Wine Stock

Wine Stock SIA
www.winestock.lv
Адрес: Ūnijas iela 11A
Rīga
Latvia - LV-1039
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 20230328
Информация: Alkohola veikalu tīkls, kas piedāvā plašā klāstā vīnus, degvīnus, viskijus, šampāniešus un liķierus.
Время работы: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 17:00
закрыто
Категория: Магазины / Торговля
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Wine Stock - Жалобы и отзывы

Wine Stock - Šausmīgs serviss

Šausmīgs serviss Šausmīgs serviss. Veikala filiāle Silciema ielā 15. Pārdevējs ir atklāti rupjš, traucēja man izvēlēties preci. Es atnācu paņemt noteiktu alus zīmolu. Vēlamā zīmola nebija, un es mēģināju izvēlēties kaut ko līdzīgu. Un palīdzības vietā pārdevēja man teica - viss skaidrs, vienkārši gribi kaut kādu vislētāko sūdu nopirkt. Uz maniem iebildumiem, ka jums nav no kā izvēlēties, viņa man atbildēja, ka man vienkārši nav gaumes. Nevienam neieteiktu tur iepirkties.

Wine Stock - Slikts serviss

Slikts serviss Cik interesanta atbilde, kas jūs gribat noreķināties pa pirkumiem: mēs nepieņemam lielo naudu zīmes, jo mums nav aparātu kas pārbauda vai ir īsta. Es loti atvainojos, bet kam tas jābūt pa problēmu? Saimniekam vai pircējam? Izrādas ka pircējam un ja nauda ir 100€ un vairāk - varat iet iepirkties ballītei cita vieta, šeit saimniekiem un pārdevējiem nav intereses jūs ietūret, lai jūs savus pirkumus veiktu pie viniem.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы