NP Grodi

Информация: Veica kanalizācijas un ūdens apgādes sistēmu izbūvi. Rokam dzeramā ūdens akas.
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Строительство  •  Сантехника
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

NP Grodi - Жалобы и отзывы

NP Grodi - Algu nemaksāšana

Algu nemaksāšana Sākumā Sola zelta kalnus, bet kad jāsāk maksāt tad nekā. Par padarīto darbu neko nesamaksā. Kad paprasa samaksāt, tad seko tikai atrunas. Pietika pastrādāt dažas dienas, lai saprastu, ka kautkas nav kā vajag un par tām pašām dažām nesamaksāja. Ļoti neiesaku, man personīgi slikta pieredze.

NP Grodi - Slikts serviss, nekvalitatīvs darbs!

Slikts serviss, nekvalitatīvs darbs! Ļoti nekvalitatīvs darbs! Prasa vairāk naudu nekā iepriekš vienojās un kad nauda samaksāta, darbus neizdara līdz galam, atstāj mājas pagalmā kara lauku, neaizbērtas akas. Pēc tam Sola sakārtot, bet uz zvaniem vairs neatbild. Lieki izdevumi, lai savestu kārtībā, ko izdemolējuši. Ļoti negodīgi ātras naudas rausēji!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы