Čili Pica - kauns pavāriem!
iegriezāmies vienā čili picā kopā ar vīru. apsēdāmies pie galda un pasūtijām 2 picas . vienu pārlocīto Turīnas un otru pārlocīto Gardēžu. kad lasijām ēdienkarti bij minēts ka picas sastāvā ir vistas gaļa ,ananāsi. otrā pica asa ar šampinjoniem, čili . aso ņemu sev . tā kā vīram problēmas ar veselību asu ēdienu nedrīkst. labi , gaidijām minūtes 20. atnesa mums ilgi gaidīto picu . nepietika ar to ka picas tika samainītas vietām, sapratām to kad sākām griezt. labi, samainijām atpakaļ. ok, es ēdu un nevaru saprast kur ir solītā gaļa, čili un visi labumi kas aprakstīti. otrā picā bij tikai siers! kur palika ananāsi, un vistas gaļa? pats nepatīkamākais bij beigās! kad vīrs bij jau picu gandrīz līdz galam apēdis no picas tika izvilkts paliels gabals čili pipara, kuru viņš protams uzkoda! visa pica ar sieru un tikai un pašās beigās ass pārsteigums. es jau sāku uztraukties ka viņam nepaliek slikti. tā arī bij! kad menedžerim pajautāju cik dienas strādā pavāri, viņš atbildēja , ka pusotru gadu! un neviens par picām neesot sūdzējies. izstāstiju problēmu, protams tika piedāvāta cita pica , bet es atteicos vēl vienu pārsteigumu negribētu saņemt. tagad jautājums ir tāds: 1) pēc kādiem ielikumiem un kalkulācijām strādā čili picas pavāri? cik gramiem ir jābūt picā gaļai, cik sieram, un ja ir pateikts nepievienot neko asu un ķiplokus tajā skaitā, tad kāpēc tas vienalga tiek darīts! ? manā skatijumā pavirši un nevērīgi pagatavotas picas! īstenībā nebij baudāmas. tā bij pirmā un pēdējā reize kad eju ēst uz čili picu! nekad ,nekur nesūdzos par ēdienu , bet te man mērs bij pilns.
Комментарии (1)
Nejauc pavārus ar picu cepējiem, man kā šefpavārm to dzirdēt ir ļoti sāpīgi.