Čili Pica - Darbs
Sveiki...Gribēju Jums pastāstīt par darbiņu ko piedāva Cili pica...pilnīgs sviests..Pati tur esmu strādājusi, neka diži laba tur neesmu redzējusi..:( No Direktores puses neko labu negaidi, pat ja tu daudz strādā, pateiks pats vainīgs, Kaut bieži to no tevis prasīs (tur viens neiznāca, tur otrs...Tur zapara un tāda garā...) Strādāju par pavāru, un redzēju kā izturas ar šefpavāriem(kā pret vergu) Viņiem neinteresē kādas tev ir problēmas...Direne pat bij teikusi ka jaizvēlas vai nu darbs vai personīgā dzīve..:( Kad ciemos brauc Osis Andis...tad direktore pret visiem tik laipna...Stāsta ka picērijā viss ir kārtībā, un cik labi tur iet...:(Neko jaunu nevar nopirkt...un arī salabot..Biju teikusi ka man ledusskapis rāda jau 20 grādus, bet atbilde bij tikai ka nav naudas(Jo visu naudu iztērējām roku papīram un pārējām higiēnas lietām, kas ir nepieciešamas darbam) Vai tas ir normāli???Algas arī nekādas diži lielas nav, nav vērts vergot pa tādu naudu...Un 100% ka tie kas sēž ofisā nezin kas īsti notiek picērijās...Darbinieki viens aiz otra iet prom, bet neviens nepajautā KĀPĒC? nevienu tas neinteresē, pat vārdu PALDIES nevar pateikt...:( kāpēc picēriju vadītāji nevar parādīt Skadmanim, Osim un Rešetņikovam kas īsti notiek picērijās..Kas viņi tur vispār pa zvaigznēm ka kad mums bij pilns ar klientiem, čeki bij nenormāli daudz, ka pat klientiem bijam teikuši ka ēdienu jāgaida 40-60 minūtes...Bet redz kad ierodas tās zvaigznes tad ēdienam ir jābūt gatavam jau 15 minūšu laika un nedod dievs vēl tomātus nepareizi saliksi salātos varēsi pārtaisīt līdz tiem būs pa prātam..un tādā garā..un šokā nevienu reizi biju par to ka klienti redziet var pagaidīt!!!...zaparas laikā nav iespējam uztaisīt ideāli smuku ēdienu(bet pat tehnologiem ir nospļauties uz visu, jo viņi laikam aizmirsa kā ir STRĀDĀT, nevis darbā staigāt riņķī dzert kafiju un teikt pavāram kad viņš ir duraks, dīvainītis, nevar ēdienu uztaisit kad viņam kalkulācijas priekšā...Bessiiiii, ...tehnologi neredz laikam ka ir zaparas, bet neviens tehnologs nepakustinās savu roku lai kaut vienu ēdienu palīdzētu uztaisīt...labi pavars var taisīt smuki, bet kad iedomājas cik pavāri strādā virtuvē???Labi ja divi...bet sagataves kad taisīt?? Tikai māk gudri runāt..Jo šefi jau arī nenāk palīgā, viņiem arī it kā pašiem daudz darba...:( visu laiku ir jātaupa stundas...neviens tev pat nepaprasīs vai tu tiksi galā vai nē?? Nekādas cieņas no vadības puses...Piemaksas vari dabūt ja labi ielīdi dirsā direktorei, savadak to nevar nosaukt, ..Vai 15LS var nosaukt par piemaksu pie algas???ja tu atteicies kaut vienu dienu iznākt darbā kad tev palūdza pat santīmu vari negaidīt klāt pie algas...Un kas par smieklīgām pusdienām>?? bet pa pusdienlaiku viņi noteikti noņems no tevis stundu no darba laika(stradā 9as viņi maksā par 8ām!!)Forši ne??/bet darbinieku dienā var pabarot par 50 santīmiem(Zupa un otrais ēdiens)???ja tu saki ka tu ko neēd tad tev tipa iedos 50 santīmus un ej un nopērc sev zupu un otro..:) tas tak ir smieklīgi..:) Tu vari rauties uz 3 amatiem bet tev maksās vienu un to pašu zemāko likmi!!:) Smieklīgi...;)Līdz asarām...Cieņas nekādas...Neiesaku nevienam iet tur strādāt!! Padomājiet par savu algu(jo pa visām nakts stundām un virsstundām tur neviens Jums nesamaksās kā vajag).Smieklīgas algas pārskaita uz konta, bet to ko maksā uz rokas tur arī novilks nodokļus un pieliks klāt pie Cili Picas budžeta.Cik arī zinu pat kurjeriem aizliedz izsist visus čekus(melna kase).Kur viņi liek to naudu???Jo picērijas plāns dienā ir ap 1.000 latiem un vairāk...Vai VIDā to kāds pamana ka darbiniekam dažreiz uz kartes pārskaita 40 LS, bet dažreiz 200LS..Vai tas neliekas dīvaini un aizdomīgi??Kur paliek nakts stundas??Lai dažiem paskatās darba laiku, picērijā taču nestrāda 1 darbinieks pa nakti.Smieklīgi, kad atnāk pārbaudes, neviens neko dīvainu nepamana.Vai vnk labi samaksā par to ka tie aizver acis??? Mīļie taupiet savus spēkus un nervus.
Комментарии (5)
PATIESĀ!!!
Piekrītu, labāk taupiet nervus un nākotnē noteikti atradīsiet labāku darbu ar normālu attieksmi!
Pilnība piekrītu!!! Neejiet strādāt uz Čili Picu!!!
Esmu tur strādājusi un varu visam augstāk minētajam piekrist!! Pat teikšu ka te nav viss pieminēts, ko var sagaidīt no šīs iestādes!!
Ha ha..labs raksts :)
Bet šo darbu nevajag uztvert tik nopietni, tas noteikti nekad nebūs mans mūža darbs, kur es kaut ko ieguldīšu, bet kā darbiņš papildus studijām-ir ideāls. Un attieksme...ak šis attieksmes jautājums. Kopumā varu pateikt, ka cilvēki ir pat ļoti pretimnākoši un jauki, ja Tu pats tāds esi. Un atcerēsimies, ka šis ir Lietuvas uzņēmums, nez vai mūsējie Latvijā var ko diži grozīt bez lielo Lietuviešu priekšnieku piekrišanas (piemēram algas) Bet tas ir tikai mans minējums.
Dorogie, sejchas rabotnik dolzen podstraivatjsja pod rabotodatelja, a ne na oborot! I PRAVILJNO pisalosj vishe: BUDJ PROSHE I LJUDI K TEBE POTJANUTSJA. Sam tam otrabotal 4 goda i ne zaleju- cennejshij opit tam poluchil.