantot, tik daudz reklamēto - altero.lv, kredītu salīdzināšanas platformu, arī paskatoties mājas lapā, bija ļoti pieņemams procentu piedāvājums, taču realitāte ir pavisam citāda, nebiju pat pieteikumu līdz galam aizpildījusi, kad jau zvanīja un mudināja, aizpildīt, lai varētu ātrāk, sūtīt piedāvājumus, arī tas pats, kas šeit jau minēts, pilnībā ignorē to, ka cilvēks ir darbā un nevar runāt, par piedāvātajām procentu likmēm, vispār...

Altero - Ļoti nejauka komunikācija

Ļoti nejauka komunikācija Iesniedzu datus altero mājaslapā, biju ieinteresēta par summām. Kādu laiku atpakaļ arī biju vērsusies altero un zinu ka viņi zvana uz telefonu lai pārrunātu detaļas. Toreiz bija ļoti pozitīvas meitenes, kas bija ļoti jaukas. Šoreiz man nebija ne laika runāt (jo biju darbā) gan arī bija vajadzīgs laiks pārdomām. Pēc pus stundas zvans no Altero, bet diemžēl uz frāzi "tagad nevaru runāt" bija tūkstoš jautājumi, kur, kad, kas utt. Jau tajā brīdī nejūtos omulīgi runājot ar operātoru jāni...

Altero - Necilvēcīga attieksme

Necilvēcīga attieksme Esmu strādājusi šajā uzņēmuma. Tas bija drausmīgi, tieša vadītāja visu laiku neapmierināta. Visu laiku prasa atskaitīties par katru darbību, kolēģi kā vergi tur strādāja. Marketinga iegulda daudz, bet biroja pat nav virtuves kur paēst. Galds 80cm un dators + krēsls, kas piedzīvojis nevienu vien tējas izliešanu. Neiesaku atbalstīt šo necilvēcīgo iestādi. Darbinieki, kas tur strādā ir spiesti zvanīties līdz bezsamaņai, kamēr ir vainu iesniegums Pr datu dzēšanu vai darījums.

Altero - Slikts serviss

Slikts serviss It kā tiek piedāvāts tikai salīdzināt - bet vēlāk nevari tikt no viņiem vaļā. Zvana un zvana- ņemiet šo, ņemiet to. Kā arī saraksts ar piedāvājumiem ir pārāk īss. Kaut gan Partneru sarakstā ir krietni vairāk kredīta kompāniju. Vel pusei no saraksta netiek atspoguļota atbilde - raksta "procesā".

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы