TFConstruction

TFConstruction SIA
Адрес: Viskaļu iela 78B
Jelgava
Latvia - LV-3008
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 20554807
Информация: Juridiskā adrese
5. līnija 13,
Jelgava, LV-3003
Категория: Бизнес / Финансы  •  Производство

Рейтинг Надежности

50%
Жалобы
2
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

TFConstruction - Жалобы и отзывы

TFConstruction - Krāpnieku firma

Krāpnieku firma Krāpnieku firma sūta uz Angliju komandējumos un neizmaksā solīto naudu tas jau nau pirmais gadījums tāds, ka šī firma pieņem darba pēc tam bez maz vai ar varu suta uz Angliju pretēja gadījuma draud ar atlaišanu no darba...kamēr uz vietas LV strāda tikmēr kādu laiku normāli maksa ka sola bet tapat grāmatvede mēģina katru mēneši kādu apšmaukt.

РешеноTfconstruction SIA - Krāpšanas

Krāpšanas Sa gada 16 februari man mans darba devejs man pateica ka bus jabrauc uz lilbritaniju komandejuma pets ka es piekritu aizbraucot uz turieni nostradaju 2 nedelas noliku eksamenu tur pat uz vietas kurs bij vajadzigs lai tiktu objekta pets divu nedelu pavadisanas anglija braucot majas man lika parakstit papiru peets apusejas vienosanas par darba izbeigsanu pets ka es ateicos tad vini saka draudet ka sastadis aktu par parkapumo ko es esot izdarijis par to ka svedienas diena 19 februari ierado...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы