Ādažu Čipsi

Orkla Confectionery & Snacks Latvija SIA
Адрес: Jaunkūlu 20,
Ādaži
Ādažu nov.
Latvia - LV 2164
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67709200
Факс: +371 67080391
Категория: Магазины / Торговля  •  Продукты питания
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
17
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Ādažu Čipsi - Жалобы и отзывы

Ādažu Čipsi - Mani mīļākie čipsi

Mani mīļākie čipsi Ādažu čipsi ir vienkārši mana priekšlaicīgā mīlestība! Katrs kraukšķis mani nogādā atpakaļ laikā kad mēs visi bijām mazi un bezrūpīgi kraukšķojām savus iemīļotos čipsus. Pavisam nesen ievēroju, ka tagad ir atgriezušies pārdošanā– bekons, ego un ripuļi. Ādažu čipsi ir kā mazi ceļojumi atpakaļ laikā, radot jaukus atmiņu mirkļus un siltas sajūtas. Tie ne tikai ir garšīgi, bet arī atver ceļu uz mazajiem brīžiem, kas padara manu dienu gaišāku. Mani mīļākie čipsi.

Ādažu Čipsi - Krāpšana

Krāpšana Diemžēl saskaroties ar šo čipsu kvalitāti ir ļoti grūti un tiešām lielas sirds sāpes no Gronengrova, jo šajās pakās atradu 30 cm garu citplanētieti, uzskatu un saprotu ka medikamentus man nav devuši jau 3 dienu, bet kā psiholoģiskās slimnīcas pacients nevarēju atrast sūdzības aili par viņiem, doktordesa, cieņā: Lauris bergs (gronengrovs) . Chipsssss

Ādažu Čipsi - Жвачка в чипсах !?

Жвачка в чипсах  !? Купил я значит чипсы adazu со вкусом Britu Salam . В процессе употребления мне в рот попалась какая то частичка с привкусом мяты размером чуть меньше чем зуб , я ее тут же выплюнул . И потрогал пальцами - липкая на ощупь , и оставляла частички сахара на пальцах. Adazu вы там охренели ? жеванную жвачку подкладывать , после этого я никогда не куплю продукцию от данной компании !

Ādažu Čipsi - Brāķis

Brāķis Iegādājoties diļļu čipsus, konstatēju ka čipsiem nav diļļu garša, kā pliks kartupelis, bez garšas, domāju ka man izliekas bet tad pagaršoja arī citi ģimenes locekļi un teica tieši to pašu, kartupeļus izceptus bez garšas arī mājas varēju ēst.. Esmu vīlusies, nekad nav šādi gadījies, pirkām šos ikdienā 😒

Ādažu Čipsi - Slikta kvalitāte

Slikta kvalitāte Sveiki! Kā liels Dillu Ādažu čipšu cienītais jau entos gadus izvēlos tik vien vienīgi vienu un to pašu, bet nu jau kuro reizi man gadās trāpīt uz loti sliktas kvalitātes čipšiem kāds piededzis melnums tas nu ta kā būtu jau pieradums katrā pakā bet šoreiz rakstu tapēc ka gribu vērst jūsu uzmanību ka tā nav pirmā reize ja kaut kad lasīsiet šo sarakstīto tad lūdzu pie galvenās pārbaudes kontroles ir loti jāpiestrādā jo par samaksāto čipšu palu knapi graužu var teikt ar piepūli kur nu vēl sagadā baudu... Ja vajadzīgi foto atēli vai tā pate čipšu paka varu jums vinu atgriest! [slēpt]@inbox.lv

Ādažu Čipsi - Krāpšana

Krāpšana Sveiki, cilvēki kas dzīvo pagastos gluži kā es dzīvoju Pelčos. Vai man nav tādas tiesības piedalīties loterijās ja es pērku čipsus savā dzīvesvietā un maksāju par viņiem naudu, Ādažu čipsi nav parūpējušies par to lai varētu visi piedalīties. Pelčos uz visām precēm salīmē Cenas, viņi nepīkstina svītrkodu, tikai ievada summu, tad kā lai es spēlēju loteriju ja man čekā neparādās kad esmu pircis čipsus. Ādažu čipsiem būtu jānodrošina iespēju piedalīties jebkuram, savādāk tā izkatās pēc krāpšanas.

Ādažu Čipsi - Ekskursija ar gidu

Ekskursija ar gidu Ar grupu bijām ekskursijā. To vadīja divas meitenes. Viena (blonda) bija ļoti jauka un izpalīdzīga, kopīgi pasmējāmies. Tiešām lieliska gide. Otra (brunete) - tik riebīga un žulta. Bērniem brauca augumā un nevienu priecīgu, jauku vārdu no viņas nedzirdēt. Briesmīga, riebīga gide. Nenovēlu, lai arī jūsu ekskursiju vadītu kāds, kas acīmredzami to nevēlas darīt.

Ādažu Čipsi - Krāpšana

Krāpšana Ādažu čipsi loterijā, čipsus grauž un ceļo daudz, (laime lidojumu biļetes un čipsus katru nedēļu un galveno balvu 5000 euro 03.08.2019-30.08.2019 čipsu paciņas pārdošana bet reģistrēties kur loterej nau. Problēma atrisināta bet nesaprotu kā var laist apgrozībā paciņas ar loterej kura tikai notiks. Kuras nau iespējams reģistrēt pat izlasīt sīkākus loterej as noteikumus... Tikai jārigestre par pirkuma čeku ka jāsaglabā nau nekādas informācijas.

Ādažu Čipsi - Slikts mārketings

Slikts mārketings Vēlos izteikt sūdzību par Ādažu čipsu veidotākas akcijas "Ballītes Jauda - Čipsi Un Nauda" negodīgu mārketingu. Čipsu iepakojumi ar šo akcijas preču zīmi bija pārdošanā jau krietni pirms akcijas sākšanās, pirkums tika veikts 16.06, bet akcijas sākums ir - 2.07 līdz 31.08 un akcijā var piedalīties tikai čeki, kuri veikti datumos no 2.07 - 31.08. Šajā gadījumā tas it ļoti negodīgs akcijas mārketings, jo pircējs ticis "uzķerts" uz vēl nesākušos akciju, kurā nemaz nav tiesīgs piedalīties. Jūto...

Ādažu Čipsi - Обман

Обман Купила чипсы Adažu с сыром, а они оказались без вкуса вообще. Главного ингредиента, того из-за которого я вообще выбрала эти чипсы просто не было. Вроде мелочь, а неприятно. Высказать притензию некому и некуда, с сайта имейл не отправляется выдавая ошибку, на Фейсбуке игнорируют сообщения. Разочаровали.

Lays čipsi - Nevar atrast kodu

Nevar atrast kodu Tika veikta čipšu iegāde, kuru iepakojums bija marķēts ar akcijas nozīmi. Uz iepakojuma esošā informācija liecināja par to, ka iepakojuma iekšpusē jābūt atrodamam kodam, kuru pēcāk iespējams piereģistrēt produkta mājaslapā un piedalīties izlozē. Pēc tuvākas iepakojuma inspekcijas nācās secināt, ka kodu atrast nav iespējams. Tika mēģināts sazināties ar izplatītāju, taču izplatītāja tālruņa automātiskais atbildētājs informēja par darba laiku no plkst. 9:00-17:30, lai gan zvans tika veikts precīzi 16:07.

Ādažu Čipsi - Palmu eļļa - Ādažu Čipsi

Palmu eļļa - Ādažu Čipsi Vairs nekad nepērku (jau 4 gadus) Ādažu Čipsus, kopš atklāju ka tie satur palmu eļļu - vislētākā un viss sliktākā no eļļām, kas palielina asinsvadu un sirds slimību risku.. Raksti internetā: "What Are the Dangers of Palm Oil?" http://www.livestrong.com/article/198975-what-are-the-dangers-of-palm-oil/ "The dangerous ingredient you’re eating—and don’t even know it" http://www.eatingwell.com/blogs/health_blog/the_dangerous_ingredient_you_re_eati... Zinātniskie...

Ādažu Čipsi - Par saturu pakas

Par saturu pakas Atnakot majas es atveru čipsu paku un protams ieberu trauka cipsus kur laikam sastava naca vecs beigts videja auguma zirneklis tas bija tik pretigi piedod bet es domaju ka ta aparatura ko jus parbaudat vai ir nepiederigas lietas neder un man slikti paliek tagad.....tikai del adaza cipsiem un protams nekavejoties nonemu nost cipsus un nofotografeju iznakumu

Ādažu Čipsi - Palmu ella (Adazu cipsi - nabagu bizness)

Palmu ella (Adazu cipsi - nabagu bizness) Biju nopircis pasu lielako adazu cipsu paku, krejuma un sipolu, tagad edot, apskatiju paku, ieraudziju sastaavaa: Palmu ella, uzreiz izmetu misenee, nozeloju ka tereju naudu uz taadu meeslu. Adazu cipsi tik zemu kritushi, ka lieto nabagvalsts ingredientu - palmu ellju.. Baigais kvalitatiivais bizness, visur agraak tik reklameejas ar savu zaljo karoti un vel nez ko.. Liek klaat vismeslainako sastavdalju palmu ellju, no kuras aug ciet asinsvadi, un rodas asinsrites trauceejumi un sirds slimiibas..+ vel pakas izmeers, tas ir palielinaats un puse no produkta vispaar neeksistee tajaa iepakojumaa..

Ādažu Čipsi - loterija

loterija Nu tie puiši vai meitenes, kuri izdomāja šo viktorīnu ar reģistrāciju! Pilnīgs sviests! Paskataties, kā to izdarīja Jāņa Rozes grāmatnīca. Patīkami un vienkārši, saprotami un visiem piejejami.

Ādažu Čipsi - loterija

loterija Vel joprojām iet loterija, tipo čīpšu paciņā ir naudas pusīte, ja atradīsi otro pusi, tad ej uz pastu un samaini pret īsto naudu ! man jautājums, vai arī citiem kaudze tikai kreisās pusītes???? Vai ir tāds kas atradis to labu un samainīja naudu. Ja kas, varam apvienoties un samainīt p0re naudu :-) bet domāju, ka tādu nav! Piedalījos arī citās adažu cipsu loterijās - polnijs fufel tas vissssss...zaudēju pedējo ticību.. toreiz bija šausmīgi daudz cilvēku piedalījušies..bet vinnējis tikai 2 cilv...

Lays čipsi - Roza poga

Roza poga Nopirku maksima Lays cipsus! Tur paka atradu pogu! Tas bija diezgan pretigi pec ta vairak nevru paskatities uz Lays cipsiem! Un Jums ari iesaku nepirkt!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы