Riga Cruises Company

Riga Cruises Company SIA
Адрес: 11. novembra krastmala 29
Rīga
Latvia - LV-1050
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 28218888
Категория: Отдых / Развлечения
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
3
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Riga Cruises Company - Жалобы и отзывы

Rigacruises.com - Slikts serviss

Slikts serviss Uzņēmums http://www.rigacruises.com/ , Kaspars Lavrovs ar saviem darbiniekiem, organizēja mūsu uzņēmumam braucienu ar kuģīti "Jelgava", iekļaujot ēdināšanu uz kuģīša. Diemžēl netika izpildītas vairākas iepriekšējas vienošanās un solījumi par pasākuma norisi. Rezultātā cilvēkiem pasākuma laikā uz kuģīša nācās piedzīvot nepatīkamas situācijas, kā piemēram- pusstundu pirms noteiktā laika tika paziņots, ka vairāk kuģītis nav apmaksāts, attiecīgi visiem nekavējoties jākāpj nost. Cilvēkiem, kuri pec...

SIA Riga Cruises Company - KRĀPNIEKI UN MEĻI!

KRĀPNIEKI UN MEĻI! VIESIEM!!! Uzmanieties no sadarbības ar šo kompāniju, kuru menedžē Edgars Lazdiņš un Kaspars Lavrovs, pasūtījām pasākumu- rezultātā- neko nedabūjām- naudu ar atpakaļ neatdeva! Solījumi, solījumi, solījumi un nekas vairāk. Kad pieteicām pasūtījumu- visu varam visu protam- rezultātā NEKO NEDABŪJĀM! Nevienai tūrkompānijai vairs neiesakām ar šīm personām un SIA sadarboties!

"Riga Cruises Company" - Parādnieki

Parādnieki Uzmanieties no jebkādas sadarbības ar šo kompāniju, jo tie nemaksā naudu par sniegtajiem pakalpojumiem. Krāpnieki!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы