4pc.lv

Viva Latvia SIA
www.4pc.lv
Адрес: Maskavas iela 261 - 205 kab.
2. stāvs
Rīga
Latvia - LV-1063
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 28872877
+371 25502200
Информация: Juridiskā adrese:
Krišjāņa Valdemāra iela 20 - 12,
Rīga, LV-1010
Время работы: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Магазины / Торговля  •  Интернет магазины

Рейтинг Надежности

13%
Жалобы
40
Разрешенные
5
C ответами
0
Посмотреть статистику

4pc.lv - Жалобы и отзывы

4pc.lv - Ne saņemu naudu , ka ari produktu

Ne saņemu naudu , ka ari produktu Год назад заказал процессор и жёсткий диск с сайта, по итогу время доставки постоянно переносили товар так и не доставили, кучу раз писал и звонил им никакова ответа, деньги не вернули, выходит что украли сумма в раене 200€ если потребуеться могу с банка выписку прислать

4pc.lv - Nav komunikācijas un preces

Nav komunikācijas un preces Labdien! Neēsmu vienīgā. Septembrī esmu samaksājusi par telefonu ap 70€, nebija atbildes par piegādi, telefonu neceł. Tajā laikā vēl strādāja mājaslapa, kur visu laiku bija ievietots teksts “gaidam preci noliktabā. Tagad secināju, ka vairs nemaz tāda veikala nav. Vai var kāds palīdzēt atgūt samaksātu naudu? Biju sazinājusies ar banku, bet atbildēja, ka palīdzēt nevar.

4pc.lv - Обман

Обман Более 2х месяцев нет связи с магазином. На звонки не отвечают практически с момента покупки, сайт пропал (4pc.lv) . Предоплата была взята 100%. Обман. Ни товара, ни денег, ни продавцов! Подтверждение покупки - копия чека и бланка заказа в приложении. Жду возврата денег!

4pc.lv - Slikts Serviss

Slikts Serviss Народ, пострадавшие. Пишите о своих заказах на почтовый ящик: [slēpt]@riga. Vp.Gov.lv сайт: http://www.vp.Gov.lv/?Id=153&print=1 именно туда ptac направил запрос на криминальный процесс против 4pc.lv. Опишите свою проблему, приложите счета и потребуйте разьяснения ситуации. Это конечно маловероятно что ответят, но хоть что-то. Хоть какой-то шаг вперёд. Чем больше напишет, тем лучше. Можно так же туда позвонить, если есть желание. Телефоны указаны на сайте.

4pc.lv - KRĀPŠANA, slikts serviss

KRĀPŠANA, slikts serviss В сентябре заказала встраеваемую духовку. Позвонили, сказали, чтоб начать оформление заказа наобходимо осуществить платёж. 4 октября оплатила заказ, перечислила 241€. С тех пор связаться с ними невозможно. Телефон не отвечает. Один раз ответили на е-mail о переносе заказа. Попросила вернуть деньги! Каждую неделю магазин сообщал о тех. проблемах и переносили дату возобновления работы. В общем ни товара, ни денег до сих пор не получила! Сайт www.xmibilais.lv больше не работает. Надо писать заявление в полицию!

4pc.lv - Обман

Обман Es pasūtīju televizoru SAMSUNG UE32M5502 04.09.2017. internet-veikalā 4pc.lv, kurš atrodas Rīgā, Maskavas ielā 261, 205.kabinetā. Veikals pieprasīja priekšapmaksu 100% apmērā, t.i. Eur 315,94, ko es nekāvejoties pārskaitīju. Man bija solīts ka prece būs piegādātā astoņu darba dienu laikā, kas izpildīts nebija. Ar grūtībam piezvanot uz numuru 28872877 un pieprasot atgriest naudu saņemu atbildi –sūtiet pretenziju elektroniski, ko es arī esmu izdarījs. Pēc sarakstīšanas saņemu paziņojumu ka 10...

4pc.lv - Krāpšana 100%

Krāpšana 100% Pasūtījums nr. I/38812 un nr. I/38903 no Š.G. Jūnija beigām. Visu laiku solīja piegādāt preci. Muļķoja mani nu jau pusgada garumā. Pietiek! Šonedēļ eju rakstīt policijā iesniegumu par krāpšanu. Ja ir vēl kādi cietušie par palielākām naudas summām (domājams virs eur100, - teiksim) , tad rakstiet man uz [slēpt]@inbox.lv te rādās jāsniedz kopējs maksātnespējas pieteikums, lai beidz apkrāpt Latvijas iedzīvotājus!

4pc.lv - Krāpšana

Krāpšana Prece tika pasūtīta 21,07,2017 sūtījuma Nr. OI/8064/40534, kopējā summa 105,65, tika momentāli izrakstīts Faktūrrēķins Nr.: I/40534, kur bija iekļauta prece plus sūtīšana. Solīja preci piegādāt pēc 10 dienām, preci nepiegādāja ne pēc 10, ne 20, ne 30 dienām un 17,09,2017 iesniedzu iesniegumu par naudas atgriešanu. Naudu neatgrieza, turpinu gaidīt.

4pc.lv - Krāpšana

Krāpšana Tikka pasūtīta prece bet jau mēnesi prece nav saņemta un veikals tehnisku iemeslu dēļ ir slēgts ik nedēļu tiek norādīts cits datums līdz kuram veikals būs slēgts. Un uz norādīto epasta adresi ir nosūtītas vairāk kā desmit ziņas un uz šīm ziņām netiek sniegtas atbildes.

VIVA Latvia SIA - Krāpšana

Krāpšana 3.10.2017 veicu pasūtījumu interneta veikala xmobilais.lv. Pēc 10 minutem man pārzvanīja veikala darbinieks un paprasīja apmaksāt preci (274eur) . Teica ka 10 dienu laikā prece būs piegādāta. Tā jau pagāja 4 nedēļas, ne preces, ne naudas nav. Sazvanīt veikalu nevar un. Pieprasīju naudas atgriešanu, bet uz ēpastu neviens neatbild. Aizbraucu uz norādīto veikala adresi, bet veikals tur vairs neatrodas. Kur meklēt, kur zvanīt, nezinu. Jāiet policijā.

4pc.lv - Nepigada preci, neatbild uz e-pastiem un zvaniem!

Nepigada preci, neatbild uz e-pastiem un zvaniem! Pasutiju preci pirms menesa. Solija 10-15 dienu laika piegadat, bet protams nepiegadaja. Rakstu epastus neviens neatbild, vairakas reizes esmu meginajis sazvanit, neviens neatbild. Palasot ieprieksejas sudzibas neko jauku neredzu. Prece ko pasutiju ir Vertagear SL4000 kresls, samaksaju ar prieksatmaksu, 308 Eur.

4pc.lv - Krapšana

Krapšana Veicu pasūtījumu mājas lapā 11.09 un apmaksāju to intenet/bankā. Joprojām neesmu saņēmusi preci. Uz daudziem telefona zvaniem ne reizi nav atbildēts. Uz e-pastiem dažreiz atbild. Prasīju naudu atpakaļ, to apsolīja atmaksāt 3-10 dienu laikā, bet joprojām neesmu saņēmusi atmaksu. rīt sazināsos at PTAC. Ieteicu arī pārējiem upuriem zvanīt viniem nevis rakstīt sūdzību tikai te, jo slikta atsauksme šajā lapā īsti neko nemaina.

4pc.lv - Neatgriezta nauda

Neatgriezta nauda 16.08.17 pasūtīju kārtridži 3D printerim ( 54,95 euro kopā ar Omnivas piegāde), bēt pēc divām dienām pārdomāju tos pirkt. Uzrakstīju uz e-pastu vēstule, ka gribu atcēlt savu pasūtījumu. Man atnāca atbilde, ka ok, pasūtījums ir anulēts un nauda būs atgriezta 10 darba dienu laikā. Uz 26.10.17 naudas vēl nav, uz e-pastu un telefon numuriem ne kas neatbildē.

4pc.lv - Krāpšanās

Krāpšanās 22.septembrī veicu preces pasūtījum ar piegādi uz Omniva pakomātu (>37 EUR ar pasta izdevumiem), saņēmu ēpasta apstiprinājumu, ka prece ir noliktavā un lai uzsāktu pasūtījuma izpildi nepieciešams apmaksāt priekšapmaksas rēķinu, ko arī izdarīju šajā pašā dienā , tad saņēmu apstiprinājumu, ka pasūtījuma izpilde uzsākta un preces piegāde būs 5 līdz 6 darba dienu laikā. Pēc 10 darba dienām, rakstīju un jautāju, kā tad sokās ar pasūtījuma izpildi, saņēmu atbildi, ka preces piegāde aizkavējas un...

4pc.lv - Krāpšana - naudu saņēmi, preci nesūta, sazināties nav iespējams

Krāpšana - naudu saņēmi, preci nesūta, sazināties nav iespējams 5. oktobrī veicu preces pasūtījum (>50 EUR), solījās 10 dienu laikā preci sagādāt un to varēšu izņemt viņu birojā. Padsmitajā oktobrī pārcēla preces piegādi uz vēlāku laiku. Tagad veikals uz saziņu vairs nereaģē - uz e-pastiem neatbild, uz telefonu nav sazvanāms. Turklāt kontaktu sadaļā norādījuši paziņojumu, ka tehnisku iemeslu dēļ veikals līdz 30.oktobrim slēgts...

4pc.lv - Обман. Не возврат денег.

Обман. Не возврат денег. В начале августа сделали заказ в этой компании. Номер заказа oi/8064/41758. 16 августа сообщили, что товар доступен и ждут оплаты и в течении 10 дней доставят товар. Через 10 дней товар не доставили, попросили отсрочку, еще через 10 дней товар не был доставлен. Мы попросили вернуть деньги и нам было сказано, что в течении 3 дней деньги вернут. К сожалению, ни через 3 дня, не через 10 дней деньги не вернули. Сначала отписывались, перенося сроки возврата на новые числа, потом вовсе перестали...

VIVA Latvia SIA - Neesmu sanemusi preci

Neesmu sanemusi preci Labdien, Vēlos atrisināt radušos situāciju ar manu pirkumu OI/8064/44206. Es neesmu saņēmusi ne preci, ne arī iepriekš samaksāto naudu par to - par naudas atgriešanu mēs iepriekš bijām jau vienojušies e-pasta sarakstē. Ja tas netiks izdarīts šīs darba nedēļas laikā, tad sazināšos ar savu Banku par naudas atgriešanu. Cerot uz saziņu, Olesja

РешеноVIVA Latvia SIA - Krāpšana

Krāpšana Iegādātā prece RigaShop interneta veikalā saplīsa. Nogādāju norādītajā servisā, kur pēc 1 mēneša paziņoja, ka nav iespējams salabot. Iedeva aktu, ar kuru jāgriežas pie pārdevēja, kas atgriezīšot naudu. Naudu tā arī neviens neatgrieza. Prece uz rokām vairs nav- palika servisā. Uz e-pastiem neviens neatbild. Uz telefona zvaniem neviens neatbild. Nepērciet neko RigaShop, 4pc, moblive veikalos un jebkur, kur redzat SIA VIVA LATVIA vai VIVA TRADE nosaukumus!

VIVA Latvia SIA - Krāpšana

Krāpšana 04.09.2017. pasūtīju un apmaksāju Samsung printera kārtridžu par 52,32 Eur. Solīja izsūtīt uz pakomātu 10-15 dienu laikā. Šodien ir pagājušas 44 dienas. Divas reizes izdevās sazvanīties. Abas reizes tika pārlikti piegādes termiņi. Trešo reizi sazvanīties nevar - neviens uz zvaniem neatbild.

SIA VIVA LATVIA (4pc.lv) - Krāpšana, melošana, slikts serviss

Krāpšana, melošana, slikts serviss Pasūtīju mobilo telefonu 06. septembrī. Ar mani sazinājās un informēja ka viņiem nav uz vietas šis telefons, un tieši kā reiz arī es pārdomāju par modeli, un es pieprasīju citu telefonu, mazliet lētāku, teica ka piegādās nedēļas laikā, tātad līdz 13 septembrim, un lika uzrakstīt iesniegumu lai atgriežu starpību. Starpību atgriežot 10 darba dienu laikā. Telefonu nesaņēmu, starpību nesaņēmu, zvanīju aktīvi, sūri iet ar atbildēšanu, bet pēc 30 reizes man beidzot pacēla.Nu jau bija 19. septembri...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы