Glona

Glona SIA
Адрес: Ezera iela 1
Ozolnieki
Ozolnieku nov.
Latvia - LV-3018
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 28333605
Информация: Iekšpagalma labiekārtošana, bruģa remonts, bruģēšana, laukumu un ceļu būvniecība, koku zāģēšana, teritoriju apzaļumošana un labiekārtošana.
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Строительство

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
1
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Glona - Жалобы и отзывы

Glona SIA - Ja kāds izdomā pieteikties darbā, es to neiesaku.

Ja kāds izdomā pieteikties darbā, es to neiesaku. Ļoti necilvēciska attieksme, jāstrādā 8. Stundu vietā 10 plus vēl ceļa pavadītas stundas, netiek atmaksāts. Piespiedu kārtā ir jāiet sarkanajos datumos kā arī sestdienās un par to netiek nekas piemaksāts un pat nesaīsina dienu. Uz lūgumu iegūt brīvu dienu pretī tiek saņemtas rupjas atbildes ar draudiem tikai atlaists. Jā patvaļīgi spiesto vajadzību dēļ paņēm brīvu dienu tevi atlaiž no darba. Sazvanoties jautājot kad tiks ieskaitīta alga sākas atrunas ka nav nopelnītā sākotnēji sarunātā summa un...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы